Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 11
Dia1609 spune:
roxanica, ma distram ca david al tau zice zece pe cantar, iar oana unu-unu... pai vezi ca au dreptate dom'le, ca oana se indreapta spre 11 kg iar david s-a intors la 10
kiki, dar nu ne-ai zis cate kg are garga
si chiar, fetele cu fulgi, ia bagati si niste inaltimi va rog
uite, antonia de bambo a ajuns la 11 kg, bravo
adeju, mai dar e frumos rau motanschi... si vorba nustiucui, parca are 3 ani
mie nu-mi vine a crede, dar oana inca doarme ... cred ca recupereaza 2 saptamani de somn super-fragmentat noaptea.... adevarul e ca e o vreme in tm... ploua, ploua si iar ploua... nu stiu ce naiba a plouat atata saptamana asta.... si la asiza e verde totul si nu ploua... are dreptate chinico, nu e corect ... ma duc sa numar bani... sau ce dracu sa fac pe vremea asta... ma plictisesc dc doarme copilul
Dia1609 spune:
asiza, e maare si frumos denisu tau... si pletos... si tu esti slaba-slaba... las' ca vii tu in ro si te ingrasi.. glumeam of course [:))]... si e tare frumos pe la london.... muuult verde si multe locuri de joaca dupa cate vad.... n-o sa va lipseasca? chiar, cand va intoarceti in ro?
bai fetelor, am niste emotii pt aelita... oare a plecat la spital? cu cine a lasat-o pe sofia? inca o data aelita nastere usoara!
Laura13 spune:
hai aelita
Doamne ajuta sa nasti usor, sa ai un bb sanatos, mancacios. sa ne dai vesti....cumva.
vazut poze minunate, motanul si denis. m-am indragostit....again. frumosi cu spume copilasii astia. ii pupam pe fiecare in parte. bine....m-am imbolnavit cand am vazut ce teren drept, net si verde au astia prin alte tari, cand am vazut ce loc de joaca au astia pe la constanta, dar nu mai conteaza...
danutz nu am avut cum sa refuz, s-a pus problema: "te rugam sa ne ajuti, e o perioada f aglomerata si depindem de tine". ce sa mai zic? mai ales ca is de 5 luni aici? oricum, cica imi vor da si ceva bani in plus, care, la noi, chiar nu prind rau deloc.
chinico felicitari pt dintisorul no3
am avut o noapte decenta, a baut laptele abia la 5, apoi in pat cu mine, l-am mangaiat vreo 20 de min la dermatita si apoi somn pana la 8.30. chiar o super noapte, daca stau bine si ma gandesc.
dani avea 10.700 kg, acum o luna. apoi au urmat 2 sapt in care nu a mancat nimic, max 500 ml de lapte pe zi si acum perioada asta, in care mananca, dar mai mult nu. asa ca nu mai cantarim copilul, noi sustinem sus si tare ca avem 10.700
va pup, m-am relaxat suficient, ma reapuc de treaba
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
va vine sa credeti ca oana nu are pasaport inca? si noi avem vacanta platita deja... crae e peste 3 sapt... sper ca reusim sa-l facem in timp util ... parinti inconstienti.... si azi cica mergem... dar tot mergem la pasapoarte de vreo 2 saptamani (vorba vine), ca partea nasoala e ca trebuie sa fim amandoi prezenti... si cam greu cu luat sotul de la job... bai frate, daca nici azi nu ne iese... nu mai zic... tineti pumnii
flore26 spune:
AELITA
Acum ne/am trezit si noi, si plolooooo...pfu ce urat...DIA, daca tot numeri banii, da si mie cativa sa am ce face si eu...Mama, da ce frumosi fulguleti avem...DENISUCU bloducu are niste ochelari super cool si o mama slaba, slaba...ERIC, motanu', smecher foc...tot macho a ramas ...acu plec...unde? naiba stie...pe la copii, ca altfel o sa innebunesc azi ...17+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
asiza spune:
quote:
Originally posted by chinico
mozilla, deci cu majorete biciute imaginar...
HAI AELITA, HAI AELITA, HAI AELITA!!!! nastere usoara si bebe sanatos!
1.asizule, asizule, cat poti sa fii de slaba....vaaaaiiii si valeleu :))
denis e un scump. poza cu ochetii rotunzi pe nas as inrama-o, sincer. da auzi....tu de cate ori il schimbi intr-o zi, ca a etalat denisucul o multime de bluzite prin poze...
Beatrice (13.12.2006)
ps cu edit in bat. biciute inseamna pe limba degetelor mele biciuIte..
Pai il schimb de max doua ori, asta in cazu' in care se face precum purcelusul dimineata la joaca...da' auzi, vezi ca eu am scris claros in mesaj ca pozele de ieri sunt doar de la nr. 1 la nr. 15 ...
Si eu am modzila, da' merg majoretele si toate alea..
No, te-am tzucat
Aelitaaaaa, nastere usoara si recuperare rapida.......
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dandusa spune:
Aelita,parca nu-mi vine sa cred ca a sosit timpul...,vai ce emotii am...,nastere usoara si bb sanatos
multumesc de laude,am roshit pe bune...
Kiki,
azi mergem la cantarit,masurat,ascultat...,maine dau raportul sa traiti
Asiza,
tari pozele cu sortuletul...,super idee cu spuma si sa-i lasi sa se balaceasca...,ce ma enerveaza in parcul nostru scump si drag este ca nu-ti da voie sa stai pe iarba...,inteleg sa nu dea voie sa joci fotbal...,da' sa stam si noi cu copii la paturica mi se pare ok...,lor nu!aaaa,caini au voie pe iarba...
Dia,
faci exact ca mine cu un colet...,zic "azi" de vreo luna...,sper din suflet sa fie curand ca nu vreau sa par neserioasa
cu pasaportul ar trebui sa dureze relativ putin,dar nu se stie niciodata...,mai bine da o fuga azi,da' azi!
Marani,
ce-mi place si am admirat tot timpul in pozele voastre,este faptul ca o carati peste tot cu voi,ca o lasati sa fie libera,sa se murdareasca,sa studieze insecte,animale...,in imaginatia mea bubamara este un copil cum eram noi pe vremuri la tara,in tarana&co,poate si pentru ca voi stati intr-o zona superba care este muuult diferita de orase ca Buc sau C-ta...,in concluzie mi se pare ca este f norocoasa sa creasca in acele locuri...
minunata ca de obicei,toti trei radiati de fericire,peisaje incredibile
ieri am fost la o prietena sa o fac la par...,am lasat copil si sot sa se descurce fara mine,ca de...,aveam si eu nevoie de o delectare si cum alta nu am gasit...
booon,ii las,ajung la destinatie ma apuc de treaba si intr-o ora primesc tel de la Claudiu..."mai ai?,cat mai intarzii?",aia cica era o iesire pt mine...,bai nene...,nu mai facea fata...,Crinuta maraia,intreba de mine,el era plinnnn de nervi si rabdare ioc...,mi-am vazut de treaba ca doar nu aveam cum sa-mi iau si ultima bucatica de refresh de la gura...si ma intorc dupa 3 ore...,vaiiiii,daca vedeati ce fetze am gasit...,suparati frate nevoie mare...,ca de ce nu am spus ca stau asa de mult...,ca data viitoare ori o las dormind,ori nu mai plec...,helouuuuuu,fara mine arde???chiar nu se poate???,pai ce mama masi inseamna asta?care-i relaxarea mea si modul meu de a-mi incarca bateriile?nici una?
acum cateva zile a reusit s-o adoarma el si-am zis "l-am apucat pe d-zeu de picioare...,de acum am si eu timp sa ma uit la telenovela"...,daaaa,o zi l-a tinut...,prima si ultima...,urmatoarea data cand a incercat,se vedea clar ca vroia sa scape din dormitor ,sa vina sa faca nush' ce program...,bai ce m-am enervat...,barbatii astia cateodata au impresia ca sant liberi ca pasarea cerului...,ba la servici,ba la sala,ba la meci cu baieti,ba la terasa(da' aici mergem si noi,calare...)si io?o data la luna tund o fata (in plus mai si produc)si ma delectez facand ce-mi place...
las' ca de acum imi fac eu program de iesit perioadic ca vad ca altfel nu merge...
noi am inceput sa murim de cald...,Crinuta transpira f usor...,noaptea este groaznic...,doarme aproape dezbracata cu geamul deschis,ca altfel nu se poate...si tot se foieste si pare ca nu-i convine...,ieri mi-am adus aminte ca in luna iulie aveam 35 de grade in dormitorsi ea era plina de bubite...,cand ma gandesc ce ne asteapta ma apuca nervii...
Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dianav spune:
Dia ce trebuie pt pasaport? Si eu trebuie sa fac si pe site la politie am citit ca trebuie o declaratie a celuilalt sot in vederea trecerii copilului pe pasaportul unuia dintre ei...cam asa suna afirmatia. Dupa care incepe o propozite care vorbeste despre legalizare, dar nu spune de la inceput ca trebuie declaratie legalizata, adica o lasa in coada de peste.
saryta spune:
Aelita nastere usoara si bb sanatos!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
va vine sa credeti ca oana nu are pasaport inca? si noi avem vacanta platita deja... crae e peste 3 sapt... sper ca reusim sa-l facem in timp util ... parinti inconstienti.... si azi cica mergem... dar tot mergem la pasapoarte de vreo 2 saptamani (vorba vine), ca partea nasoala e ca trebuie sa fim amandoi prezenti... si cam greu cu luat sotul de la job... bai frate, daca nici azi nu ne iese... nu mai zic... tineti pumnii
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
dia, nu-i bai, la urgenta, ti-l scoate cel mult de pe-o zi pe alta, daca nu chiar in aceeasi zi.
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx