Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
MissParker spune:
nikooradea
Sa-ti traiasca Elisa Ioana, sa fie sanatoasa si sa ramana cuminte si papacioasa!!
Toate cele bune si te asteptam mai des pe aici!!
Hai ca incet-incet mai dispar din semnele de intrebare
Oare de Estella mai stie cineva ceva? Ca-mi sta pe cap lista incompleta
Cleo, stai ca m-ai inteles gresit, nu am vrut sa spun ca trebuie ca mamica sa manance concomitent cu alaptatul, ci ca in perioada cand alaptezi trebuie sa te hranesti bine... Si nu uitati de apa, fetelor, multe lichide, sa nu va deshidratati!
Mie azi imi este mult mai bine, bebica David s-a mai linistit si el, cred ca si-a incheiat puseul de crestere si gimnastica aferenta... Maine la 11:30 sunt la doctor, sa vedem cum mai stau lucrurile. In orice caz, chiar azi am citit in jurnalul de sarcina pentru saptamana in care sunt eu un text de genul "Incepand cu aceasta perioada vizitele la ginecolog vor fi saptamanale, pt. mai multa siguranta"... deci m-a mai linistit si chestia asta, ca nu e vorba doar de dorinta doctorului de a ma usura de bani. Tot azi am primit un mail de la o prietena (nemtoaica) din Londra, ea are o fetita de 3 ani si mi-a relatat ca in timpul sarcinii a fost de 6 ori la moasa pt. control, cardiotocograma i s-a facut de 2 ori (!), nici vorba de controlul colului, pur si simplu au lasat-o de capul ei, ca avea 29 de ani si nici un fel de probleme, deci nu s-a agitat nimeni din cale-afara. Pai in comparatie cu englezii, nemtii sunt chiar obsedati cu controalele...
Am mancat o piersicuta aromata, m-am sters de zeama pe tricou ca mi-e lene sa ma duc sa caut servetele si acum il astept pe Bogdan de la servici...
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
nikooradea spune:
Multumesc la fel si voua cleo,gabitzam,missparker de urarile facute,vad ca deja s a si sters semnul de intrebare din dreptul meu,am uitat sa mentionez greutatea bebicii 3100 gr si 53 cm.In rest ce sa mai zic,cu kg stau prost si eu,nimic nu ma mai incape,dar noi sa fim sanatoase nu?,acuma cand alaptam mai greu cu ele date jos.Pe mine ma mai streseaza si faza cu ce poti si ce nu poti manca cand alaptezi,unii zic ca aia nu e voie altii ca e voie..acuma depinde de fiecare organism cred, ce ziceti.De exemplu lebenita e permisa oare?
Mamica de Elisa - 03.05.2008.
http://bd.lilypie.com/Pceom4.png
Giova spune:
Acina a nascut ieri la Brasov. Ana are 3720 gr, 52cm, si apgar 10.
felicitari proaspetelor mamici, iar nasteri usoare si bb sanatosi si papaciosi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
gabitzam spune:
Multumim, Giova Deja ne-a mai anuntat o mamica.
Dar cred ca ne-a zis 3720g ! Nu 4720!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
mi_bebelina, mai tine aici fara numar:
Getutzule, cum mai esti, totul ok la voi?
Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
unde e toata lumea??
si eu care ma gandeam ca gasesc caputol nou deja!!! ma cooooooooc nu mai pot! cred ca am 30 grade in camera oaaaaaaaaaaa!!!
dau la schimb apartament 2 camere proaspat renovat si mobilat, situat la ultimul etaj (echivalent cuptor vara si frigider iarna), cu beci racoros de minim 20 mp cu wc si cabina dush, un pat si 2-3 rafturi, fara pretentii de mobila noua...macar pana trec caldurile fie-va mila
Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
cenia spune:
salutare dragi mamici fara burtici
cele cu burtici nu va las nesalutate, bineinteles
dar fiindca acuma is multe intrebari referitor la bebei....
Simona: in legatura cu suplimentul, e ok sa ii dai cit vrea el, aici asa se zice, dar intre mese sa fie cit de cit distanta, nu trebuie alimentat putini ml si des. eu zic sa ii dai cit vrea bebe Matei sa suga, doar daca il vrei mai activ ziua ca sa doarma noaptea il poti tine cu cantitate mai mica de lapte. a mea nu doarme daca nu e satula pina in git sub nici o forma!
SI bebe al meu varsa laptele pe gura si nas concomitent, cica e normal, nu va speriati, e surplusul . se scoate rapid cu pompa din nas si din gura (se baga la extremitate si se pompeaza si de acolo).
ALUNE: DA se pot consuma mai ales daca vrei sa ai laptele gras.
KG: si eu am o gramada, mai am de dat jos 14 kg. cele care au retinut apa sa stiti ca o veti elimina in somn, eu transpir de groaza trebuie sa arunc pijamaua!
asa auzisem si eu de amestecul de lapte matern cu formula ca ar dauna si cauza crampe, parca imi vine sa dau crezare conform copilei mele, dar cred ca depinde de stomacelul lor. si eu ma mulg ca e un copil somnoros, nu suge destul si ii indes biberonul dupa aceea!
Cine intreba de biberoane mai mici? parca Cleo? nu citesc mai sus, dar incercati Playtex cu pungute cu refil (pungute de unica folosinta) si tetine din latex marimea slow.
din cauza vacumului care se face datorita pungutei, laptele curge mai greu. am vazut ca se gaseau si pe bebelusul tau punct com.
sper ca am raspuns satisfacator, e greu acum cu bebe, mie mi-a venit soacra din Romania si multa binecuvintare am cu ea, mai pot si eu sa ma usuc la par si sa nu il las sa se usuce ca matura! etc.
si nu uitati sa faceti poze bebelusilor ca in perioada asta uiti cel mai mult
iulia83 spune:
vad ca nu imi raspunde nimeni la anunt eu il consideram ca fiind un targ destul de bun ma bag la somnic ca aici e pustiu...
fetelor carora le vine sorocul pana maine
Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
ariel_7000 spune:
foarte foarte important !!!
orice tatic mai poate primi de la firma 10 zile de concediu (pe langa cele 5 luate dupa nastere).
aceasta posibilitate exista doar in primele 8 saptamani de la nastere.
conform hotărârii Guvernului nr.244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999 , se va completa un "Atestat de curs de puericultura" de catre medicul de familie.
trimit legea si formularul de atestat pe mailul comun.
VA ROG SA TRIMITETI MAI DEPARTE !!!
s-ar putea sa aveti probleme cu medicii pentru ca ei nu cunosc aceasta lege desi este din 2000.
Marcel, sotul meu, s-a dus la medicul de familie cu legea printata si aceasta nici nu a vrut sa stea de vb cu el. apoi, s-a adresat medicului de familie care il are in evidenta pe teo (pediatrul nostru) si in urma unor lungi discutii, aceasta a semnat acel atestat, dar tot parca nevenindu-i sa creada, deoarece nimeni nu i l-a mai solicitat pana acum!!!
Marcel este al 3 lea din firma care a obtinut aceste zile. initial nici cei de la HR din firma nu stiau despre ce e vb., dar dupa ce au citit legea, totul a fost ok.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
dordia2000 spune:
Hallo!!!
Declar prima zi cu chiraiala de copil....Nu a dormit de azi de la 15.00 si abia acusi a adormit. Nici vb de colici...doar chef de vb si de stat in brate...
Deci...Noapte buna mamici si burtici!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai