Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by marani

Dia tocmai ma pregateam sa-ti scriu despre pasaport.

la noi fu in felul urmator: imi facui mie pasaport si am trecut-o pe bubamara pe al meu; eliberarea lui in 10 zile ( la urgenta in 2 ore ), vezi sa ai buletinul si certificatul de nastere al minorului cand te duci cu fitzuica dupa pasaport.

faza cu notarul...stia ca doar in cazurile in care unul dintre parinti paraseste tara cu minorul

foieste, pa

mamica de bubamara (02.12.2006)

multumesc, am rezolvat ... bine ca mi-ai zis, nu stiam ca tb sa am certif ei de nastere cand scot pasaportul

Mergi la inceput

daphna, eu de 2 luni fac mancarea numai cand doarme, din acelasi motiv.... si cand i-o incalzesc/mixez dupa ce se scoala nu pot sa fac asta decat cu ea in brate, altfel se agata urland de pantalonii mei, dar urland si plangand cu lacrimi de crocodil. si nu stiu de ce. si nu e din cauza ca vrea sa vada ce fac, ca am ridicat-o sus si nu vrea sa stea decat la mine in brate... desi totul dureaza maxim 3 min, nu vrea decat in brate... chiar nu m-a lamurit care e cauza, mai ales ca e f independenta in rest, n-are treaba mea prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

a nascut Aelita. are 3,700kg. inca nu s-au hotarat ce nume sa-i puna. mamica are laptic deja.

felicitari Aelita. sa va traiasca feciorul. sa fie sanatos si mancacios.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Felicitari AELITA
sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si mancacios. refacere rapida iti dorim.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

saru mana fetelor,mare lucru sa stiu k nu e singura care face asa...
FELICITARI AELITA! sa va traiasca baiatul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

AELITA, FELICITARI!!!

Mergi la inceput

felicitari aelita! sa ai parte de un bb sanatos si mancacios, iar tu sa te refaci rapid si sa ai laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianav, la mine a durat 2 ore... i-am facut pasaport individual lui Luca dar avand incredintare unica am scapat de restu' hartiilor legat de celalalt parinte; copie si original certificat nastere si copie si original CI... am platit ceva taxe la CEC cam 900 RON si inca 100 direct la pasapoarte pe Iorga; facut poza la ora 9.30 si am luat pasaportul pe la 12.
Asiza, abia astept sa ne vedem... cat de frumosi sinteti toti...
Marani, am studiat cum ar fi sa ajung la voi... dar fara masina nu se poate.... dar intr-o zi venim sa va vizitam....
Shit! Ploua si astia ne scot afara.. avem fire drill (suna alarma incediu...).. am fugit

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Cu actele de identitate in original si copii sunt lamurita, nici nu ma gandeam ca se poate fara. Deci daca tati vine cu noi la politie declaratie nu trebuie autentificata la notar. Eu o sa optez pentru eliberarea unui pasaport nou pentru mine deoarece am pe numele vechi, si cu ocazia asta o trec si pe Oana pentru concediu.

Intrebare: cat tineti o ciorba la frigider. Adica facuta duminica seara, pana cand dati bebeilor din ea. Dau ex cu ciorba ca Oana mananca exclusiv ciorba la pranz, asta ii place ei, ciorba avand carne.

Alta intrebare: dati carne zilnic?

3.Cum faceti paste cu pui, ca tot citesc. Si cand spuneti ca le dati legume, inteleg ca papa rosii si castraveti sau ardei cruzi?Ca a mea nu vrea. Sau daca sunt preparate cum le faceti? Fierte si cu unt sau cum , ca nu sunt prea apetisante.

4. Snitele dati copiilor? Eu i-am dat si moare de placere, il ia in mana si il mananca singura.

Mergi la inceput

dianav, 2 zile ii dfau din ciorba/supa. si legumele i le fac zilnic.

e clar, sunt batuta-n cap. da' raaau. e a doua tura de legume pe care le-am ars azi . dc ard si a treia tura, nu mai am ce-i da oanei de mancare
si tot din seria batuta-n cap: i-am luat pantofi prea mici. din nou . chiar nu stiu cum am reusit. sapt trecuta am fost la o prietena care mi-a aratat ce pantofi i-a luat sotul fetei ei din austria. gen sport, dar f decupati, cu multe gaurele, fff frumosi. o incalt pe oana in ei, o plimb in ei, ma uit atenta, par ok, si-l rog pe om sa-mi ia si mie o pereche identica, tot marimea 22 ca si aia. si-a primesc ieri si sunt MICI . dar mici ca nici nu-i tine 2 secunde oana in picioare.cum e posibil? ca doar nu i-a crescut piciorul asa intr-o saptamana. ca sa nu mai zic ca de abia ii inchid clapele . clar, sunt nebuna. alti 35 euro aruncati pe geam. nici nu stiu dc mai pot cumpara pantofi fara inca o parere, ca se vede clar ca-s chioara

Mergi la inceput