Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Miha, ma gandeam ca poate cand ai tu putintel timp liber, ne trimiti si noua niste retete pe email-ul comun la cele mai bune prajituri (eventual si cel mai simplu de gatit). Ce zici?
Mie nu mi-ar fi greu sa dau un copy/paste
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by RAMONELLA
Miha am vazut prajiturile tale....delicioase!!!!!!!!!Vreau reteta de la prajitura Bounty!!!
Multumesc!
Uite reteta o gasesti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=17615&mode=linear" target="_blank">aici
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
dar tu cand mai ai timp si de praji cu doi copilasi...
![](floare.gif)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Miha...ce-ai de gand???Unii sunt la cure drastice...
![](icon_smile_blush.gif)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by cristi07
dar tu cand mai ai timp si de praji cu doi copilasi...
Am ajutor de bucatar.
![](icon_smile_approve.gif)
Noi ne-am obisnuit sa mancam mancare proaspata in fiecare zi,rar cand aveam acelasi fel de mancare 2 zile la rand.Si daca tot stau in bucatarie si gatesc,incropesc si cate o prajiturica.
![](icon_smile_big.gif)
Totul depinde de organizare.
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
Mihamama da ce de prajituri faci ! te invidiez. Ai un ajutor foarte priceput
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
adinag spune:
Am vrut sa va mai spun ce am citit despre diversificare: papica facuta de casa este mult mai satioasa decat de la borcanele. Au fost testate borcanelele si TOATE aveau mai putina carnita decat recomandat, erau mai curgatoare (adica mai multa apa) decat papica de casa. Deci, mai mult ca sigur, bb-ii se satura mai repede cu papica facuta de casa decat cu cea cumparata. Deci nu comparati cantitatile! In plus, asta pentru fetele ce tocmai au inceput, inlocuirea unei mese se face in timp de o luna, iar daca se alapteaza nici nu este scopul (doar daca tinem neaparat) inlocuirea mesei, ci diversificarea, deci ceva in plus lapticului, care tot baza ramane pana la un an.
Ah, unii sunt de parere ca in borcanasele cumparate este pusa prea putina carnita si ulei pentru a "motiva" oamenii sa deschida si un al doilea borcanas la o masa, bb cu timpul neputand sa se sature cu unul, dar astea sunt numai speculatii
Miha, nu vii sa faci tu? Ca mie nu mi se pare simplu, ti-am zis, in momentul in care imi trebuie un cantar se termina cu simplu si factor fun :-))
A propos diversificarea lui Floris, sigur nu incepem pana ne intoarcem din Olanda, ca n-ar avea sens sa ne "chinuim" acolo cu asta. Apoi, om vedea ce va fi dupa - atunci va avea si Floris 5 luni jumate...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Buna!
Urez si eu La multi ani! tuturor Elenelor si Constantinilor din familiile voastre. Un pupic special pentru bebeluselor noastre cu nume de Elena. Multumesc celor ce nu ne-au uitat si i-au urat fetei mele cele bune!
Am pus cateva poze de la botez la semnatura.
Rugaminte: am pus in albumul comun, la botez o poza de 2 ori. Eu folosesc Opera care nu prea se pupa cu Google. Poate sterge altcineva copia?
Miha, te admir!
Totulii, si eu am tendinta de a le zice copiilor sshhhh!! cand sunt in parc si fii-mea doarme. Mi se pare ca tot universul ar trebui sa taca. Totusi reactia tipei aleia a fost demna de epoca de piatra.
Alina, saru' mana pentru linkul cu ..carticelele.
Mihuta, asa repede se poate baga a doua masa? Eu credeam ca trebuie sa treaca mai mult...
Fii-mea parca a mancat mai bine...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Miha, nu vii sa faci tu? Ca mie nu mi se pare simplu, ti-am zis, in momentul in care imi trebuie un cantar se termina cu simplu si factor fun :-))
Eheheee...ce de-a dulciuri as face eu in Austria...
![](radtare.gif)
Sa-ti zic un secret?Nici eu nu am cantar!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
adinag spune:
Adra, Eva e o minunatie de papusica! Felicitari, si sunt eu grea de cap, dar voi v-ati si cununat?
Daca da, iarta-ma ca nu am prins, poate ai spus intr-o faza in care eram mai aiurea (ceea ce se intampla cam 95% din timp, eu is mai haotica, asa... ), imi pare tare rau ca nu te-am falicitat atunci la timp! Va doresc casa de piatra si sa fiti fericiti!