Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by diana21

quote:
Voi la cate saptamani faceti ecografia morfologica pentru trimestrul II?

Catalina, iti tin pumnii maine la eco sa vii cu vesti bune despre gemenasi! La ce ora mergi?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Diana la ora 16.

Fete dragi pune-ti o vorba buna la Doamne Doamne si pentru mogaldetele mele.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Catalina multa bafta maine!

Multumesc fetelor pentru felicitari!

ginye 15+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by diana21

quote:
Voi la cate saptamani faceti ecografia morfologica pentru trimestrul II?

Oti, eu fac doua, una la Pelinescu, la 20s si alta la Pop, la 24s.

Eu pe cea de la Medlife am programat-o la 18 si 5 zile, cum ajung in Ro pentru ca sper sa pot face TT imediat, stiu ca este tarziu la 19 saptamani dar ce mai pot face ...
Si o sa mai fac la intoarcere aici o morfologica, probabil in saptamana 22-23.

Sau as putea face eco special pentru TT si la 21 de saptamani o alta eco dar abia acum mi-a venit ideea, plus ca eu as vrea sa vin, sa fac eco si TT si sa ma car din Bucuresti.

Cu Ana m-au programat la Sanador la 22 de saptamani si ea fiind in urma a fost de fapt cam la 21 de saptamani.

Mersi mult Diana, mereu imi sari in ajutor. Am citit care-i dilema ta dar nu stiu daca pot sa-ti dau un raspuns bun. Pentru ca eu stiu ca nu se ia Ca daca ai contractii, de Vitamina C de abia acum am citit. Pana si cand a incercat sa-mi declanseze nasterea mi-a facut prima data Ca in vena. Eu am luat Supradyn data trecuta, nu stiu cat si daca are Ca si de abia din saptamana 32 am oprit progesteronul si am luat Ca lactic 2/zi pe langa Supradyn.
Analiza de Ca ti-a aratat o deficienta?
Maryb, mersi de raspuns.
Catalina, maine punem trei vorbe bune, pentru tine sa nu ai emotii si pentru prichindei sa fie cooperanti, sa nu se agite prea mult.

Va pup, noapte buna!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

11+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Am venit si eu. Bebe e bine, jucaus foc. Este mai mare cu 5 zile, asa ca DPN este mai nou 28 noiembrie. M-am indragostit iremediabil de buburuza mea. Nu ne-a spus ce este dar noi banuim ca e baiat. Acum se chinuie sotul sa prelucreze cd-ul si o sa-l pun pe net sa-mi vedeti si voi minunea.
Acum o sa citesc din urma sa vad ce vesti mai sunt.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Felicitari pentru bb voinicel. Sunt curioasa unde puneti eco, am vrut si eu sa pun unul de la Ana dar este foarte mare.

Gata, fug la nani.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

11+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor

Diana 21 ma bucur mult pentru rezultatele tale bune de la DT! Si eu zic ca doctorul tau, ca avand in vedere rezultatele bune de la DT, nu mai este cazul sa faci si TT.
Brie felicitari pentru rezultatele bune de la TT si pentru fetita! Sa fi sanatoasa si tu si ea si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
Bebebe meu e un mare miscorici de ca o vreme. Nu este seara in care sa nu-l simt, si a inceput sa miste si mai devreme, in jur de ora 17
Mi-as fi dorit sa stiu ce este, dar pana pe 17 iunie cand fac ecografia de morfologie fetala, n-am sanse sa mai aflu. Probabil am sa aflu cel mai tarziu ca varsta a sarcinii, ce o sa am...sanatosi sa fim!

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am pus filmuletul cu eco: http://www.youtube.com/watch?v=EeFSrju4jyw

Va multumesc pt gandurile bune.
Catalina- tin maine pumnii pt piiutii tai.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

BraveGirl tare dulce bb tau! n-ai cum sa nu te indragostesti! am si plangocit un pic cand l-am vazut! sa fie sanatos si frumos sa va bucurati de el/ea!

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumesc Maria. Din tot sufletul iti doresc si tie sa treci prin asa trairi cat mai curand. E un sentiment unic.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Flore26 -felicitari pt fetita!
Cris - pai daca ai facu teci pt Dt inseamna ca ti-a masurat tot ce trebuie. Deci la 12 saptamani se face eco screening fetal (unde se masoara pliul, femurul, circumferinta capusorului, os nazal...tot ce trebuie pt DT), apoi pe la 21-22 sapt se face eco morfofetala de trim II.
Diana- ma bucur ca totul e ok si la tine. Nu stiu nimic de schema pe care ti-a dat-o.
Ginye- felicitari!

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna seara fetelor,

ginye si meduza - felicitari pentru baietei
brie, nature si flore- felicitari pentru fetite
catalina - bafta maine la eco
elilov - multumim pentru i nformatiile pe car ele-ai postat. ne sunt de ajutor

otilia - eu merg la eco la dr cheles. e din echipa lui predoi si este ok. si nu e chiar tinerica. cred ca bate bine spre 40 de ani. pentru mine e bine si convenabil pentru ca ei discuta despre cazul meu si asta nu e decat in avantajul meu.
ma mai duc incepand din iunie la pop in fiecare luna. si apoi asa cum am mai spus voi face din 2 in doua luni drumuri in germania pentru monitorizare. cat despre ce marca sunt ecografele, nu stiu.

toriceli - si pe mine ma doare spatele (sau mai precis ma dor salele) cand stau cu burta in sus si mi-e foarte greu sa ma dau dupa o parte pe alta sau sa ma ridic din pat. si nu inteleg de ce, pentru ca eram o sportiva.

vorbeati de haine pentru gravidute. ieri am dat o raita prin oras si am descoperit cateva magazine.
premaman, pe stefan cel mare, in diagonala de perla
faire dodo, pe calea dorobanti, dar foarte scump
mothercare, la piata dorobanti, scump
si am vazut ca s-a deschis naf naf in feeria. eu eram mare fan brandul asta si acum cativa ani a disparut dupa piata. nu sunt haine speciale pentru gravide, dar se potrivesc de minune, sarafane frumoase, rochite......, iar preturile sunt ok.

carmen 13+

Mergi la inceput