Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
oceanborn multumesc de informatie deja stiu ce e de facut pe viitor o sa schimb cred si veterinarul
. Trebuie sa tratez saracul pisoi ca doar nu o sa il las asa..., dar reactia doctorului ma omorat
otiliav referitor la indoielile tale de la pag 1 cu cap 13 informatile sunt preluate de pe pagina oficiala a celor de la Fundatia Clinica Pro Vita si face parte din dosarul femeii gravide...acuma eu am incercat sa fer niste informatii acuma nush in ce masua se aplica noua
15+
diana21 spune:
Brie, Nebunica-Zapacica, Crismargrg, La multi ani!!!
Kita, imi pare tare rau sa aud asa ceva? Dar ce s-a intamplat, ce ai patit? Ai decolare de membrane cumva??? Of...stai cumintica in pat si ia utrogestanul si eventual no-spa pt a evita contractiile. Iti tin pumnii si ma rog pt. tine sa fie bine bebe mic!!!
BraveGirl, si eu tot la Steriu am facut eco de 12 sapt. Ma mir ca nu ti-a pus putin si pe 4D color, pacat...se vede incredibil de frumos, o sa incerc sa pun si eu filmulteul sa vezi. Tu cum ai facut? TI-ai facut cont pe youtube? Cum ai incarcat? E tot filumul acolo, nu e prea lung? Da, si la mine IR-urile erau cam la fel ca la tine, ciudat...pt ca sunt cam mari. Cel putin la mine, cu o luna inainte la alt ecografist am avut IR-urile 0,53...
Ce masuratori ti-a mai dat? De placenta ti=-a zis? Bebe cat avea circum. capului?
A
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
maryb spune:
mai fetelor, eu azi dimineata m-am cantarit din nou si vad ca nu iau in greutate, desi mananc atunci cand imi este foame....ok, am plecat la drum cu multe kg in plus, dar chiar sa nu iau decat 1 kg pana acum ??? oare ce se intampla cu mine, ca eu daca mancam inainte cat mananc acum puneam tot pe mine....acum mananc si cate o jumate de ciocolata o data, mananc cartofi prajiti....si totusi nu se vede la cantar....
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
elilov3 spune:
maryb nush ce sa iti spun organismul tau stie mai bine poate stresul prin care ai trecut a scazut din kg
Eu una am plecat de la 57 acuma am 60 dupa ce in perioada in care am vomat pirdusem 1kg
Nu te mai stresa fiecare sarcina e altfel fiecare evolueaza in felul ei...calm mult in trimstrul III se iau cele mai multe kg...revi tu in forta ![]()
15+
bebecris spune:
MARYB...EU AM FACUT 3 ECO LA CHITESCU....mi s-a parut ok...a vorbit ultima oara destul de mult cu mine...a si glumit....eu ma programez direct la ea.....am nr de mobil de la gineco al meu care a lucrat cu ea multi ani...si cand ii spun ca sunt din partea dlui dr anca...imediat se rezolva cu programea...de fapt ma baga printre programari...e nebunie la ea...cand am facut eu DT am sunat de curiozitate la clinica si ma programau pe 2 iunie, in masura in care eu l-am facut pe 23 aprilie sunand-o direct...nu stiu ce sa-ti spun...eu abia pe 9 iunie ma duc la gineco la control si cred ca tot in saptamana aia o s ama duc la eco de 17-18 saptamani (asa mi-a spus ultima oara cand am fost la el).
MIKY-EA....ma bucur ca a fost bine la dr...suna de acum si programeaza-te la chitescu.....e nebunie la ea...
KITA...Incerc usor usor sa ma obisnuiesc cu clexane-ul...dar am o groaza de intrebari: cum ai nascut tu prima oara? prin cezariana?daca da, cum s-a procedat cu anestezia? ai putut sa alaptezi? pana ajung eu la anca....am zis sa te intreb pe tine care ai trecut deja prin asta...eu fac numai in maini?
14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
KITA...IMI PARE rau de sperietura.....ma bucur ca esti bine acum...
14+
maryb spune:
bebecris, eu nu am fost niciodata la ea, poate si de aia se poarta asa frumos cu tine ca mergi din partea dr anca. O sa vad eu ce impresie o sa-mi lase, macar e bine ca mai aud si de bine de ea. 
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Diana-sotul s-a ocupat de youtube. Are cont acolo si a incarcat filmuletul. E tot, nu e prea lung. Dar dureaza pana il incarci in functie de cat de buna ai conexiunea. Eu am net prin orange, asa ca a durat ceva.
De placenta nu a vrut sa-mi izca, desi am intrebat-o. A zis ca e prea devreme. Am asa trecut pe foaie: CRL:57,6 ; YS: 5,6 ; BPD: 19,7
OFD: 23,7; HC: 69,8; Tranluscenta: 2,2 (Cam mare?); os nazal:1,5; os maxilar:6,1; AC:58,4; FL:8
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
ori\cum sa stii ca ia paciente pe banda rulanta....ultima data a fost si sotul....si i-a vbit frumos i-a arata unde este capul, manutele si piciorusele...era mai relaxata...te pot ajuta cu nr ei de mobil, daca vrei...oricum vbesti cu asistenta, nu cu ea....dar tot este bine...
14+
Miky-ea spune:
KITA,iti urez multa sanatate,ai grija de tine si de bebe si sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune!
Bebecris,incerc sa-mi fac programare de pe acum la Chitescu.
Tuturor burticilor le urez sanatate multa si o sarcina cat mai usoara!Eu de cand mi-am vazut puiul cum dadea din manute+picioruse sunt tare emotionata...
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png