Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
vali_delide spune:
Roxxy, o sa-i spun...Si eu o scot pe pitica in piciorusele goale...si moooor cand vad copilasi cu caciuli groase, pulovere, blugi si ghete...iar mamicile in maieuri se uita crucis la copilu' meu dezbracat!
Valentina, cea mai fericita de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
logam spune:
buna seara mamici de noapte!
Sanda, pe ce post esti titulara? Si de ce mergi din toamna la munca, nu stai 2 ani?
Sorinutza mea a mancat azi putin piure de legume, dupa ce cateva zile nu a vrut nimic. Cred ca am descoperit ce-i place mai tare: morcoveii. Are ceva daca ii dau mai des morcovi amestecati cu cate ceva?
mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Azi am fost la un pas de a face o prostioara. Am iesit afara pe la 15.00. Era super, super cald. Mateiul meu er ain niste pantaloni trei sferturi si tricou, cu picioarele goale. Eu in tricou. In apropierea parcului am vazut un bebe mic de vreo 2 luni in carucior. Avea pe el un costumas gros de iarna si era acoperit cu paturica. Pur si simplu m-am abtinut cu greu sa nu-i spun ceva mamicii respective. Stiu ca fiecare isi creste cum vrea bebelul, dar parca simteam cum sufera puiutul ala mic. Soarele chiar ardea.
quote:
Originally posted by vali_delide
Roxxy,o sa-i spun...Si eu o scot pe pitica in piciorusele goale...si moooor cand vad copilasi cu caciuli groase, pulovere, blugi si ghete...iar mamicile in maieuri se uita crucis la copilu' meu dezbracat!
Valentina, cea mai fericitade
Roxxy si
![](baietel.gif)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Eu nu cred ca are ce sa-i faca rau. Pune-i cateva zile mai mult morcov in piureul de legume si pe urma incearca sa mai adaugi si gusturi noi. Matei e innebunit dupa conopida si dovlecel.
quote:
Originally posted by logam
Sanda, pe ce post esti titulara? Si de ce mergi din toamna la munca, nu stai 2 ani?
Sorinutza mea a mancat azi putin piure de legume, dupa ce cateva zile nu a vrut nimic. Cred ca am descoperit ce-i place mai tare: morcoveii. Are ceva daca ii dau mai des morcovi amestecati cu cate ceva?
poze sorinutza mica
Roxxy si
![](baietel.gif)
mihuta spune:
Eu in schimb innebunesc cand aud ca bebelusii vostri sunt innebuniti dupa ceva de papa....
Vali, ce fructe aveti in meniu ? O sa ii bag si eu o masa de fructe (vorba vine masa) dar dupa vaccinul de joi...Cu apa la noi nu functioneaza decat cana, numai ca jumate ajunge pe ea...
Roxxy, eu sunt tare rea de caldura, numai cand am citit si m-au trecut transpiratiile
mami de Sophia
logam spune:
Eu m-am intalnit cu o prietena azi care are bb de 3 luni. Noi aveam body +pantalon scurt +palariuta, celalalt bb avea 2 salopete din alea plusate tip pijamaluta. Si era o calduraaaa.
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Eu in schimb innebunesc cand aud ca bebelusii vostri sunt innebuniti dupa ceva de papa....
Vali, ce fructe aveti in meniu ? O sa ii bag si eu o masa de fructe (vorba vine masa) dar dupa vaccinul de joi...Cu apa la noi nu functioneaza decat cana, numai ca jumate ajunge pe ea...
Roxxy, eu sunt tare rea de caldura, numai cand am citit si m-au trecut transpiratiile
mami de Sophia
Mihuta, am papat mar, para, piersici (nectarine), banane (de 2 ori pe sapt.),portocala si morcov. Morcovul il bag la storcator, pe celelalte le dau pe razatoarea de sticla si, in general am observat ca imi papa mai bine daca le combin cate 2. De vreo 3 ori am pus si cate o masura sau 2 de cereale. Iar azi am papat pt. prima data piure de fructe de la Hipp, cam 2/3 de borcanel de 125 g.
Valentina, cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
logam spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu nu cred ca are ce sa-i faca rau. Pune-i cateva zile mai mult morcov in piureul de legume si pe urma incearca sa mai adaugi si gusturi noi. Matei e innebunit dupa conopida si dovlecel.quote:
Originally posted by logam
poze sorinutza mica
Roxxy siMatei sufletelul meu drag (29.11.2007)
Am intrebat daca are ceva fiindca cineva mi-a spus ca nu e bun morcovul in cantitati mari ca nu stiu ce contine.Dar eu cred ca nu are ce sa-i fie.
poze sorinutza mica
vali_delide spune:
Noi ne bagam la somnic, ca parca vad ca la 1 iar se trezeste bebe atomic sa-si ceara portia de laptic...somnic pufos la mamici si bebici!
Valentina, cea mai fericita de
logam spune:
maine mergem si noi la vaccin!
poze sorinutza mica