Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 15

sanduta spune:
eladea2005pune in pireul de morcovi cartofi fierti si devine mai pufos. Iar pt alunecare cateva picaturi de ulei de ambele feluri ca sunt sanatoase amandoua. Bafta.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

sanduta spune:
Nu mai stiu care dintre voi (fara suparare)ati spus de sculatul bebelusului la 10,30. Dar al meu la 7 e la povesti deja. E ca ceasul, la 7 fix incepe. Si povestim pana la 8 cand ne cerem micul dejun
ca e flacau mare deja.
Eu tot ma uit la el, azi chiar l-am masurat si are tot 74 dar mi se pare mie mai inalt doar, insa ne facem silueta.
Tot asa cineva a spus ceva de kilograme, adica ca are cu 9 in fata. Eu am cu 6 in fata, adica 66, si duminica am nunta si vreau sa arat cat mai bine. E prima nunta la care ma duc dupa ce am nascut. Si apoi vin alte nunti si vreau sa ajung macar la 65, daca nu la 60. Ce fac: 2 litri de apa plata pe zi fortat (imi chioraie matele dar asta e), fara paine, dupa 18 nu mai manac nimic, si gratare si supa. atat consum. Ca suvenir, zilnic cate o inghetata.
Am inceput luni, cand aveam 68 si acum sunt la 66. Sper sa mai pierd ceva pe drum .
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

bb_yasmi spune:
bianca, eu i-am dat iasminei si pufuleti si biscuite!! cu pufuleti e usor ca se topesc dar cu biscuitii trebuie avut mare grija!!!
cristina, multumim!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

ellis spune:
MULTUMIM PT URARI, CHIAR DC NU MI-AU FOST ADRESATE DIRECT, NU SE STIA CA SUNT SI EU ELENA.
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME SFANT DE CONSTANTIN SI ELENA, LA MULTI ANI BEBEILOR CE IMPLINESC INCA O LUNITZA!
TOTULII - si eu sunt pacifista, nu vreau sa mi se intample asa ceva, dar cred ca macar i-as fi zis si eu cateva aleia! de faza cu primaria, imi pare rau, dar asa e legea si nu se va rezolva nimic.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dany26
cumva nu ar trebui sa ii dau mereu cartof in legume?ii face rau atata amidon?ca eu mereu i-am pus adica 1/2 din piure are cartof....
Amidonul oricum iese la fiert,iar ceea ce ramane e bun ca fixeaza fierul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Insa un alt punct, pe care ptobabil ca nu-l veti intelege: eu sunt de parere ca daca mergem cu caruciorul intr-un loc de joaca, nu putem avea pretentia sa fie linistiti si sa nu tipe copii aflati acolo. Ca ei de aia sunt la locul de joaca, sa aiba voie sa se desfasoare, sa tipe etc. Si leaganele de acolo (si aveti mare dreptate, din ce.am vazut, sunt asa de deplorabilele alea din Romania :-(( )sunt facute pentru ei, sa se joace ei. Dar asta-i parerea mea...
Ba uite ca eu iti inteleg punctul de vedere...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Fiu-meu doarme din ce in ce mai mult pe burtica, e asa de dulce asa!!!
Amira a adormit azi pe burtica si are deja o ora si un pic de cand doarme...Ea care nu dormea mai mult de 10-15 minute...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Miha am vazut prajiturile tale....delicioase!!!!!!!!!Vreau reteta de la prajitura Bounty!!!
Multumesc!

Uite reteta o gasesti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=17615&mode=linear" target="_blank">aici

iuli-ana spune:
Miha...ce-ai de gand???Unii sunt la cure drastice...
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

mihuta spune:
In primul rand, la multi ani sarbatoritilor de azi, si cei de nume si cei de lunite !
Totulii, imi pare rau de cele intamplate, dar nu cred ca rezolvai nimic daca raspundeai la fel, mai ales ca puiul tau e in special impresionat de vocea ta. Deci daca tipai si tu, se speria Serban si mai rau.
Adra, si eu introduc masa de fructe, dar de sambata, ca maine avem vaccin !
Noi am inceput campania de imprietenire cu carutul, n-am gasit din pacate nici o jucarie de carut, dar i-am mai luat o carticia texttila si astfel am stat azi o ora ! Nu inteleg insa cum statea fara sa pape cate 4-5 ore cand era mica, si acum ziua la 2 ore mai vrea sa mai traga cateva gurite de laptic ! La restul de papa nu are insa efect, azi a avut piure de cartof cu dovlcecel si curcan, era chiar bun, si tot asa, cam pana in jumatate de borcanel mic Hipp a mancat !...
Plus de de doua zile e tare bazaita, pune buzita una doua, si doarme de rupe (de preferinta cu mine langa, dar eu o mai fentez) !
mami de Sophia