Durerea unei pierderi de sarcina (73)
Raspunsuri - Pagina 20
elilov3 spune:
catalina am citi si am plans i-am dat si sotului sa citeasca sa vada ce simte o femeie, o mama si a inceput sa planga nu a zis nimic sa ridicat a luat pachetul de tigari si a plecat sa fumeze imipare rau si doare.
si noi am pierdut un ingeras dar in viata de 5 luni si am plans si a durut si vorba fetelor nu trece durerea te obisnuiesti cu ea se estompeaza. stiti cum este te obisnuiesti cu raul si zici ca e bine
ma bunului dumnezeu sa va alinte suferinta.
intrebarile nu isi au rostul, iar un raspuns nu veti gasi...vorbiti intre voi doi acolo este linistea voastra sufleteasca
curaj
L5845 spune:
Draga catalina, asa cum ai spus si tu, doar cine a trecut prin asa ceva, poate stii ce simti tu...cuvintele oricum sunt prea sarace sa poata exprima durerea ta....sunt alaturi de tine din tot sufletul si ma sa DD sa-ti dea multa, multa putere.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
laurraa spune:
Catalina, plang si tac alaturi de tine....
Acum o luna doctorul imi zicea la 21 de saptamani:"sarcina oprita din evolutie"...doamne cat am plans, doamne cate intrebari am pus Celui de Sus, doamne cat ma durea.....M-am regasit in vorbele tale.Nu suportam oglinda.....burtica imi era mare, sanii plini dar atat de GOALA pe interior....crede-ma e doar o luna, si parca s-a mai oprit durerea...aici, cu fetele, iesind (dupa zile in care am facut dus cu propriile lacrimi si nu am schimbat o pijama), vorbind cu sotul meu.Si ei sufera muuuult, foarte mult.Nu trebuie sa te gandesti la cei din jur, fii langa sotul tau, nu-l inlatura.Stiu, DOARE, si ti se pare ca NIMENI nu te intelege si asa este.Doar cei care trec prin asa ceva.
Zilele trecute citeam despre fete de aici care dupa o pierdere la 9 luni au ramas imedit insarcinate (chiar si la primul CM) si au nascut bebei frumosi si sanatosi.
Multumeste-i lui Dzeu ca esti sanatoasa, ca are grija de ingerasii tai si nu uita sa te rogi in continuare(desi, stiu, este greu sa ma crezi, sa mai speri).
Niciuna dintre noi nu si-a dorit sa ajunga aici si sa dea Dzeu nici sa mai ajungem vreodata....
Catalina, fa exact ce iti trece prin cap:plangi, exteriorizeaza-te, dar nu te izola.Acesta este primul lucru care-l facem.Ne izolam!
Dupa maxim doua saptamani am fost la salon si mi-am facut diverse abonamente: masaj, parafango, m-am tuns,etc numai sa uit!
Este roznic, stim toate de aici, iar durerea sufleteasca nu poate fi acoperita nici 1% de cea fizica.
Te pup si sunt impreuna cu fetele alaturi de tine!
Laura
Ignatica spune:
Catalina imi pare enorm de rau pentru pierderea ta. Cu timpul vei gasi calea de a trai cu durerea, fiecare gaseste aceasta putere in felul sau. Suntem alaturi de tine oricand simti nevoia sa scrii, sa iti plangi ingerasii pierduti. D-zeu sa va ajute sa depasiti acest impas impreuna, sa gasiti alinare in dragostea voastra. Te imbratisez.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
laurraa spune:
Catalina, te astept cu mare placere la Iasi daca vrei sa iesi, sa incerci sa uiti, sa renasti.
Dumnezeu sa te aiba in grija sa, ai sa vezi ca o noua sarcina va veni si totul va fi bine si te vom citi la "povesti de succes".
Cu curaj treci muntii si invingi cele mai grele obstacole!
Te pup
Laura
anes spune:
Catalina, sunt la serviciu si citesc cu lacrimi pe obraz , inercand sa ma abtin sa nu ma vada colegii. Este coplesitoare durerea ta. Personalul spitalului a dovedit lipsa de sensibilitate si a contribuit la trauma ta.
Ma doare sufletul pentru tine si sa dea Cel de Sus sa poti depasi nenorocirea!
22+
Michelle81 spune:
Trist foarte trist,in astfel de momente nu exista cuvinte...prea trist si prea dureros!!!
13+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
carmendu spune:
draga catalina - iti multumim ca ai avut puterea, atat de curand dupa drama pe care ai trait-o, sa ne spui povestea ta.
nu renunta, te rog.
le doresc tuturor fetelor de la acest subiect multa putere sa mearga mai departe si multa sanatate.
@armen
19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Ninia81 spune:
Catalina, sunt alaturi de tine! Nu pot decat sa te imbratisez si sa iti doresc multa putere sa treci peste aceasta drama! Este tare nedrept ce se intampla...
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png