Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

chinicule, sa stii ca nu-i dracu' asa negru cu produsu' expirat.. asta poate si pt ca in primul rand, nu stii exact cand expira :) denumirea generalmente folosita este "best before" sau "a se consuma de preferinta inainte de". ceea ce nu inseamna in mod automat ca fix de a doua (treia, patra, cincea :)) ) zi dupa acea data produsul este cahhhh... nush cum sa-ti explic sa sune inteligent :) matusa-mea e prof doctor de chimie alimentara, daca vrei, fac vant c-un referat ceva :))))) insa bineinteles ca e o maaare diferenta intre un produs aparent ok, chiar daca e adoua zi dupa data de "best before", si un produs care e evident stricat :) (...je mai consuma uneori ciocolate si ciocolungi chiar multisor dupa data "de pereferinta".. :))) )

editez: normal ca nu recomand nimanui :) si normal ca e normal sa consumi inainte de "best before" :) doar ca mai faceam niste conversatie :))) nush cum de am uitat sa precizez din prima :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chinico, sar'na de intrebare...rezolvat...cum a dat caldura, cum s-au transformat si mainile mele , deci no need sa mai fac sapaturi dupa creme de maini cu uree ...si mi-a trimis maica-mea din Ro crema magica si s-a rezolvat de tot...
Dandusuleee, vazut poze cu burtica ...despre ce sunci vorbesti matale acolo..esti cea mai sexoasa gravidutza pe care am vazut-o vreodata ...iar la filmuletul cu Crinuta cataratoarea am ras de m-am spart...cum se urca ea in scaunel si apo astepta laude..e o minune de fetita!
Florentina, ..sa ai parte doar de lucruri bune in viata!!!
Roxanicooo, e minunat la Aroma...super frumos ati petrecut!!! Felicitari lui Ionut!!!...te tzuc tare tare ca fain sti povesti despre bunicul tau, despre Davidutu' si Emi
Saryta, vazut si pozele cu iedutele...le-ai tuns scurt am vazut...sunteti frumosi toti...cum a fost la intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului? Ati organizat masa la restaurant cu meniu si toate alea???...intreb ca si noi avem intalnirea pe 12 septembrie si abia astept...momentan nu ne decidem nicicum la alegerea restaurantului...io am zis ca nu vreau cel mai posh restaurant din oras ca doar mergem sa ne simtitm bine, sa ne distram si nu sa stam cu doua bete-nfipte-n fund pe scaun...si noi (colegii super faini pe care i-am avut)nici nu eram genul batos...trageam niste distractii, excursii peste excursii...ioi ce fain mai era...abia astept...

Oare a nascut Aelita???

Sigur mai vroiam sa zic...da' mai vin cand imi amintesc...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

quote:
editez: normal ca nu recomand nimanui :) si normal ca e normal sa consumi inainte de "best before" :) doar ca mai faceam niste conversatie :))) nush cum de am uitat sa precizez din prima :)))

cica editeaza ...mai, esti de belea...sa nu cumva sa dispari vreodata de pe forum sau sa nu cumva sa-ti pierzi simtul umorului ca vin dupa tine cu biciu' pan' la mama regina daca tre', ai inteles?

pfiu...nu ma mai pot abtine...am rezistat eroic de-o sapt sa incerc sa inteleg rostu' la recama asta idioata care se tot baga peste ce scriu, plus ca nu mai pot folosi toate alea ca lumea cand scriu...da' zic: FACETI CEVA CU TAMPITA ASTA DE RECLAMA CA MOOOR DE NERVI!!!!..si-mi vine sa nu mai cumpar Pampers in vecii vecilor...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

boon..m-am mai calmat

Dia, interesant articolul ala despre crema pentru protectia solara...o sa ma uit aici sa vad daca gasesc...si lasa ca nu doar Oana s-a bronzat ca tractoristii...la fel si JE ...si se vede rau de tot...tre' musai sa port si maieu sa uniformizez bronzul...

V-am zis?...nu cred...am cumparat www.mothercare.com/gp/product/B000IVQPVE/sr=1-1/qid=1211380992/ref=sr_1_1/202-6376320-3760608?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">travel potty pentru Denis...nu stiu daca se gaseste si in Ro (o prietena mi-a spus ca nu), dar io cred ca e fff utila...evident ca mai e caleee luuungaaa pana sa o folosim, dar macar stau linistita ca o am pe stoc daca ma intorc in RO...

va pup

Slideshow

Mergi la inceput

foarte tare :)) va rog, luati-va un pahar de apa (si periuta de dinti :)) ) si cititi www.resursadefun.ro/zilele-noastre.htm" target="_blank">asta :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani ELENELOR si CONSTANTINILOR!

Acs, imi pare rau ca burtica lui Victor nu e bine si ca trebuie sa ia antibiotic! Tinem pumnii sa treaca repede. Sanatate multa, multa! Alexia alearga cat e ziua de lunga, de scoate untul din mine. Eu ma bucur ca e sanatoasa, doarme foarte bine si mananca ok. Se catara peste tot, le da pisicilor sa manane cu lingurita (bucati de hartie si frunze de patrunjel ); cand aude la radio cate o melodie care ii place, vine si se agata de picioarele mele ca sa o iau in brate sa dansam; se ascunde prin casa si, daca eu nu ma simt sa merg sa o caut, incepe sa chiuie, ca sa-mi atraga atentia… Stam afara cam 3 ore zilnic. Mai are si zile proaste… ca fiecare, cand e cam maraita, dar asta e… Pupam dulce bursuceii frumosi!
Marani, frumoasa rau e Bubamara, da’ rau de tot! E perfecta!
Kikineata, Alexia are 10,500 kg.
Yagmur, noi avem crema pentru protectie solara de la Avene cu factor 50+ si sunt foarte multumita de ea.
Dia, iti spun ce a mancat Alexia in ultimele doua saptamani la pranz: paste cu pui, spanac cu lapte si ou, peste cu cartofi si dovlecel, mazare cu pui, ciorbita de vita, dovlecel la cupor cu carnita de pui, ou si smanatana, pilaf cu carne de pui, conopida si brocoli cu sos alb, carne de pui si mult marar, ciorbita de stevie…
A_deju, foarte tare articolul!

Bai frate, dar e superenervanta reclama asta la Pampers!!!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Aelita, nastere usoara si un bebe sanatos!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

colorata, iaca-i gata :) poze de azi, cu alte cuvinte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari.
is rupta, distrusa, se anunta o perioada tare naspa la munca, inainte de 8-9 seara nu voi ajunge
n-am nimic nou sa va zic, decat ca ziua e mult mai bine cu DA (dermatita atopica), dar noaptea tot rau. doarme gaza de la 9.20 si deja s-a trezit plangand si m-a pus sa il mangai
va pup, ma duc sa ma bag labga el, sa il tin de manuta, cat reusesc, sa nu se mai scarpine.
va pup pe toate, somnic usor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Offf Laura, sper sa vina si la tine...ca si la je dealtfel zile mai bunutze! Iar cu statul la job, eu refuz refuz refuz...sa stau peste program...ce or sa-mi faca, sa nu ma promoveze?! Hahahaha...nu mai pot eu...
Acs, pare tare rau de burtica lu' Victorila, daca ati ajuns la antibiotic e cam naspa, dar o sa treaca!
La multi ani Florentina, poate bagi un ochi pe aici mai des!
La multi ani Elenelor si Costantinelor!
A-deju, am ras copios...chiar aveam nevoie...
Chinico, felicitari pt coltul no.3, vra sa zica asa cu untul bio
Poze iar nu poci sa vad, care are buba calc-ul si la laptop nu ma lasa
Rares se catara pe masa, de pe masa pe fotoliu, de pe fotoliu inapoi pe masa si iar inapoi la nesfarsit...io stau si ma tot minunez cum de nu oboseste...
Si cred ca Aelita a nascut ca de aia nu da nici un semnal...
Si gata, ma duc sa ma culc ca s-o fiu in stare s-o iau de la capat muine.
Noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput