Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 11

totulii spune:
si eu stiu ca homeopatele nu se ating cu mana, dar am luat si dizolvate in apa in periaoda cand eram gravi ca sa-mi amelioreze starile nasoale, nici apa nu puteam sa beau si m-au ajutat cat de cat. Eu cred mult in homeopatie si stiu ca atunci cand iei nu trebuie sa bei cafea, nu folosesti pasta de dinti cu menta si nu atingi pastilutele.
adina ai dreptate ca trebuie tinute in gurita sa se dizolve de aceea medicul le recomanda afi luate subligual.
Eu ii dau lui serban homeopatie pt durerile de dintisori si functioneaza foarte bine, i le pun pe lingurita de plastic si el le soarbe.
Creem ai putea sa le pui in dopuletul de la cutia in care sunt si sa-i tragi usor de maxilar in jos si sa i le strecori in gurita, nu se va ineca, le va morfai cu placere caci sunt dulci.
eu acum astept sa se trezesca piticul ca sa mergem in audienta la seful de la directia copilului, ca am mai patit o belea, o tin asa de vreo 2 saptamani.
pt dosarul de intemnizatie cei de la serviciu au zis ca se ocupa ei, cu toate ca stiam ca trebuie sa ma duc eu, dar cum eram cu copilul si pt ca ei au spus ca vor trimite dosarul de la ITMB, la primarie, am zis ca e ok. asa ca am lasat actele acolo pt ca mi-au fost cerute si am plecat acasa linistita(asta se intampla la sfarsitul lui februarie).
si astept eu si tot astept si mai tot citesc pe aici ca au primit unele dintre voi intemnizatia retroactiv si nu ma prea impacientez decat prin aprilie adica dupa aproape 3 luni cand vad ca nu primesc nimic, dau telefon la scoala si-mi spun ca verifica ei imediat ce este cu dosarul si ma suna. pauza sunat...
si apoi a venit vacanta de paste.
ma intorc in bucuresti si dau telefon impacientata si mi se spune ca cei de la ITMB nu se ocupa de plasarea doasarului la primarie si ca trebuie sa ma duc personal,imi venea sa o strang de gat pe contabila de la serviciu care fiinnd foarte vinovata caci nu se interesase, tot arunca vina pe alta sefa care nu i-a spus nimic de dosar.
in fine, dupa o indelungata discutie mai apasata si constatarea ca tot eu sunt vinovata in versiunea lor, o las balta caci oricum nu vor recunoaste, si plec pe drumuri cu copilul in carca pe niste calduri...
cand ma duc la primarie, le explic situatia, si mi se raspunde foarte senin ca nu mai am dreptul la cele trei luni trecute pt ca s-au depasit cele 60 de zile in care tb depus dosarul.
imi venea sa urlu, va dati seama sunt 18 milioane pierdute. eu am platit la stat toate darile si ei sunt tare senini in a ma anunta ca nu mai am drepturi.
ce sa mai, in jurul meu e o nebunie.
sa-mi tineti pumnii ca poate voi fi inteleasa ca nu din vina mea sunt in situatia asta si voi rezolva problema.
la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!
va
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra

cristi07 spune:
Pufulet, e tare dulce Joshua!
Dany26, pe andrei cand il mai vedem?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

adinag spune:
totulii, iti tin pumnii ptr indemnizatie!!!
Si eu ii dau globuli ptr durerile de dinti, tu ce ii dai? Am ramas curioasa si am intrebat o cunoscuta, sora ei fiind medic homeopat. Sigur se pot da cu mana, este o recomandare sa nu le iei in mana mai mult din motive igienice (care "cad" in cazurile noastre, as zice). Nu se dau cu lingurita de metal, se pot dizolva in f putina apa (ele, cum ziceam, trebuie sa fie ebsorbite prin mucoasa bucala - sper ca-o zice asa pe romaneste). Si cum ai zis si tu, nu combinat cu ceva mentolat, cafea etc. Si min. 15 min. inainte si dupa fara papica.
Am recitit si ce ai scris, intamplarea din parc, ce sa zic - femeie nebuna si nesimtita! Te-a amenintat, f urat din partea ei.
Insa un alt punct, pe care ptobabil ca nu-l veti intelege: eu sunt de parere ca daca mergem cu caruciorul intr-un loc de joaca, nu putem avea pretentia sa fie linistiti si sa nu tipe copii aflati acolo. Ca ei de aia sunt la locul de joaca, sa aiba voie sa se desfasoare, sa tipe etc. Si leaganele de acolo (si aveti mare dreptate, din ce.am vazut, sunt asa de deplorabilele alea din Romania :-(( )sunt facute pentru ei, sa se joace ei. Dar asta-i parerea mea...
Insa cum s-a comportat femeia aia este sub orice discutie, oribil!!!

adinag spune:
Dany, stii ce ma bucur cu kk vostru (stiu ca suna taaaare ciudat )
Dar cat varsa al tau? Ca si al meu mereu vomita, in fiecare zi de mai multe ori, consistente diferite - de la apa (de unde-o fi si aia?), pana la branza...
Dar eu inca nu m-am agitat, oare o fi cazul?

Lala_D spune:
totulii din pacate asa este legea . Daca ai depasit 60 de zile primesti doar incepand cu data la care depui dosarul. Nu cred sa poti rezolva ceva prin contestatie ... din pacate.
Adina in sectorul nostru sunt acum numai locuri de joaca nou amenajate si totul arata super curat si frumos iar jucariile sunt toate fie din plastic fie din lemn. M-as juca si eu acolo
Deci se poate si la noi cand exista bunavointa.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
totulii din pacate asa este legea . Daca ai depasit 60 de zile primesti doar incepand cu data la care depui dosarul. Nu cred sa poti rezolva ceva prin contestatie ... din pacate.
Adina in sectorul nostru sunt acum numai locuri de joaca nou amenajate si totul arata super curat si frumos iar jucariile sunt toate fie din plastic fie din lemn. M-as juca si eu acolo
Deci se poate si la noi cand exista bunavointa.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala, locuiesti in zona IOR titan? daca da...sunt cele mai frumoase parculete!
Poze Radu

cristi07 spune:
Lala, ce dulci sunt baieteii tai !cum il tine cel mare pe frate-su
Poze Radu

adinag spune:
Lala, ma bucur sa aud si lucruri pozitive! Am vazut si eu asta vara locuri de joaca ok pentru copii in Romania, a fost si Jasmina acolo, insa am vazut si locuri de te apuca plnansul!
Ciudat mi s-a o prietena de-a mea (din RO9, cre nu-si duce fata (care are intre timp 3 ani jumate) deloc la locul de joaca, cica au fost de doua ori :-O numai, ca na... vine multa lume acolo si sa zic asa nu poti alege cu cine se joaca. Mi s-a parut tare ciudat modul de a gandi! In alea 10 zile cat am stat noi acolo am fost mai des la locuri de joaca decat ei
Ah, Petro, ca ma intrebai: nu, nu mergem in Romania, nici nu stiu cand vommai merge ca nu mai avem apartament acolo. Si drumul cu un copil era anevoios, nu vreau sa stiu cum e cu doi!

totulii spune:
quote:
Originally posted by adinag
totulii, iti tin pumnii ptr indemnizatie!!!
Si eu ii dau globuli ptr durerile de dinti, tu ce ii dai? Am ramas curioasa si am intrebat o cunoscuta, sora ei fiind medic homeopat. Sigur se pot da cu mana, este o recomandare sa nu le iei in mana mai mult din motive igienice (care "cad" in cazurile noastre, as zice). Nu se dau cu lingurita de metal, se pot dizolva in f putina apa (ele, cum ziceam, trebuie sa fie ebsorbite prin mucoasa bucala - sper ca-o zice asa pe romaneste). Si cum ai zis si tu, nu combinat cu ceva mentolat, cafea etc. Si min. 15 min. inainte si dupa fara papica.
Am recitit si ce ai scris, intamplarea din parc, ce sa zic - femeie nebuna si nesimtita! Te-a amenintat, f urat din partea ei.
Insa un alt punct, pe care ptobabil ca nu-l veti intelege: eu sunt de parere ca daca mergem cu caruciorul intr-un loc de joaca, nu putem avea pretentia sa fie linistiti si sa nu tipe copii aflati acolo. Ca ei de aia sunt la locul de joaca, sa aiba voie sa se desfasoare, sa tipe etc. Si leaganele de acolo (si aveti mare dreptate, din ce.am vazut, sunt asa de deplorabilele alea din Romania :-(( )sunt facute pentru ei, sa se joace ei. Dar asta-i parerea mea...
Insa cum s-a comportat femeia aia este sub orice discutie, oribil!!!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
da, sunt de acord ca este un spatiu de joaca pt toti copii dar nu avea nici un drept sa ma jigneasca intr-un mod orrrrrriiiibil, ca la usa cortului si sa ma trimita sa-mi iau scaunel de acasa ca eu nu am nici un drept acolo.toate acele cuvinte le-a pronuntat in fata propriei fetite si in fata altor copii, ma intreb ce educatie primeste copilul ei sau cum bine gandesc va fi un nou element al clasei mahala.putea sa-mi vorbeasc politicos cum si eu ma facut-o si sa inteleaga situatia dificila, a noastra , a mamicilor cu bebei care nu au, din pacate, nici macar o banca unde se pot aseza, ca doar si ea a fost mama.
dar o consider o femeie frustata si lipsita de educatie si din aceasta cauza a reactionat asa.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra