Durerea unei pierderi de sarcina (73)
Raspunsuri - Pagina 19
irlandeza spune:
Laura, sarcinile mele au fost mici, 6 sapt. si respectiv 9 sapt. Si la cea de-a treia sarcina , cred ca eram in Z 16-17 de ciclu cand am fost la control, si mi-a descoperit o rana mica pe col si mi-a dat tratament, dar eu eram deja insarcinata de 2 zile si dr. nu a vazut nimic. Am aflat abiain Z 28, facand un test de sarcina.Si binenteles ca trat. nu l-am mai facut.
Asa ca daca vrei sa incerci mai repede de 6 luni, poti linistita, daca corpul e pregatit o sa ramai insarcinata.
Bafta multa
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
mirela05 spune:
Buna fetele,
N-am mai intrat de mult pe aici.....nici macar nu am mai deschis forumul o perioada deoarece am incercat sa ma detasez de problema asta si sa merg mai departe. Am tot plecat in we, ba cu prieteni, ba singuri....am vrut sa redescoperim viata si pe noi. Acum aproape pot sa spun ca sunt bine, mi-e inca foarte greu sa vorbesc despre aceasta experienta cu oricine, asa ca evit subiectul, dar sunt bine. Mi-am dat seama ca am inca multe lucruri de facut si pe care vreau sa le fac, asa ca mi-am suflecat manicile....si gata. Trebuie sa merg la control si sa vad ce ne mai spune medicul. In rest ma bucur ca avem prieteni si inca o data in plus imi dau seama cat sunt de ...bogata si de norocoasa.
laurraa spune:
Bravo Mirela pt optimism!
Eu acum sunt la primul CM dupa pierdere si ma rog sa fie totul bine.Cu optimism mergem inainte!
Laura
catalina2307 spune:
Aici ar fi fost ultimul loc unde as fi vrut sa fiu...dar nu intotdeauna ni se intampla numai ceea ce vrem.
Am sa va spun povestea mea cu speranta ca imi veti fi alaturi pentru ca desi am tendinta de a fi rautacioasa nu intentionez...nu vreau sa imi spuna nimeni "stiu prin ce treci" pentru ca nimeni nu stie , numai voi cele care aveti in suflet aceeasi durere.
Am 33 ani si o sarcina obtinuta cu multa greutate prin FIV. Gemelara.Baietel si fetita. Aproape 17 saptamani le-am spus "louloudakia" - floricele in limba greaca, pentru ca tatal lor este grec. Si i-am iubit , si i-am protejat, si am facut tot ceea ce o mama ar fi trebuit sa faca sa isi protejeze puii.
Vinerea trecuta am inceput sa am dureri (de fapt nu am inceput, au continuat durerile la o intensitate mult mai mare, tot timpul mi s-a spus e in regula, e normal, se mareste uterul, se pregateste organismul, este o infectie urinara, bla bla).A doua zi ,noaptea durerile au fost si mai puternice...m-am spalat si au cazut doua cheaguri mici mici ca o gelatina cu firisoare de sange. Mi-am sunat dr. care m-a trimis de urgenta la camera garda(Municipal). Acolo mi-au spus cum ca as fi paranoica...nu sange, col inchis, eco perfect.Dar m-au internat . Si au inceput perfuziile. Duminica dimineata a venit dr .mea - careia nu am ce sa ii reprosez- a constatat ca este colul scurtat, contractii si nu se pune problema unui cerclaj in asemenea conditii.Am mai pus o perfuzie si la cealalta mana. Curgeau amandoua 24 din 24.Luni a trecut la fel, cu contractii si dureri,m-au trimis sa fac o super eco la Dr. Chitescu cu salvarea si cablata la perfuzii,normal totul ok, marti la fel dar m-am trezit noaptea intr-o balta de sange. Repede eco, acelasi raspuns.Totul este ok, bebeii sunt bine poate colul putin scurtat.Miercuri dureri, contractii, sangerari, a venit medicul de garda, si ghiciti, totul normal...asa sunt sarcinile gemelare mai ales ca fetita avea placenta langa col .Joi dr. mea a descoperit ca in Viena exista un super medicament care opreste contractiile si am nevoie de 20 fiole. Norocul meu, semn de la Dumnezeu gandeam eu, nasul nostru tocmai era in Viena si a gasit cele 20 fiole - 1200EUR.
Vineri fetele din odiseea mea, sa le ajute Dumnezeu si sa le vegheze copiii, s-au mobilizat si mi-au gasit 15 fiole gravibinon. Si am inceput doze de soc. Am uitat sa va spun ca in tot acest timp am stat in aceeasi pozitie, culcata, pipi la plosca dar au inceput alte probleme. Rinichi mariti, respiram cu dureri si greutate si f slabita.
Vineri noapte am sangerat din nou...dr. a spus sec..."s-au rupt membranele". Repede eco si paradoxal...poate f putin placenta fisurata si colul scurtat DAR TOTUL OK. Dr. mea a decis ca ne mai tb. 10 fiole din faimosul medicament vienez dar de concentratie mai mare. Sotul meu a plecat de la capul meu la 6 dimineata direct la aeroport. Bilet avion...1100EUR pt ca desi avionul era gol TAROMUL te pedepseste daca nu iei bilet din timp.
I-am spus sa nu plece pt ca eu stiu ca e prea tarziu...dar el a incercat. Dimineata mi-am rugat matusa sa vina la mine. Simteam. Si a inceput calvarul numit Municipal.
Pe la 12 sotul meu m-a sunat fericit si mi-a spus ca a gasit medicamentele 1600 EUR iar la 16,30 este in Bucuresti. M-a intrebat cum ma simt si i-am spus ca sunt mai bine. Eu eram mai rau.
Si uite asa au venit sa ma salveze asa multi dr. ca m-au distrus.
Medic internist medic cardiolog, medic ginecolog, si un geniu care a decis ca trebuie sa imi ia proba sange din artera.Nu stiu daca stiti ce inseamna asta dar eu am aflat .O durere teribila. A renuntat. Nu a putut sa ma vada chinuindu-ma mai mult. La 30sec de la aceasta incercare am simtit ca fac pe mine. Mi s-a rupt apa.A venit medicul meu ,a verificat si a anuntat...se simt piciorusele. A plecat sa se schimbe iar eu am ramas singura in salon (cu matusa mea,prietena mea si pacienta din salon). Asistentele au plecat si au inchis usa sa nu ma mai auda tipand.30 min am urlat am implorat m-am rugat la Dumnezeu sa se termine, sa ma ierte, am plans si l-am intrebat de ce. Am inceput sa vars de durere.Norocul meu...am simtit cum se scurge ceva intre picioare.Si atunci au binevoit asistentele sa aduca un carucior. O femeie desfigurata de durere, cu copilul intre picioare , goala acoperita cu un prosop pt ca asa am cerut eu alergand pe holurile spitalului catre sala operatii.M-au urcat pe masa si am simtit cum o foarfeca taie legatura dintre mine si fetita mea.Totul s-a intamplat fara anestezie pt ca inima mea nu mai suporta.Au scos fetita si am sperat ca baietelul sa ramana cu mamica lui sa o ajute sa treaca peste durerea asta. Dar el , micul dragul de el a hotarat sa isi urmeze surioara.Sa nu o lase singura acolo sus.Si dupa o ora s-a terminat totul.Goala si pustiita, ostoita si vlaguita am coborat .Nimeni nu s-a gandit sa ii acopere. Si i-am vazut.Doi pui mici cu manute,picioruse, nasuc....se odihneau.Mult prea repede au hotarat sa spuna la revedere parintilor lor. Si au lasat in urma doua suflete pustiite. Pe hol sotul meu astepta plangand si desfigurat cu medicamentele salvatoare in brate. Le-am donat spitalului chiar daca peste o ora ei ne trimiteau sa ne cumparam branule.
Aceasta este povestea mea. Sotul meu se invinovateste ca am ramas in Romania. Ni s-a spus ca am poate ca am avut infectie urinara au descoperit si trombofilie (putin probabil pt ca s-a verificat inainte de FIV) ori poate forma uterului.Nu o sa stim niciodata de ce floricelele mele au plecat asa repede.
Stiu numai ca DOARE , DOAMNE DUMNEZEULE CAT DE TARE DOARE.Imi vine sa urlu dimineata cand ma trezesc si realizez ca nu mai sunt cu mine, cand imi dau seama ca incerc sa nu dorm pe burta, sa ma dau cu capul de pereti cand ma uit in oglinda si inca am sani si burtica de graviduta, sa imi smulg parul di cap.Mi-e atat de dor de ei...De ce Doamne....de ce mi i-ai dat sa ii iei atat de repede.
Spuneti-mi voi....ce sa fac? Cum sa imi alin durerea???
Catalina
unducthable spune:
sunt la birou ... citesc TOT ,,,,, si plang .................
Doamneeeeeee....
dragii de ingerashi ..........
dragii de voi ........
nu mai zic NIMIC
diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
irinabobe spune:
catalina din pacate cuvintele nu isi au rostul. orice am spune nu ne putem pune in locul tau si simti durerea ta. tot ce pot sa iti doresc este sa te ajute D-zeu sa treci peste aceasta incercare. in rest timpul le rezolva pe toate insa din pacate peste aceasta durere deocamdata nu ai cum trece si nici nu poti face nimic sa nu o mai simti. asa ca plangi cat poti si ai incredere ca va fi totul bine la un moment dat.
jasmine30 spune:
Of Doamne Catalina, cata durere !
Draga mea sa dea Bunul Dumnezeu sa treci peste aceasta mare incercare, si ai sa vezi a va fi bine pana la urma. Incerc sa inteleg cat de puternica ai fost sa treci prin asa ceva si iti spun sincer ca te admir !
Dumnezeu ne da incercari, dar face asta doar ca sa ne intareasca tot mai mult !
Ne gandim toate la tine si stiu ca nu iti arde de incurajari, caci la fel am fost si eu cand am pierdut cele 2 sarcini, insa sa stii ca aici pe forum te poti descarca si iti spun sigur ca vei gasi alinare durerii tale !
Te pup!
yubi spune:
Catalina ,iubita, ma doare sufletul si plang citind ceea ce ai scris.Aceasta durere nu trece ,doar se mai estompeaza , cu trecerea timpului.Azi mi-a venit si mie ciclul ,dupa chiuretaj si tot azi ar fi trebuit sa implinesc 13 sapt.de sarcina.Dupa 3 sarcini pierdute si un avort menstrual ,dupa chinul de la fiecare sarcina (numai internata cu perfuzii si fara sa ma alimentez deloc),dupa ce mi-am dat peste cap organismul ,din cauza toxicitatii ,am decis ca este timpul sa ma opresc.Eu am gasit solutia pt. durerea mea - voi mai adopta o fetita (cat mai mica).Nu stiu care va fi solutia la durerea ta , dar trebuie sa iti acorzi un timp ,in care sa poti plange si apoi sa te gandesti ce ai sa faci in continuare.Toata lumea din jur ne compatimeste ,dar nu ne pot intelege.Doar noi care am trecut prin durerea unei pierderi de sarcina ,stim cu adevarat, cat de tare doare.Nu esti singura ,Catalina suntem alaturi de tine si chiar daca orice am spune acum ,nu ar putea sa aline suferinta ta ,poti sa fi convinsa ca inimile noastre simt impreuna cu tine aceasta durere
szivarvany spune:
Catalina,
As vrea sa pot face ceva pt sufletul tau golit.
Plang alaturi de tine pt cele doua floricele care au plecat la ingeri.
Sa va dea DD putere.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3