Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

ah, va dau laudele inapoi, ca a avut al meu lier 2 zile si am pus inapoi kg ala amarat (el cumpara tot felul de prostii sa mancam, gen chipsuri, alune etc.; eu nici nu le iau din dulap, dar cand are liber si le deschidesi aduce in fata mea nu mai pot rezista si mai gust, gustat care la mine e fatal :-(((

Mergi la inceput

pai asta am si zis, totulii, ca s-a comportat oribil si este chiar ff urat ceea ce a facut, am si zis si nici nu am vrut sa zic altceva. m-am referit strict la copii, veti vedea cand vor creste si ai vostri, ca e greu sa le zici la un loc de joaca sa nu faca galagie...
femeia e o nesimtita, ce sa zic - din pacate sunt si oameni din astia!

si mie mi s-a intamplat sa merg la loc de joaca, juniorul sa adoarma linistit, si alti copii sa alerge in jurul carutului tipana - in primul impuls am simtit cum incepe sa-mi fiarba sangele (io-s cam furtunatica de felul meu), insa mi-am dat seama ca n-am ce sa le spun, asta-i riscul, eu sunt pe teritoriul lor, si nu invers. dar sa vezi ce nervi ma apuca cand fiica-mea fae galagie cand tocmao adorm juniorul, si ce sa fac? sa-i interzic dreptul de a fi? e si ea mica si nu trebuie sa inteleaga tot, ca nu ar intelege de ce are mereu ala mic prioritate si ea niciodata... dar astea-s alte probleme! :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eu in privinta kg nu pot sa ma laud...ca alte fete cu 5 in fata sau mai stiu eu....ca eu am cu 9 in fata...m-am facut ca inainte sa nasc

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Lala, locuiesti in zona IOR titan? daca da...sunt cele mai frumoase parculete!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

DA , eu personal pe Negoita ma duc sa il mai votez odata
Ne-a amenajat, parcul, parcari, locuri de joaca si chiar " mi-a construit" o gradinita nou nouta in spatele blocului !
Jos palaria ! Asta da primar !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

yupiiiiiiii, in timp ce va scriam mesaje, rata mea s-a trezit si vorbea singurel cand ma duc la el, il gasesc pe burta sprijinit pe brate si in genunchi si se balansa inainte-inapoi, sa lesin si de ras dar si de frica.cred ca mai are un pic si sare din patut.mai bine il cobor ca nu stii ce surprize ma mai astepata, mai ales ca noi avem deja experienta unei cazaturi in cap.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by cristi07

Lala, locuiesti in zona IOR titan? daca da...sunt cele mai frumoase parculete!

Poze Radu

DA , eu personal pe Negoita ma duc sa il mai votez odata
Ne-a amenajat, parcul, parcari, locuri de joaca si chiar " mi-a construit" o gradinita nou nouta in spatele blocului !
Jos palaria ! Asta da primar !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

da asa e...si noi avem prieteni care locuiresc acolo si la fel zic de vot...si noi mai venim in parcul "vostru" cateodata pt ca ne place :D

Poze Radu

Mergi la inceput

Felicitari lui Serban!

Cami, unde esti? Mi-e dor de tine!!!

Mergi la inceput

Sunt asa de obosita, vreau ! BB, imi tii companie?

Fiu-meu doarme din ce in ce mai mult pe burtica, e asa de dulce asa!!!

Vremea la noi e aiurea tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Mai fetelor,eu nu prea mai am timp de nimic...sunt tare ocupata...macar apuc sa va citesc...
Ce am mai facut noi???Nu prea multe.Ieri am fost la vaccin,si am plans tare tare...Sambata am fost sa-i fac gauri in urechi,ca in maternitate i le-a facut aiurea,una prwea jos si un prea sus...acum i le-a facut bine,ca tot acolo am dus-o.
Cu papica stam asa si asa...am observat ca-i place spanacul cu galbenus de ou...i-am mai pus si cartof copt...si laptic desigur.Si a papat un borcanel mic.Inca mami a zis ca nu culeg tot din blender,adica de pe margini.Si eu am zis,ca ce crezi,ca mananca atata???Eu m-am dus la dentist,si a ramas mami cu ea.Vreau sa va zic ca a papat tottttt.
De obicei papa cam 50 fructe,50 legume si cam 600 lapte pe zi...

Miha am vazut prajiturile tale....delicioase!!!!!!!!!Vreau reteta de la prajitura Bounty!!!

Am vazut poze cu bebei frumosi frumosi!!!!Pupici la toti!!!!!

Acum sa va pun si niste poze cu noi,sa ne vedeti cum aratam la 6 luni.
http://good-times.webshots.com/album/563511891QRkACB

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Salutare!!!

Mai fetelor,eu nu prea mai am timp de nimic...sunt tare ocupata...macar apuc sa va citesc...
Ce am mai facut noi???Nu prea multe.Ieri am fost la vaccin,si am plans tare tare...Sambata am fost sa-i fac gauri in urechi,ca in maternitate i le-a facut aiurea,una prwea jos si un prea sus...acum i le-a facut bine,ca tot acolo am dus-o.
Cu papica stam asa si asa...am observat ca-i place spanacul cu galbenus de ou...i-am mai pus si cartof copt...si laptic desigur.Si a papat un borcanel mic.Inca mami a zis ca nu culeg tot din blender,adica de pe margini.Si eu am zis,ca ce crezi,ca mananca atata???Eu m-am dus la dentist,si a ramas mami cu ea.Vreau sa va zic ca a papat tottttt.
De obicei papa cam 50 fructe,50 legume si cam 600 lapte pe zi...

Miha am vazut prajiturile tale....delicioase!!!!!!!!!Vreau reteta de la prajitura Bounty!!!

Am vazut poze cu bebei frumosi frumosi!!!!Pupici la toti!!!!!

Acum sa va pun si niste poze cu noi,sa ne vedeti cum aratam la 6 luni.
http://good-times.webshots.com/album/563511891QRkACB

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Poze Radu

Mergi la inceput