Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
lixa spune:
quote:
Originally posted by adinag
Alexandra, dar unde ai tu burtica aia??? Un 5 in fata - wow!!!
Ah, si a propos de premergator: tocmai ca nu poti nici lasa copilul singur in el, ca este sursa nr. 1 de accidente cu bb-i! Dupa statistica...
Ma iertati, dar eu nu apuc sa citesc azi din urma, sunt fff obosita si ma simt cam aiurea. Maine e "o zi mare", ca vom face o oferta ptr o casa, sa vedem ce va iesi. Oare o fi bine, o fi casa buna, sau o luam din nou de la inceput? Nu stiu... :-((
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
E ascunsa bine burtica aia, dar e mai mare decat ma simt eu confortabil
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lixa spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Neata fetele!
Am citit pe sarite ultimele 2 capitole la care am absentat motivat: ieri ne-am intors de la Bucresti, plecati de joi, ude am botezat un bebe mic si dragut. Eu si sotul am fost foarte stresati si obositi, dar Alexandra a fost foarte cuminte si zambilicioasa si de vis...iubitica lu' mami.
Multumim foarte mult fetelor care ne-au urat multi ani pe 17.
Martea trecuta am facut si vaccin la care nu a plans si in urma caruia nu a facut febra.
Ca o concluzie, sotul a zis ca nu prea ar mai vrea inca un bebe: "Daca nu iese ca asta mica?"
Oanade Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
He, he, si al meu sot zice la fel? Daca nu ne mai iese un bebe asa cuminte?
![](icon_smile_big.gif)
Poze Viena
lixa spune:
Am mai vazut poze cu Lorena cu turban la baita si tati ei cel mandru, si cu broscutza petrecareata
Poze Viena
vali_delide spune:
Salutare! La multe lunite Alessia, Nur si Simon!
La multi ani si sarbatoritilor de maine,Tustei Elena,Eva-Elena (adra-bel), Elena (Alfa-Anca) si Dariei-Elena (iuli-ana) dar si celorlalti puiuti, mamici si tatici!
Erika, bine ati revenit!
Mihuta , noi suntem bine, tot aproape exclusiv pe tzitzi, mai papam ceva fructe dimineata, la 10 si completam cu laptic (de la mami, ofcorz
)...peste vreo 2 sapt. incepem si noi cu supica si sunt tare curioasa daca ii va placea la fel ca fructele!
Totulii, ziceai ca puiul tau se uita curios la tati cand vine acasa! Tati al nostru a fost plecat 2 zile si aseara se uita fata la el luuung, si a inceput sa se smiorcaie
Stefi, cred ca vrei sa stam si noapte pe forum, cu atata cafea!
Ce sarbatoare era?Am vazut poze de broscutz si muuuulte dulciuri....mmmm
Cand vad ce numere se folosesc pe aici...oooofff...cu 5, ba chiar cu 4 in fata...mai vrea cineva, ca mai am de dat si io vreo 20!!!
Ank83, pupam si noi burtik...noua ne-a aratat printesa pasaroiul la 15 sapt., asa ca poate avem noroc si aflam mai repede...
BB, si noi cred ca o sa fim la mare la sf. lui iunie...voi unde mergeti? Noi in Eforie Nord, acolo mergem de obicei!
Valentina, cea mai fericita de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
vali_delide spune:
Adina, am vazut pozici de iepurasi mancand morcovei...niste dulci...Ce-ati facut cu oferta pt. casa? Va tinem pumnii sa fie bine si speram sa va treaca repede raceala! Brrr, chiar ca e frig la 8 grade...noi umblam in rochite si pampers, e f. cald...si iesim doar dimineata, pana la 10 si seara dupa 6-7.
mihuta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mihuta
Miha-papa-tot, Adina, spuneti-ne, cand vor manca si copiii nostri in rand cu restul lumii ? Ca eu cred ca o alaptez pana la adanci batraneti in ritmul asta !
As vrea sa stiu si eu reteta magica!Ca si Amira mea face la fel,o zi papa de zic:"hait,a inceput fata mea sa pape" si una in care parca imi zice:"teapa...chiar ai crezut?"
Deocamdata,nu ma stresez in primul rand ca am inceput mai devreme decat mi-am propus si in al doilea,vrem sa mergem la mare si asa scap cu stresul mancarii.![]()
Cred ca trebuie sa gasim,sa testam ceea ce le place cel mai mult si sa exploatam.Lui Robert i-a placut cartoful si usturoiul.Si i-am si pus un pic (mic de tot
) de sare. Si cat timp i-am pasat mancarea n-am avut probleme,mofturile au inceput dupa aceea.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Hmm, deci se pare ca inca n-am gasit ce-i place ? In afara de san, adica
![](icon_smile_big.gif)
mami de Sophia
vali_delide spune:
Hai, ca raspund dupa cum imi amintesc ce-am citit...sunt cam obosita! Aralia, pupam piu mic, cuminte si vaccinat!
Intreba cineva de Nela...a intrat zilele trecute si a zis ca prin iulie se muta, pana in iunie mai statea vechiul proprietar in apartament...asa ca ei tat la prieteni stau! Nela, poate intri sa ne mai spui despre tine.
Roxxy, eu nu am mai vorbit cu Dany2007 de ceva vreme.O sa o sun zilele astea sa vad ce face!
Gianina,ce mai faceti? Cand ne mai vedem, ca mi-e dor de voi...am vazut-o pe printesa cea mare in revista...o am la colectie...va pup, sper sa ne citesti!
Scuze ca ma intind, dar abia asa mai apuc si eu sa mai scriu, ca in rest nu stiu unde sa ma impart toata ziua...de citit mai apuc printre picaturi, cand muncesc, dar de scris doar seara, dupa ce adorm printesa!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by mihutaquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mihuta
Miha-papa-tot, Adina, spuneti-ne, cand vor manca si copiii nostri in rand cu restul lumii ? Ca eu cred ca o alaptez pana la adanci batraneti in ritmul asta !
As vrea sa stiu si eu reteta magica!Ca si Amira mea face la fel,o zi papa de zic:"hait,a inceput fata mea sa pape" si una in care parca imi zice:"teapa...chiar ai crezut?"
Deocamdata,nu ma stresez in primul rand ca am inceput mai devreme decat mi-am propus si in al doilea,vrem sa mergem la mare si asa scap cu stresul mancarii.![]()
Cred ca trebuie sa gasim,sa testam ceea ce le place cel mai mult si sa exploatam.Lui Robert i-a placut cartoful si usturoiul.Si i-am si pus un pic (mic de tot
) de sare. Si cat timp i-am pasat mancarea n-am avut probleme,mofturile au inceput dupa aceea.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Hmm, deci se pare ca inca n-am gasit ce-i place ? In afara de san, adica. Pai inainte trebuie sa-i introduc treptat alimentele, sper sa am mai mare succes cu fructele, desi daca ma uit la Eva Adrei_Bell, hmm, e posibil sa nu fie nici acolo raspunsul...
mami de Sophia
Mihuta, printesa mea chiar papa cu pofta fructele, deschide gurita maaare si se intinde dupa lingurita...in schimb nu stiu cum sa-i mai dau apica, nu vrea nici bibe, nici cana cu cioc....mai insist, poate invata!
Valentina, cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Ce fac fetele mele?
Noi hoinarim in continuare prin parc cam jumatate de zi. De doua zile il tin descult afara. A trecut perioada in care Matei dormea afara cu orele. Acum e din ce in ce mai curios si si-a dat seama ca de la mami din brate vede mai bine ce se intampla in jurul lui . Azi a rupt si cateva frunze dintr-un pom.Era asa de incantat. Branzica facuta de mine ii place f f mult. Eu o amestec cu fructe f zemoase si dulci (pere, pepene galben) si o fac cu mixerul veritical (iese un fel de crema f dulce).
Amy, ma bucur ca ai intrat sa ne mai povestesti de tine si de Iustin.
Erika, bine ai revenit. Sa ne povestesti cat mai mult de puisorul tau.
Stefi, frumoasa printesa ai. Va pupam mult pe amandoua .
Ank, eu tot la 15 saptamani i-am vazut cucul baiatului meu. Deci poate ii vezi si tu pasarica pe la 15 saptamani.
RGE, tu pe unde umbli? Ce face ursuletul mic si frumos?
BB, tu ce mai zici?
Hai ca eu am chef de vorba. Sunt singura ca de obicei. Sotul e plecat pana joi la Braila.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Daca vorbesti cu Dany2007, sa-i spui ca ne gandim la ea si ca o asteptam pe forum sa ne povesteasca de piticot.
quote:
Originally posted by vali_delide
Hai, ca raspund dupa cum imi amintesc ce-am citit...sunt cam obosita! Aralia, pupam piu mic, cuminte si vaccinat!
Intreba cineva de Nela...a intrat zilele trecute si a zis ca prin iulie se muta, pana in iunie mai statea vechiul proprietar in apartament...asa ca ei tat la prieteni stau! Nela, poate intri sa ne mai spui despre tine.
Roxxy, eu nu am mai vorbit cu Dany2007 de ceva vreme.O sa o sun zilele astea sa vad ce face!
Gianina,ce mai faceti? Cand ne mai vedem, ca mi-e dor de voi...am vazut-o pe printesa cea mare in revista...o am la colectie...va pup, sper sa ne citesti!
Scuze ca ma intind, dar abia asa mai apuc si eu sa mai scriu, ca in rest nu stiu unde sa ma impart toata ziua...de citit mai apuc printre picaturi, cand muncesc, dar de scris doar seara, dupa ce adorm printesa!
Valentina, cea mai fericitade
Roxxy si
![](baietel.gif)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!