Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
hai aelita !!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
chinico spune:
mozilla, deci cu majorete biciute imaginar...
HAI AELITA, HAI AELITA, HAI AELITA!!!! nastere usoara si bebe sanatos!
1.asizule, asizule, cat poti sa fii de slaba....vaaaaiiii si valeleu :))
denis e un scump. poza cu ochetii rotunzi pe nas as inrama-o, sincer. da auzi....tu de cate ori il schimbi intr-o zi, ca a etalat denisucul o multime de bluzite prin poze...si multe mai vazurati intr-o zi!!!
...si mai am una...PANA SI LA MADAM REGINA MUMA ACASA E SOARE!!!!!...sa mai spun..aici ploua. ca dor imi era...
2.adejule, adejule, cat poti sa fii de slabaaaaaa!!! ma ingroziti....ma speriati....macar daca m-ati si motiva, dar eu tot cu ciocolata si ciocolunga :)) sub nas sunt...am descoperit mai nou neste bule de nugat imbracate in cacao...uau...
motanski parca e un copil de 3 ani, numa bun de insurat :))...si e un frumos si jumate. arata fain in poza cu tata motanul, amandoi in camasa, la plimbare prin cta...am incercat sa ma dumiresc pe unde, am vazt ca in fata la u, dar de, ce, mai stiu eu pe unde e u...
ps cu edit in bat. biciute inseamna pe limba degetelor mele biciuIte..
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dia, cate kg are oana acum? Roxanico si tu poti raspunzi la intrebarea asta. Si Dandusa si bambo....fulguletii la apel!Predau legatura...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
11 kg are caprita mea
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
colorata, iaca-i gata :) poze de azi, cu alte cuvinte :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
frumosi toti 3
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by asiza
Poze de azi...de la 1 la 15...
Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
ce mare a crescut din ce in ce mai frumos
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by aelita
4 dimineata .
s-a rupt apa.
ma duc la spital,sa vad intai cu cine o las pe Sofia la ora asta...daca mai pot sta macar sa se lumineze afara ...
Sofía (2ian2007)
40s+4(DPN 18mai2008)
Nastere usoara