Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianav

Dia ce trebuie pt pasaport? Si eu trebuie sa fac si pe site la politie am citit ca trebuie o declaratie a celuilalt sot in vederea trecerii copilului pe pasaportul unuia dintre ei...cam asa suna afirmatia. Dupa care incepe o propozite care vorbeste despre legalizare, dar nu spune de la inceput ca trebuie declaratie legalizata, adica o lasa in coada de peste.

pai sunt doua posibilitati: una-treci copilul pe pasaportul unuia din parinti; a doua-faci copilului pasaport individual. in ambele cazuri trebuie sa fie amandoi parintii prezenti. in primul caz, iti trebuie declaratie (la notar, legalizata, e cam formular tip la birourile notariale) cum ca tatal/mama e de acord cu trecerea copilului in pasaportul mamei/tatalui... daca pleaca doar mama/tatal cu copilul din tara, mai e nevoie si de o procura prin care celalalt parinte isi da acordul ca primul sa insoteasca copilul minor in calatorie (fie ca e deja copilul trecut pe pasaport, sau are pasaport individual).

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

a dejumultumesc pentru raspuns. Deci trebuie sa trec pe la notar inainte de politie. Si cu poza copilului cum e...facem noi, doar portret sau cum, ca nu sta nici de frica.

Multumesc oricum, ca faceam un drum degeaba la politie. Nici la CeC nu am ajuns sa platesc taxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

Diana si noi am trecut-o pe adina saptamana trecuta in pasaport. cererea de care spui tu este pe spatele formularului ce trebuie completat la politie si o da parintele celalalt, nu parintele pe pasaportul caruia se include copilul si se semneaza in fata ofiterului, deci nu e nevoie de notar doar daca celalalt parinte nu este de fata. poza au facut-o ei acolo. in plus am avut C.I. cate 2 copii si originalul si certificatul copilului la fel original si 2 copii. taxele de la cec - 2 pe numele Adinei si cate una pentru fiecare parinte. si atat.
aveau si ghiseu separat pentru copii si batrani peste 60 de ani ca sa mearga repede. in regim normal il primesti in 7 zile iar la urgenta in 24 de ore.
sper sa te ajute informatiile.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

multumim pentru complimente tuturor ce ne-au admirat pozele

Aelita nastere usoara si bb sanatos, da de veste cum poti!

Dandusa adevarta e ca bubamara traieste intr-o zona frumoasa, incomparabil cu capitala....incerc sa nu-i transmit din fobiile mele cu ganganiile, paianjenii si alte alea...ii explic fiecare animalut in parte si o las sa puna mana pe ce nu-i periculos. Am intalnit o caradasca mare fara coarne, fascinata fu si mereu striga "gangul" adica gandacul...cat despre murdarire...ma educ, tac si-nghit, si-mi zic mereu ca-n reclama de la Omo "murdarirea este buna"!

in iunie mergem la Oana Catana (oanacat) la Bucuresti, abia astept, ma-ntorc cu poze cu fetele frumoase de acolo

pup, incerc sa mai intru

Mergi la inceput

faza dimineata:

in fiecare dimineata pana iesim afara bubamara sta in chilotei ( nu am pus-o pe olitza inca )

pe la 9.30 "citea" o carte; atat de fascinata e de carti incat poti muri langa ea ca nu remarca; si o vad ghemuita si ca face pipi; da-i repede cu explicatiile...nik...parca vb cu peretii, isi continua activitatea;

fug sa incalzesc apa s-o spal si cand ma intorc realizez ca fundul fiica-mii era fff mare: kk! si in aceiasi nepasare intorcea paginile cartii; nu mai continu cu descrierea dar ma bucur ca s-a intamplat caci am ras copios si ea radea de rasul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am fost niste azi, chiar dc ne-am trezit tarziu...si am ajuns la pasapoarte amandoua, si a aparut si tati la momentul oportun ... deci, misiune indeplinita, il primim in 7 zile, am trecut-o pe pasaportul meu
dianav, am avut nevoie de buletinele noastre, certif de nastere oana si copii dupa ele, tatal a dat o declaratie ca e de acord, si pasaportul meu. plus chitanta cec de 6 lei. si i-a facut poza acolo, oana a stat pe scaunel frumos (mai ca nu avea mainile la spate, ca s-a cam speriat de nenea ala de acolo care era mustacios ), a iesit f serioasa in poza :))
deci peste 7 zile e gata totul [omulet usurat]
va las ca oana si-a intins mucii pe canapea ... ca de 2 zile are muci din abundenta si stie sa si-i sufle... problema e ca-i sufla numai in mana (la ea sau la mine), in nici un caz in servetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

AELITA !!!!!nastere usoara si bb sanatos! tinem pumnii...
MARANI,superba Bubamara.
ACS,multa sanatate lui Victorila !
DIANARUS,sper k sunteti bine.
Fetelor,azi nu m-a lasat sa fac mancarea.urla,batea din picioare....intindea manutele s-o iau in brate.La inceput am zis las-o k smiorcaie putin si ii trece,de unde din ce in ce mai rau.am renuntat la mancare si am stat toata dmineata bot in bot.Si nu-mi ziceti k sunt dintii k ii are pe toti(inclusiv caninii care ar tb sa chinuie cel mai tare).

Mergi la inceput

Dia tocmai ma pregateam sa-ti scriu despre pasaport.

la noi fu in felul urmator: imi facui mie pasaport si am trecut-o pe bubamara pe al meu; eliberarea lui in 10 zile ( la urgenta in 2 ore ), vezi sa ai buletinul si certificatul de nastere al minorului cand te duci cu fitzuica dupa pasaport.

faza cu notarul...stia ca doar in cazurile in care unul dintre parinti paraseste tara cu minorul

foieste, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Aelita, nastere usoara si bebe sanatos!

Am admirat bubamara superba si frumosii fulguleti: blondul Denis si brunetelul Eric!

Multumesc pentru urarile de sanatate adreasta bursucului! Inca de ieri seara Victoras era mult mai bine. Dupa glucoza administrata umbla ca titirezul :). Si cu burtica e spre vindecare.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Daphna stiu cum e. Adina face asa de vreo luna, cum vede ca intru in bucatarie, chiar daca ea se joaca frumos singurica, lasa tot si vine si ma i-a de picioare si se pune pe un plans... da plans nu gluma si pana nu o i-au in brate nu se opreste si apoi ma mai tine cel putin o ora asa, ca sa fie sigura ca nu am de gand sa mai intru in bucatarie.
in consecinta nu am mai gatit cam de o luna cu mici exceptii cand nu a fost ea acasa. bine nici nu gateam decat in weekend ca in timpul saptamanii ea mananca la cresa iar seara acasa mai mananca doar fructe/ iaurt...
am incercat sa ii explic ca mami tr sa faca papa ca altfel ne e foame... nimic, ea zice tati si il duce pe el la bucatarie, daca e acasa, adica sa faca tati mancarea si el ce poate face, se apuca si face mancarea.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput