Durerea unei pierderi de sarcina (73)
Raspunsuri - Pagina 6
laurraa spune:
Mirela, am scris la subiectul tau ca am fost la doctor si totul e bine si ii multumesc lui Dzeu ca am un asa doctor....
Mi-a spus ca a avut o pacienta care avea 8 luni si o saptamana si era in spital sa mai creasca BB.
Si a racit nu s-a tratat iar copilu nu a reusit sa se oxigeneze si s-a oprit din evolutie...La 8 luni si o saptamana de la o RACEALA !!!!!!!!!!
Si eu prietena insarcinata in luna in ar fi trebuit sa fiu si eu si a racit de 3 ori in primele 4 luni, a facut si o infectie vaginala, are si placenta rupta iar BB este super ok. Si-a luat concediu da uite ca trecut si peste gripa, infectie,etc.
Asa e viata.
Ne-a ales pe noi.
Stii ce iti va face bine? O iesire la un salon.Fa un asaj, tunde-te schimba ceva la tine, un tratament orice te face sa te simti bine.
Stiu, camdeodata nu vrei sa dai ochii cu lumea...nu vrei sa-i vezi...
trece, Mirele si vom trece peste toate impreuna ai sa vezi si ne vom sfatui cum sa ne pregatim geanta de spital....
Sa facem tratamentul, sa ne rugam sa nu avem probleme, sa ne vindecam, sa pregatim locul pentru alt BB sanatos si voios.
Eu in comparatie cu tine doaream sa fiu insarcinata imediat cum am aflat....acum astept doar timpul sa treaca.
Pupici
Laura
danangie spune:
MIRELA imi pare rau sa aud prin ce treci. 25 s e mult al naibii. Am citit ca bb avea malformatii multe.......nu cred ca e de l ao raceala......asa stiu eu.....nu contrazic sa stii......numai ca ma cutremur sa vad cata suferinta. Prima sarcina de ce nu a mers bine? Acu' tre' sa ai o perioada de "doliu" sa zic asa. Nici nu ai cum sa te gandesti la o alta sarcina cat de curand. Mai in colo.....e altceva. Sa dea D-zeu sa te intareasca si sa treci de acest hop al vietii......care din pacate ......tare ne face sa suferim......iti sunt alaturi
mult asteptat
unducthable spune:
Lauraa , ti-am scris ceva pe e-mailul tau , nu privat , ci cel care apare la profil personal . si iti multumesc pentru cum m-ai caracterizat ...
DANAANGIE , eu iti multumesc ca esti alaturi de fetele in suferinta ...
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
medamaya1 spune:
Mirela, sint alaturi de tine, te pup si te imbratisez cu mare drag, iti doresc sa ai parte de un bebe mic sanatos si cuminte...cit mai curind.
Aceasta e ultima mea postare la acest subiect.As vrea sa le multumesc tuturor fetelor sufletiste de aici, care m-au ajutat atunci cind am avut nevoie cel mai tare de ajutor.
Este prea mult deja si nu mai pot trece peste.Diana,.....am fost alaturi de tine, dar deja e prea mult.....
IreneCAM spune:
Mirela, am citit si la celalt subiect, imi pare foarte rau, stiu ca a fost cumplit...Cat despre raceala...nu stiu ce sa mai cred...Eu am nascut un bb cu o malformatie grava la inima, nu a rezistat decat o zi si luni intregi m-am intrebat de ce, ca si tine. Ce a vut Dumnezeu sa-mi spuna cu asta? ce nu am facut bine? Toata lumea ma intreba daca am facut analize, mi se parea ca toti se uitau chioras si ma invinovateau. Dr meu imi tot spunea ca probabil de la o raceala la inceputul sarcinii sau de la un stres f puternic. Eu facusem analize de se plictisisera in spital de mine, am facut tot ce am putut sa fie bine si totul a fost in zadar. Intr-adevar si o raceala poate influenta starea fatului, dar stiu 2 cazuri de gravidute cu raceli urate in primul trimestru, iar copii au fost f bine, deci cred ca totul sta in hazard...
Laura, ma bucur ca ai o stare de spirit buna, esti puternica si curajoasa si o sa reusesti sa iti indeplinesti visul
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
laurraa spune:
Buna seara fetelor.
Maine merg la servici....un mare hop.
Sper sa trec cu bine, sa nu ma intrebe colegele nimic as vrea, dar stiu ca este imposibil. Nu am cu ce sa ma imbrac caci in cele 21 de saptaman m-am cam ingrasat, acum am vazut, haine care imi erau lejere inainte de sarcina acum abia le inchei...Nu ma intereseaza, ma mai apuca melancolia (astazi am avut un moment slab in care am inceput sa plang din senin) si cu Dzeu inainte.
Fetelor, voi nu aveti momente cand IL judecati pe Dzeu?
Eu sunt foarte credincioasa, m-am nascut si crescut intr-o familie cu credinta si mi-e frica de gandurile mele cateodata cand imi vine sa-L cert pe CEL de Sus....Sa ma ierte Dzeu...
Somnik dulce si o cafea savuroasa...
Mirela ce tratament faci....si hai te rog arata un zambet, te rog....esti asa frumoasa cand zambesti...asa cum suntem toate cand zambim (am cam lasat modestia, nu fetele?, dar pentru Mirela, orice).
Va pup si sa dea Dzeu sa ne dispara orice umbra din ochi de tristete si sa ne revin asa cum trebuie.
Noapte buna!
Laura
mirela05 spune:
Buna fetele
Multumesc mult pentru sustinere si ganduri bune.
Laura felicitari pentru curajul tau!! Eu am concediu medical pana pe 21 si am de gand sa il iau pe tot, ba poate sa il mai si prelungesc tinand cont ca peste 4 saptamani trebuie sa merg la bucuresti la control. Eu nu am curaj sa merg inca la munca, mai ales ca o colega de birou a nascut cu vreo 2 saptamani inainte si normal ca toata lumea vorbeste despre asta. Oricum nu am de gand sa stau numai in casa in perioada asta, poate am sa trag o fuga la iasi, unde am foarte multe prietene, sau poate vom merge la munte un we.
Ieri am fost si m-am tuns...cand am venit acasa am vazut mesajul tau Laura :). Cred ca avem destul de multe lucruri in comun Laura pentru ca si eu sunt o persoana in viata careia credinta are un loc extrem de important. E normal ca uneori sa te mai razvratesti impotriva Lui Dumnezeu, mai ales cand se intampla asa o ...nedreptate, insa pe de alta parte stiu ca se spune ca Dumnezeu pe cine iubeste cearta...poate ca pe noi ne iubeste mai mult chiar daca ne e greu sa intelegem sau sa credem asta acum.
pentru toate fetele!
virgo spune:
Fetelor , va scriu de pe cealalta baricada , a mamicilor de la clubul scutecelor . E de nedescris ce vi se intampla si aproape nu-mi vine sa cred ca imi tin copilul in brate , si e totul bine , in timp ce alte femei ...
Va scriu sa va imbratisez pe toate si sa va incurajez . Multe dintre fetele care ne-au parasit la odisee sunt acum din nou gravi ! Sa nu va lasati !
unducthable spune:
Virgo, multumesc pentru incurajare .
diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/