Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adra_bell
Miha, te admir!

Multumesc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pai Miha, eu am o idee: voi veniti in Austria, ne luam o vila maaaare (ok, intai castigam la loto. Eu fac mancare, tu faci deserturi, cu ordinea eu nu ma impac, dar imi place sa fac cumparaturi. Si cu animatia copiilor facem de-a randul. N-ar fi o idee???

Ah, si cu cana eu niciodata nu pricep ce marime sa aiba cana aia, ca la mine toate-s cam diferite de marime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adinag

Pai Miha, eu am o idee: voi veniti in Austria, ne luam o vila maaaare (ok, intai castigam la loto. Eu fac mancare, tu faci deserturi, cu ordinea eu nu ma impac, dar imi place sa fac cumparaturi. Si cu animatia copiilor facem de-a randul. N-ar fi o idee???

Super idee! Se mai inscrie cineva?
quote:
Ah, si cu cana eu niciodata nu pricep ce marime sa aiba cana aia, ca la mine toate-s cam diferite de marime!

Cana de 240ml cantareste 140-150g faina.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adina, da, dupa 15 ani am considerat ca e cazul sa ne casatorim.Nu-ti face probleme, al doilea nume al meu e Haos! Multumesc!
Cred ca ai dreptate cu borcanelele, dar ce sa fac? In oraselul asta mic a fost imposibil sa gasesc un mar din sursa sigura. In curand apar fructele la tarani si va fi mai bine.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Adra, felicitari inca o data!!! Mi-e si rusine cum de tocmai asta nu am prins :-(((
Ah, eu nu am nimic impotriva borcanaselor, am vrut numai sa zic sa nu se mai streseze fetele cat mananca bb-ii, de aia am zis. De fapt sunt convinsa ca borcanasele sunt ok, atata timp cat te uiti si pe ele ce contin, ca nu toate sunt chiar ceea ce prromit a fi, adica de la 4, 5 6 luni, Dar daca le citesti si alegi dupa buna stiinta, sunt sigura ca sunt ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by cristi07
dar tu cand mai ai timp si de praji cu doi copilasi...

Am ajutor de bucatar.
Noi ne-am obisnuit sa mancam mancare proaspata in fiecare zi,rar cand aveam acelasi fel de mancare 2 zile la rand.Si daca tot stau in bucatarie si gatesc,incropesc si cate o prajiturica.
Totul depinde de organizare. Nu zic ca voi n-ati fi,dar io m-is Fecioara si tipicara rau.

cu asa ajutor...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Adra, suuuperrr...felicitari inca o data!

ce era cu chitara aceea????

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by slimatei

oricum astept si eu laudele de rigoare m-am cantarit acum
3 kile minus

Uraaaaaa! Felicitari!
Vreau si eu!
Cum faci?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Vezi, daca nu citesc din urma? Stefy, felicitari!!!

Mergi la inceput

Adra, asta inseamna ca eu am ramas singura fara acte pe aici?

Mergi la inceput