Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Wow....ieri a fost ziua fetitelor.
Felicitari MsBB . Refacere rapida si fetita ta sa creasca mare si frumoasa si sa fie cuminte si sa asculte de mami.

Simonix e super Robertzelul tau .Are deja o luna? Cum mai trece timpul.

MissParker cred ca durerile de spate si contractiile de saptamana trecuta au fost ca urmare a "harniciei" mele.Dar acum m-am calmat. Nu mai am chef sa fac nimic,nici macar sa pun haine la spalat pt ca ma doboara caldura asta.
Cum e vremea in Bucuresti fetelor? In Cluj e ffff cald. Is 25.5 grade acum in casa la noi si simt ca iau foc.

Eu am fost astazi la plimbare, apoi am fost la cumparaturi si-am tot pus in carucior si m-am ales cu ditamai plasele. Dar am reusit sa le transport fara sa patesc nimic. Am si primit loc in troleu + observatia ca nu mi-a coborat inca burta si ca mai am pana nasc .

Lilly 39+
AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

DAr eu dupa 9 luni + luna asta = 10????? ce sa mai zic de emotii! si sotul meu are emotii, mereu vb despre asta! oricum tre sa-mi iau ceva cu corset de la jolidon sa-mi stranga frumos si sexy burtica ca dupa atata timp si cu o burta lasata riscam naibii la un fiasco total

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Esti de coma....Eu ce sa mai zic la 97 kg....dar...stingem lumina....si gata!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...voi stiti ca ar fi contraindicate alunele pt cele care alapteaza??? Ca as manca si eu cateva...defapt am si mancat....si sa stiu la ce sa ma astept...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

va multumesc de raspunsuri fetele...Acuma ce sa zic,auzisem si eu de treaba cu amestecatul lapticului praf si de mama...dar si pe david la fel l-am hranit si a fost ok...acuma nu stiu, nu mi se pare nici ca ar avea dureri de burtica..Sper sa n-aiba deloc...
ooff, s-a trezit.pupici tuturor care mi-ati raspuns

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut iar si de la noi pentru toate stejaritele...!!!

Inais multumim frumos. Imi tot zic ca acum o sa intru mai des pe forum si apuc sa si scriu..dar uneori zau ca nu apuc intre cele doua pufulete ale mele. Acum il mai am pe sot in vacanta dar din iunie incepe sa predea in sesiunea de vara si atunci o sa vedem cum ma descurc chiar singura cu amandoua.

MissParker..ca de obicei esti grozava..Mi-a placut mult mesajul cu privirile complice..A!! si vreau si eu moasa aia sa ii tina o cuvantare sosului din dotare..mai ales partea cu micul dejun la pat!!!
Super pozele cu burtica.

Cleo uite dau si eu raportul la greutate: am dat jos vreo 11 kg si mai am vreo 7 sa ajung ca ininte de sarcina asta. Dupa ce reusesc asta mai am niste kg de dat jos pe care le tin in spate cam de multicel..deci am de munca!!

Simonix la cat mai multe lunite lui Robertzel dulcel!!- e adorabil!!

Alysh noua dupa prima cezariana doctorul ne-a dat unda verde dupa 6 saptamani.. bine in functie si de cat de gata te simti tu personal.

Aelita multumesc frumos. Si inca un dulce pentru Sofia ta.. Esti si tu gata de marele eveniment!!HIHI... nastere usoara!!

Msbb felicitari!!!Sa va traiasca printesa!!

Dordia eu am tot rontait la alune si nu pare sa aiba vreun efect asupra Sabinei..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikooradea spune:

Ciao ciao tuturor,sunt niko din Oradea,nu am intrat de ff mult timp pe forum dar v am citit de multe ori.Vazand ca am un mare semn de intrebare in dreptul numelui,va anunt ca avem un bebic de fapt bebica fetitza,Elisa Ioana,nascuta pe 3 mai prin operatie cezariana la maternitatea din Oradea,o fetitza ff cuminte deocamdata,Cu promisiunea ca voi intra de mai multe ori pt a va scrie nu numai a va citi,salut toate mamicile puiutilor de mai iunie 2008,iar celor care asteapta bebici nastere usoara,,va pup pe toate.

http://bd.lilypie.com/Pceom4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

io din 22 kg in + mai am 10 de dat jos :( :( :( nu mai am cu ce sa ma imbrac, incalt, nimic... ceea ce accentueaza depresia...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

tocmai am venit de la cumparaturi - sa imi iau ceva de imbracat, ca nuam cu ce- si bineinteles ca tot haine de bebeluna am luat; si ca am un shoc ca io ma uit dupa haine de manechina, si de fapt trebuie imbracat hipopotamul (nu marimea S, cleo, marimea L !!!! ).
Aceeasi problema o am si io, Ylari. SI mai am si 2 bidoane in sutien.... multe kile sunt acolo!!! Am mai ramas si cu burtica, dar nu f. mare, si dunga aia tatuata, vb lui Simonix. Pui de Simonix, la multe multe lunishoare, si sa ne creshti mare!! Cum trece timpul fetelor...

welcome bec, buburuzii .

uite ce zice Alysh, burtiera... sa o iau si io la purtat!!! cat despre sex, mi-a zis dr 6 sapt LIPSA!! si acum ghiciti ce visez?
Haoleo, soacra vrea sa te vada alaptand?? Pai..mi se pare un lucru atat de intim...sa stau cu tsatsele goale in fatsa unui strain. Si la maternitate imi era asha un pic de jena, deshi eram toate mamici!

uite, MissParker ne raspunde...punctuala ca de obicei. Daraga de ea, crezi insa ca poti sa mananci cand urla bebeluna?

socrate, esti tare cu + 5kg!!! Felicitari!! cat despre remarcile soacrei+ mamei, hai sa iti dau de la mine si una bucata de cumnata care are teoria ca "daca nu e bun laptele???" tu continua asha, sa dai si piept, si apoi supliment. Orice alaptat e o victorie, gandeshte te ca ia anticorpi de la tine, si ca proteina de la mama e cea mai buna!! Daca asha bebe ia in greutate, dai batai mai departe. Si ignore la babe!!

elenuca, ai zis atat de bine.. "pai forumul nostru e polivalent, si loc de dat cu capul si zid al plangerii si confesionar si cabinet psihologic si club femina si… nu-mi mai vine in cap acum ce e.". Cand ma simt stoarsa, plansa & co, las pe tati cu bb si vin aici, la voi. Ca voi ma intelegeti...

felicitari MsBB!!! Multa multa sanatate la bb gras! si sa fiti fericiti si sanatosi.

simonacip , pai a luat super bine in greutate. Nici prea mult, nici putin. Zic ca e ok. Acu...daca dr zice 40, si vezi ca nu ajunge, dai si tu 60. Ca inca 20ml ce mai conteaza.... Cat despre imbracat, nu pun paturica, dar il tin in body cu maneca lunga+ pantalonel. astea is subtiri, nu f. groase, dar is lungi.

nikooradea, felicitari si tie pt puiuts!!! Sa ITI TRAIASCA. si sa mai dai pe la noi.

Acum sa va zic ce am facut la doftor. A mai luat-o inca o data la puricat, si cand m-a vazut plansa, m-a calmat si explicat: displazia se vede clar pe la 4-5 luni, de obicei se elimina pana atunci toate diferentele prin crestere; luxatie nu e la shold-asta e clar , dar mi-a pus labutsele potoroasei in ghips, pana duminica, deoarece sunt intr-o pozitie ciudata, cumva in interior, si a zis ca la varsta asta se corecteaza f. repede. Duminica da jos ghipsul, si mai vede de e nevoie sa repede ghips pt cateva zile. A zis si ca se intampla des, e destul de pronuntsat, probabil ca am si un bb mare de la mashtere. Ba chiar a zis: pai ce picior mare are pt 11 zile...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

felicitari proaspetei mamici MsBB refacere supersonic de rapida (ce aiurea suna) si bebe sanatos si mancacios

sa inteleg ca v-a placut site-ul cu pitzipoancele? pe mine ma omoara comentariile n-am avut timp sa ma uit pe tot, mai las si pt maine ca a trebuit sa ma intind la orizontala..m-am ridicat numa sa va citesc. poate zilele astea cumpar si eu un amarat de switch sa-mi bag netul si pe laptop sa nu ma mai ridic din pat! dar cu caldurile asteaaaaa...

MissP stai linistita ca nu esti singura careia ii doarme constiinta..eu am bagat (iar) portie de papansi cu visine yam yam...au fost asa de buni...acu pap cirese, ca mi-a adus mama de la tara

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce toanta sunt!!! am uitat sa va spun ca am trimis pe mailul comun niste pozici haioase cu bebici!! daca vreti sa va uitati!!!

cat despre zicea cineva ca n-a mai facut de 10 luni..mooooaaammaaaaa!! pai muream si eu si sotul, eram divortati si recuplati din nou daca se intampla asta cred..hmmm..nu m-am gandit!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by nikooradea

Ciao ciao tuturor,sunt niko din Oradea,nu am intrat de ff mult timp pe forum dar v am citit de multe ori.Vazand ca am un mare semn de intrebare in dreptul numelui,va anunt ca avem un bebic de fapt bebica fetitza,Elisa Ioana,nascuta pe 3 mai prin operatie cezariana la maternitatea din Oradea,o fetitza ff cuminte deocamdata,Cu promisiunea ca voi intra de mai multe ori pt a va scrie nu numai a va citi,salut toate mamicile puiutilor de mai iunie 2008,iar celor care asteapta bebici nastere usoara,,va pup pe toate.

Nico, ma bucur ca ai trecut pe aici si ca ne-ai dat vesti despre tine si bebelusa ta Felicitari pentru printesa Esti binevenita oricand sa mai scrii, nu doar sa citesti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput