Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 13
ginye55 spune:
Diana Maryb BraveGirl Oceanborn Carmen Leeloo Ancaoradea 

BraveGirl ti-am urmarit strumful in filmulet! E o placere sa urmaresti asa ceva!
VonHelen felicitari pentru rezultate!

Ancaoradea eu folosesc pentru crema de la Mustela anti-vergeturi. Dar incepe sa me enerveze mirosul ei.![]()
ginye
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Ramo2007 spune:
Buna dimineata fetelor,
Felicitari celor care ati fost la ecograf si ati vazut buburuzele jucause!
Bravegirl,dulcic bebelinul tau!
Stau si ma gandesc ca abia pe 16 iunie ma duc sa-l mai vad si eu, o sa fie marisor, 14+...abia astept sa vad cum o sa arate.
Catalina, tin pumnii sa ne aduci vesti bune de la eco.
I_fotache, cumnata mea a nascut anul trecut la Giulesti cu Dr. Cristescu, a facut cezariana pt ca asa a vrut ea, a fost ok.
Parca am inceput sa pap mai bine, aseara am reusit sa pap chiar si pizza si n-am avut nimic, dar tot nu as manca mancare gatita...vedem ce-mi mai trece prin cap...
Ramo
10+
Puiutul meu scump
mav spune:
Neatza!
Felicitari pentru vestile bune de la echo! Eu iar va scriu de la munca, pe furis si in mare graba, asa ca nu pot sa va raspund fiecareia
...
Multa sanatate si toate cele bune pentru sarbatoritele noastre de azi:
Brie
Crismargrg
Nebunica-zapacica
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
oceanborn spune:
Ramo multe am avut probleme cu mancarea, o sa treaca ai sa vezi, eu nici acum nu pot manca carne doar de pui, in rest orice, pofticioasa nu sunt, rar ma apuca si atunci poftesc anumite fructe si nu altceva. eu am scapat de greturi dupa o luna grea, in care am scapat de tot ce era surplus pe mine
, talia mi s-a subtiat la loc cum era la 20 ani
, am slabit 4 kg, medicul mi-a dat prenatale(nutrimamma se numesc) iar cele din romania sunt piece of cake la marime fata de bombele astea, cu toate ca ar fi vrut sa mi le prescrie doar din trim 2 parca...dar cand a auzit ca nu mananc mai nimic si m-a pus pe cantar...s-a razgandit. Si acum ma gandesc cu groaza la zilele alea...noroc ca la 9 saptamani m-au parasit greturile si sper sa stea departe de mine..
12+
BraveGirl spune:
Leeloo -chiar nu ma mai satur sa ma uit la filmulet ![]()
Von Helen-ma bucur ca bebitul tau e bine.
Oceanborn- are personalitate puiul meu
.
Diana- am fost la Steriu, la Medlife. Si la mine RI au iesit mari: dr. 0.84 si stg. 0.65.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
brie, crismarqrq, nebunica-zapacica
sa fiti sanatoase, fericite si cu bebelusi sanatosi.
maryb
16+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bebecris spune:
BRAVEGIRL, felicitari pentru filmulet... si eu tot la medlife imi face ecografiile la dna dr. CHITESCU...dar cand am facut DT nu mi-a dat niciun cd....oare trebuie sa cer eu?
oricum cand ma duc iunie la eco...o sa intreb de cd...
abia astept ...sunt asa nerabdatatoare sa vad bulina!!!!!!
14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
MIKY-EA, unde esti? cum a fost la dr, ieri?
asteptam vesti de la tine!!!!!!
eu o sa lipsesc cam o ora am o intalnire...nu am nici un chef...dar merg ca este vorba de un eveniment si...poate vin bani in plus...
14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Bebecris- multumesc. Am cerut eu CD , ca altfel nu-mi dadea. Mi-a spus ca ea nu inregistreaza eco la 12 sapt, ca cea de la 21-22 sapt e spectaculoasa si merita inregistrata. Dar daca eu vreau , a zis ca-mi da un CD.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu