Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo5979 spune:
ginye 

o suta de milioane de pupicuri si felicitari si de pupicuri si de felicitari...sa va traiasca, sa fie sanatos, sa creasca iubit si fericit langa voi!

brave girl o placere sa urmaresti filmuletul si sa rememorezi din propria experienta...o minune care creste si se dezvolta in noi, e un privilegiu pe care doar noi femeile il avem! sa va traiasca si sa fie un bebe sanatos si la termen!

Leeloo
15 + 
http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
VonHelen spune:
Buna dimineatza burtici!
vin si eu cu rezultatul de la eco de luni, care este f incurajator!
pliul nucal nu era de 3 mm cum a vazut primul dr ci de 1,2 mm ceea ce inseamna o diferenta f mare. a mai incercat sa-l masoare inca o data dar copilul se zbenguia pe acolo, nu statea locului nici o clipa si desi a incercat de multe ori nu a reusit sa mai prinda o imagine buna.
oricum mi-a zis sa nu-mi fac probleme pt ca pliul este f mic, ceea ce e bine.
diametrul biparietal corespunde cu CRL-ul; ecograful a dat aceeasi varsta 12sapt si 1 zi. este o diferenta de 4 zile intre data UM si cea de la ecograf.
la 16 sapt o sa fac TT. voi la cate sapt l-ati facut?
ieri am prins si noi putin curaj si am anuntat familia (oricum isi dadusera ei singuri seama) si cativa prieteni.
in ceea ce priveste raceala din sapt.V..i-am zis dr ca sunt ingrijorata , ca daca are copilul buza de iepure sau encefalocel sau mai stiu eu ce... m-a intrebat f sec daca mai stiu sa-i spun si alte malformatii. m-am inrosit toata! mi-a dat de inteles ca sunt paranoica. mi-a zis ca bb e f bine, ca a fost o raceala usoara mai bine zis o rinita, bla,bla. oricum am plecat f vesela de la cabinet si cu ganduri pozitive .
o sa citesc din urma ce ati mai scris pt ca acum am putin timp liber.
sper sa veniti toate cu vesti bune.
13+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
oceanborn spune:
Neatza buna!
Bravegirl, felicitari pt eco, mi se parea mie sau bebele la un moment dat va facea
,
.Ma bucur ca totul e ok.
Ginye felicitari pt
si ca totul e ok si la voi
.
Ieri am fost la lab sa-mi ia sange, a fost totul ok pana am ajuns acasa, poate din cauza ca nu am mancat la prima ora, m-a luat o durere de cap, si o senzatie de rau, cu toate ca pana acum n-am avut probleme cu luatul sangelui.
In drum spre casa mi-am luat niste fructe(nu zic de care sa nu creez neplaceri la pofticioasele de pe aici, n-am vazut sa se fi vorbit de ele pana acum
) iar dupa ce am ajuns si am ciugulit putina mancare am sarit pe ele si le-am mancat toate(ciudat ca in mod normal nu imi plac f tare)...si de aici problema...m-am simtit raaaau toata ziua pana in mom culminant in care m-am imbratisat cu wc-ul ,doar nu ne vazusem de 3 saptamani...
sper sa fi fost din cauza analizelor pentru ca eu nu mai vreau sa trec prin ce am trecut in urma cu ceva timp..acum ca am reusit sa recuperez 1 kg din cele pierdute si am uitat ce inseamna foamea.azi vad ca e totul in regula sper sa ramana asa!!!
O zi frumoasa va doresc si tin pumnii fetelor care merg azi la control!!!!
12+
oceanborn spune:
VonHelen felicitari pentru rezultat
, peste cateva zile sper sa vin si eu cu vesti bune...
12+
ancaoradea spune:
Fetelor, voi folositi crema impotriva vergeturilor? De care? am fost la medicul de familie si mi-a recomandat in mod special. Acum sunt in dilema ca nu stiu ce sa folosesc.
Felicitari gravidutelor care si-au vazut bebeii, cat si celor cu rezultate bune!
17+
diana21 spune:
VonHolen, felicitari!!!
BravGirl, m-am uitat la tot filmultetul, e dragut rau strumfu' tau, sa-ti traiasca!!! La cine ai fost la eco? Seamana mult cu filmul meu de la 12 sapt., doar ca eu am si putin spectacol, adica ultimele 2 minute sunt color, un deliciu...
Ti-a masurat si IR-urile? Sunt curioasa ce valori aveti voi, stiu ca e irelevant acum, insa eu ma tot gandesc ca mie mi-au iesit cam mari.
Catalina, ma gandesc la tine, de-abia astept sa vii cu vesti bune!
Carmendu, ma bucur din inima ca totul e bine si ca te simti bine!
MariaK, draguta de tine, o sa treaca repede, repede si luna asta si poate luna viitoare o sa fie cu noroc! Iti tin pumnii!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
quote:
Fetelor, voi folositi crema impotriva vergeturilor? De care? am fost la medicul de familie si mi-a recomandat in mod special. Acum sunt in dilema ca nu stiu ce sa folosesc.
Anca, eu folosesc Mustela anti-vergeturi, dar si ulei de bebelusi, Nivea (pe asta l-am folosit cu succes data trecuta, nici o vergetura dupa sarcina). Tie ce ti-a recomandat dr ta?
_
si
cu Bebedoi 14+ Dialoguri strumfesti
IuliaCospy spune:
Buna dimineata fetelor!
Raspund si eu prezent la mesajul de ieri al lui Maryb. Probabil insa ca veti vedea mesajul foarte tarziu pentru ca eu nu am scapat inca de moderare :(.
Va citesc aproape zilnic, insa imi este imposibil sa scriu de la serviciu, iar cand ajung acasa am energie doar sa mananc si sa ma asez in pat.
Ghemotocul din burtica e bine, l-am vazut saptamna trecuta si avea exact 12S, la fel ca dup#259; UM. Era destul de vioi, ne-a facut cu mana si apoi s-a dat peste cap. Saptamana viitoare merg sa fac morfofetala de trim I si sper sa aflu ce ascund in burtica. Am programare la dr. parvu, de la elias. A mai mers cineva la dânsul; stici ceva despre el? Eu sunt si in proces de schimbare a dr., pt ca dra care m-a vazut pana acum la un cabinet privat nu merge nicaieri in spital si deci nu pot naste cu ea. Asa ca mi-ar fi de mare ajutor daca ati stii ceva despre dr. parvu.
De simtit, eu ma simt destul de bine, nu am avut cine stie ce greturi, dar de vreo saptamna, tot ce mananc dupa ora 16:00 imi face rau... uneori e suficient sa stau intinsa, alteori pur si simplu dau toul afara si ramn cu ce am mancat dimineata. E normal sa fie asa, tocmai cand ar fi trebuit sa scap de greturi?
Pupici pe burtici si felicitari tuturor pentru puiuti si pentru vestile bune. Aveti grija de voi si sa avem toate copila#351;i sanatorsi si la termen!
Iulia, [Gravi]13+
ancaoradea spune:
Diana21 doctorita mea de familie a folosit un termen foarte vag, sa folosesc o crema grasa. Si uite asa, m-a bagat intr-o ceata si mai mare. Vad ca tu folosesti 2 produse, le aplici alternativ, o data pe zi? sau de cate ori?
17+
diana21 spune:
Crema o folosesc cand imi amintesc de ea, de regula dupa dus, insa uleiul de bebe il folosesc de doua ori pe zi, in special pe burta ma dau cu el.
_
si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti