Durerea unei pierderi de sarcina (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Nu stiu de ce e atata nedreptate in lumeAm fost astazi la control si iarasi am vazut fata panicata a doctoritei, care imi spune ca exista risc de boala genetica. M-a tinut o ora si s-a tot uitat. Luni voi face dublu test si miercuri ma va consulta si un alt medic. Deja banuiesc ce imi va spune"Ne pare rau, sunteti tinara". Imi e frica sa nu innebunesc de la atata durere, totusi mai am o mica speranta ca s-a inselat. Analizele genetice le-am facut si nu exista nici un risc.
Astept...

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Sicuta , acuma am citit ... ceea ce simt eu e ca pana nu stii clar cu analize care e treaba , nu poti sa iei ca o concluzie asa ceva .. si asa cred ca orice gravida poate sa isi imagineze sau sa asculte tot felul de pareri exagerate ... spun asta ca ma gandesc la tine cat esti de infricosata si nu trebuie decat sa ai grija de copilul din burtica si sa amani vreun gand rau de-abia dupa ce acel doctor te va vedea si vei face analizele.
Pana atunci , fii tu cu bebe al tau , fiti cuminiti si Dumnezeu cred ca ti-l va da sanatos si il va tine sanatos .

Doamne ajuta !

diana

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Sicuta, nu stiu ce sa-ti zic.Teama ti-o inteleg perfectt crede-ma,dar hai sa speram ca poate e o eroare medicala si nu a vazut bine.
Mirela, ma bucur ca iesi, ca mergi la munte sau la Iasi.Ca ieseanca iti zic ca o sa te relaxeze...:).
Diana, cum mai e la servici.Te simt foarte stresta si stii ca nu e bine sa fii stresata pt un BB care trebuie sa apara din clipa in clipa.
Felor, va pup pe toate de aici si va multumesc pentru sfaturi.
Azi am avut ore la liceu (la facultate inca nu merg) si mi-a prins foarte foarte bine.M-am intalnit cu colegele mele care unele dintre ele au venit mai dvreme la servici ca au avut ele un "feeling ca vine Laura" si m-a bucurat asta foarte mult. Am primit un buchet imens de trandafiri superb"ca bun venit" fara nici macar o vorba de compatimire (de ce mi-era mie frica).
M-au pupat, m-au primit cu bratele intalnite, atat m-au intrebat CUM DE? am raspuns scurt ca "asa a vrut Dzeu" si uite ca a trecut cu bine.
Parca a fost prima zi de servici.Cand am intrat am tras aer in piept si am zis "ce-o fi, o fi"...
Deci nu-mi par rau ca mi-am taiat concediul.
Mai am de intalnit multe persoane si muti colegi (numai la liceu suntem 130 de colegi nu mai pun si catedra de la facultate) dar voi tine frau cu capu sus.
Este inevitabil sa nu te intalnesti cu anumite persoane si sa spuna "imi pare rau..."
Este greu, va recunosc voua, nu pot spune ca nu am momente ba chiar minute in sir in care orice as face oftez sau imi mai joaca ochii in lacrimi....dar nu trebuie sa las sa se vada.
As vrea atat de mult sa fac un alt test aici alaturi de voi si sa tip de fericire ca e un alt BB credeti-ma...Veti fi primele care veti afla, cu siguranta.Nu ma imbat cu apa rece, dar speranta nu vreau sa mi-o ia nimeni.
Nu vreau sa mai vad fete noi pe aici, vreau sa vad ca toata lumea e bine.
Colega mea insarcinata e asa mandra de burtica ei si ma uit la ea cu drag sau invidie uneori fara sa vreau , desi sunt constienta ca involuntar simt asta, si o sfatui sa aiba grija de ea, sa fie constienta ca ce e in burtica ei e UNIVERSUL.Si eu am fost EXTRAORDINAR de grijulie, dar nah....destinul nu ti-l faci tu.
Cred ca v-am plictisit, dar am vrut sa va povestesc ziua mea de astazi si sa va mai multumesc inca o data pentru sprijin.
Timpul nu-mi permite la servici sa stau la calculator si chiar astazi imi fugea gandul des la voi
Sa aveti o zi frumoasa maine si plina de curaj si entuziasm.
Pupici.

Laura

Mergi la inceput

Sicuta, scuza-ma ca te intreb dar am observat din relatarea tar "iar sa vad fata panicata a doctoritei", ai mai avut probleme la o sarcina?
Si eu, noi toate cred de aici la o alta sarcina suntem stresate si ne gandim daca nu o sa fie bine sau sa nu se intample la fel.Este inevitabil, dar te incurajam si suntem alaturi de tine sa fie bine si sa ai un BB frumos si sanatos.
Au fost atatea cazuri cand medicii au spus ca e riscul mamei daca il naste ca are niste matlformatii sau etc si uite ca au nascut, au bebei sanatosi si nu a fost nici o problema.
Pupici si suntem alaturi de tine

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Sicuta, sa treceti cu bine peste asta...eu nu cred ca e normal sa te sperie asa, presupun ca a fost o simpla ecografie. Dupa triplul test sa fie bine, sa-ti regasesti linistea. Sunt alaturi de tine.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Sicuta, nu trebuie sa te sperii inainte de a face toate testele. Stai linistitita, sigur o sa vezi ca nu ai motive de ingrijorare!

Laura, ma bucur ca ai trecut bine peste reintalnirea cu colegii.Sieu cred ca ai facut bine ca ai inceput munca mai devreme...asa nu vei mai avea timp sa te gandesti asa des la bebe, este f. important sa ai ocazia sa socializezi si sa mai uiti din probleme.

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, eu am o problema...
Imediat dupa "nastere" am avut sangerare maxim 3-4 zile, a stagnat o zi si apoi 2-3 foarte putin am avut din nou.A trecut o saptamana si un pic si nu am nici o sangerare nimic.E normal?
Si apoi, doctorul mi-a dat sa iau nist ovule preparate in laorator, unul seara. Am doua seri de cand am inceput si ma doare burta, am o mica sangerare si o jena, durere, inconfortanil.E normal?!?!(am si o rana pe col si uterul puternic vascularizat). Sa fie sangerarea si durerile de la efectul ovulelor? Nu stiu daca sa ma panichez adica daca sa-l sun pe doctor....
Iar sangerare voi cat ati avut?
Stiu ca numai de durere fizica nu ne pasa in astfel de momente, dar trebuie sa fim atente caci pregatim burtica pentru BB cel sanatos si frumos...
Sa-mi spuneti va rog; si saptele m-a durut un pic.Sunt niste ovul preparate din mai multe antibiotice cred.Ati luat asa ceva?
Va pup si sa dea Dzeu sa fie bine!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sicuta, sa dea DD sa fie totul bine miercuri, sa treci cu bine peste aceste nelinisti ! Sunt alaturi de tine cu toate gandurile bune ! Tinem pumnii stransi-stransi pt tine si bb !!! Trebuie sa fie bine !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Vin cu vesti bune, se pare ca totul e ok, astazi la ecografie s-a vazut clar ca pliul nucal se incadreaza in dimensiuni nomale varstei sarcinii. Oricum voi face dublul test si voi consulta un alt medic. Am trecut de la agonie la extaz. Poate m-am panicat prea tare dar cu istoricul meu e de inteles Cu D-zeu inainte
Si pentru ca am primit o veste atat de buna am fost la coafor
Da, Lauraa am avut o sarcina oprita in evolutie la 3 luni si o nastere de fat mort la 7 luni. Este greu dar cu timpul iti revii, D-zeu iti da putere si un nou bebe pentru care sa lupti
Multumesc pentru incurajari IreneCam, Ninia81,Unducthable, mamagiuliei si toate fetele de aici

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Sicuta, sincer , cand am vazut motivele pentru care erai in panica , eu te-am inteles pentru ca esti gravida , dar am simtit cu toata convingerea ca vei afla curand ca bebele tau scump nu are nimic , nu se baza panica aceea a doctorei pe bvreo analiza ...

asa ca gata , povestea ta e fericita , e reala si sa te bucuri de pruncul tau , sa se nasca sanatos , DIANA

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput