Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi !
Oceanborn, mie si Elevitul mi se pare ca o bomba...pt ca eu nu pot sa inghit pastilele, le mestec...si la asta stau un car de ani pana il termin de mestecat...

Ramo 10+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

fetelor va multumesc mult pt urari.
am citi asa pe diagonala repede
corina , felicitari pt vestile bune despre bebita al tau, am reusit si am vazut echo, e un deliciu
catalina, bafta azi la dr
diana si pt tine felicitari ca e totul in regula
maryb si eu mai am dureri de burta din cand in cand si cateodata chiar mai puternice
mav, ce-ti mai face mana? s-a umflat? s-a invinetit?
ginye si pe tine te felicit pt baietel si pt ca totul e ok

FELICIT si pe toate celelalte fete care au fost la echo.bafta multa celor care merg azi.
sunt pe fuga si imi cer scuze daca am uitat pe cineva careia trebuia sa-i raspund.
va pup

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bebecris, ai fost la dr chitescu ??? cum ti s-a parut ? ca si eu ma duc la ea pe 3 iulie si am auzit ca e buna pe parte de eco, dar nu e comunicativa si te duci pentru morfo si am auzit ca nu-ti face si doppler atunci, ca te cheama si a doua oara si ti se iau aceeasi bani...deci te cheama de 2 ori si platesti de 2 ori, dar o data iti face doar morfo si o data doar doppler....asta mi se pare o tampenie....sa-mi ia banii de doua ori....dar in romania orice e posibil....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

bravegirl, la ce dr ai fost ieri la eco ??? cel care ti-a dat cd-ul ???

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

vad ca vorbiti de calciu ca da contractii....adica nu avem voie sa bem lapte ??? eu beau zilnic cel putin o cana cu lapte...apropos, eu imi iau lapte la cutie si il beau asa, fara sa-l mai fierb...oare e periculos, chiar daca e pasteurizat, ma refer la listerie ???

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by maryb

bravegirl, la ce dr ai fost ieri la eco ??? cel care ti-a dat cd-ul ???

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

La dr. Steriu Mihaela. Eu nu pot sa cred ca te cheama altadata pt doppler. Sa fim seriosi, doppler-ul inseamna sa apese un buton la aparat si sa vada fluxul sangvin. Eu as face scandal. Serios. Cum sa dau o caruta de bani doar ca asa vrea ea. Poate persoana care a zis, nu a inteles bine.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Maryb- este bine sa bei lapte si sa mananci lactate. Avem nevoie de calciu. Daca laptele e pasteurizat nu este nici un pericol.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

bravegirl, nu doar o fata a spus ci multe alte fete care au fost la chitescu pentru eco morfo fetala....nu mai stiu exact unde am citit ca a trecut ceva timp de cand am citit...dar iti spun ca asa este, adica asa au zis acele fete. Si mie mi se pare o aberatie, li se spunea ca este devreme pentru doppler si ca trebuie sa mai vina o data, si cand se duceau li se lua exact suma pe care o plateau prima data....deci sa dai 600 ron pentru o eco morfo fetala....pai nici la iosup, pop sau herghelegiu nu costa atat....dar, am inteles ca doar la chitescu se intampla asa, sunt foarte curioasa daca asa o sa faca si la mine, sotul meu a zis ca face urat daca va face asa si la noi....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani,sarbatoritelor de astazi!Sa ne traiti,sa fiti sanatoase,iubite si sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi!
Toricelli,Bebecris multumesc pt grija voastra...am fost ieri la medic: mi s-a parut draguta,mi-a raspuns la toate intrebarile,am facut si ecografie si nu mi-a zis decat ca este bine bebe pt varsta lui,ca deocamdata nu-i poate determina sexul....sunt foarte fericita ca mi-am vazut piticul si era bine,dadea din manute si picioruse,era activ.
M-a trimis tot la Chitescu,la MEDLIFE.Cum vi se pare?
Tb sa-mi fac programare de pe acum pt luna iulie?
Sanatate multa tuturor burticilor fericite!Astept vesti bune!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

miky, felicitari pentru bebe jucaus. Sper sa mai gasesti loc pentru iulie la chitescu. Suna chiar acum si vezi cand mai gasesti loc liber, eu m-am programat din aprilie pentru 1 iulie si acum ceva timp m-au sunat si m-au reprogramat pentru 3 iulie ca pe 1 iulie nu este chiteasca acolo.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput