Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 9
deeaA spune:
acs multam de urare
dandusa cum de am ratat eu pozele cu burtik,numai ca nu le gasesc,unde-s?
adeju foarte tare articolul,iar si mai tare e eric e atat de scump
ma duc sa mai invat cate ceva ..noapte buna tuturor
asiza spune:
Poze de azi...de la 1 la 15...
Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
"In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in gura, te duci sa faci amor (tantric) in picioare, cu perechea ta, care in treacat se uita la TV si comenteaza, in timp ce tu maturi."
la faza asta am ras in hohote!
a-dejule, ma uitam la poze si era sa intreb "aici e motanu'????????"
Da cu ce-l hranesti, draga, de creste ca Fat Frumos din poveste? (glumesc cu hranitul, nu ma lua in serios )
asiza, ma uitam la modelul ala de voiaj si mi-a picat fisa ca se poate improviza si o olita cu o punga in ea... oare? la fel, glumesc , idei de om foarte obosit...
Vaaai, mi-ai pus poza cu chiuvetele mele preferate! Trebuie sa pui si descriere la poze ca altfel nu se intelege... l-au prins pe Denis si l-au pus la spalat vase?
Noapte buna si de la mine, pana nu adorm cu capul pe tastatura.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aelita spune:
TOT AICI,PE BARICADE..
Desi e tarziu,intru special pt voi,ca sa stiti ca sunt bine si fara semne de plonjare
LA MULTI ANI,CONSTANTINI SI ELENE !
DONIA,DANUTZ-am uitat ca si voi ati depasit mult..
daca la Sofia am depasit 2 zile ,am zis ca acum va fi mai repede
m-ati linistit
ACS-imi pare rau ca sunteti bolnaviori ! sa va faceti repede bine !
DIA-
quote:
apropo de cantarit: eu n-as mai cantari-o pe oana, dar ea in fiecare seara se baga sub pat, scoate cantarul, ridica un deget in sus (adica sa facem liniste :)) si o intreb: "oana, ce faci?" si ea imi raspunde in timp ce se urca pe cantar: "unu-unu"
ROXANICA-
quote:
David urca pe cantar si zice "zece"
DIANOCICA-LA MULTI ANI !
ASIZA-
quote:si eu m-am vaicarit ..dar nu ai ce face..forumul are interes cu reclamele. dar de fel sunt mai la locul lor,puse,insa cateodata sunt in asa fel incat nu ma lasa sa scriu,adica inteleg reclama sa imi sara in ochi, sao vad si sa o accesez DACA VREAU,dar nu inteleg sa mi se bage fara sa o vreau,si asta de o siuta de ori pe zi de cate ori intru,mai ales ca nu imi convine deloc sa mi se deschide pagini pe care nu le doresc si sa imi ingreuneze lucrul si calculatorul . nu mai zic ca noi care traim afara de obicei nu avem de-a face cu reclamele alea...
pfiu...nu ma mai pot abtine...am rezistat eroic de-o sapt sa incerc sa inteleg rostu' la recama asta idioata care se tot baga peste ce scriu, plus ca nu mai pot folosi toate alea ca lumea cand scriu...da' zic: FACETI CEVA CU TAMPITA ASTA DE RECLAMA CA MOOOR DE NERVI!!!!..si-mi vine sa nu mai cumpar Pampers in vecii vecilor...
aici sunt alti pampersi,oricum
dar hai sa iti vad pozele,mai bine !ptiiiiiiiiu ce frumusete s.a facut Denis ! si tu arati super !ce par mare are !si grasunel si frumos foc !si tati arata bine.
si ce iarba aveeeeti ! aici e seceta mare..si uscaciune.
LAURA-nu ai cu ce sa ii dai sa nu il mai manance??
Sofía (2ian2007)
40+s(DPN 18mai2008)
aelita spune:
4 dimineata .
s-a rupt apa.
ma duc la spital,sa vad intai cu cine o las pe Sofia la ora asta...daca mai pot sta macar sa se lumineze afara ...
Sofía (2ian2007)
40s+4(DPN 18mai2008)
Donia spune:
aelitaaaaa! draga mea, iti doresc sa mearga totul repede si sa auzim vesti bune cat mai curand! Mult curaj!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianav spune:
a deju Eric al tau va face ravagii printre fete...are asa o expresie....nu stiu sa o denumesc, dar o cunosc....fetele vor fi mereu interesate....
kikineata spune:
Aelitaaaa, hai mami curaj si bafta! Bai nici acu nu te dezminti...auzi la ea...acu cu cine o lasa pe Sofia?? tare tare frate!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
A-deju acu pot zice ca motanu' e bestial...ca altdata imi luau mintile nisipurile, marile...sunt innebunita dupa mare. NU-i vb cat e de frumos ci cat de speciala e fatuca lui de motan, da un motan mai asiatic asa. Si e bucalat tare, ori e pisica nebuna ori se hraneste cu aer.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Yagmur spune:
Aelita,
A_deju, moooooooooor dupa "fratiorul" rugbistului.. e tare frumos...
Off.. fug pe teren... iarasi noroi.... dar mai ridic fundu' asta mare de pe scaun..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca