Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simo ai nascut in aceasi data ca si mine
eu inca n-am ajuns cu fata la cantarit, dar are vreo 4 kg si ceva.
Si ei dau lapte praf ca nu am destul lapte, dar m-am invatat sa nu i le mai amestec in burtica ca dupa-aia garantat o doare, asa ca mulg toata ziua sa-i fac de-o masa in conditiile in care ea papa 120 ml la o masa. Dr a zis ca daca nu vomeaza, inseamna ca atata-i trebuie, deci fata mea papa de rupe. Cateodata ii ajung si 90 de ml si ea mananca cam la 3 ore in medie.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

MsBB si Onyx...sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele. Refacere rapida si muuult laptic!

Eu am ramas cu 12 kg dupa nastere...dar e bine ca nu m-am mai ingrasat desi mananc fara mari abtineri. O sa trebuiasca sa ma abtin pt ca....numic nu ma mai incape.
Cat despre eu stiu ca medicul isi da verdictul. La mine...inca nu am inceput...dar...curand...pt ca dr mi-a zis ca e totul ok...iar eu ca toanta am uitat sa o intreb daca imi da verde pt .Dar...lohiile sunt aproape inexistente....deci...in cateva zile...voi relua o frumoasa parte a relatiei noastre. Deja dupa 4 luni....am niste emotii...ca prima oara.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helllloooooo,

In primul rand: Felicitari tuturor mamicilor si noilor bebei!!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!

Miss ParkerFii barbata !!!Fii barbata!!Super pozele cu burtica!!

SimonixLa multe lunite puiutului tau care e un dulce!!!!!

Lorich si Gabitzule sunt aici ,dar in Cluj pluteste o lene de numa!!Asa lene mi-a fost sa scriu,dar v-am citit!!Am stat pitita si v-am urmarit!!!!In plus nu am nici o noutate!!!!

Monik16 imi pare rau pt problemele cu tatal tau!! sa fie bine!!!!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Simona - nu cred ca exista tetine mai mici de 0+ la Avent - nu am vazut. Imi pare rau ca se ineaca asa de tare - si noua ne face faze din astea, aseara i-a stat inima in loc lui Bogdan (si mie, de altfel), caci s-a inecat, s-a invinetit si nu a mai respirat secunde bune - si Bogdan incepuse deja sa se panicheze. Totusi al meu nu scoate laptic pe nasuc cand doarme ... Inca o chestie - stiam ca nu e voie sa amesteci la o singura masa si lapte de mama si lapte praf, si ca cel mai bine ar fi sa ii dai o masa cu lapte matern (supliment muls de la tine, daca e cazul) si una cu laptic praf. Acum, eu habar nu am - va zic ce am auzit, caci cica le-am intoarce stomacelul pe dos daca facem asa. Ideea e ca daca nu ai suficient lapte... trebuie sa ii dai din ambele la o masa, nu? Of of tare complicat este !!!

Eu ii dau lapte exclusiv de la mine. Insa am o problema, de-abia mai ajung sa ii fac lapte pt cele 6 mese pe zi. 100 de ml la o masa ii dau (cica asta ar fi cantitatea pentru cele 3 kile 500 pe care le are). Problema este: daca va trebui sa maresc cantitatea la o masa (ceea ce este clar :D), eu ce ma fac !!! Ca nu mai pot scoate asa mult hmmm Iar rezervele din congelator se vor termina intr-o buna zi ...

Va pup si fug afara iar. Ah, in legatura cu imbracatul - la noi e soare si cam 15 grade - eu il imbrac cu body + costumas (pantaloni + bluzitza) si il acopar bine cu o paturica.

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor !!! In zapacenia mea am uitat sa va multumesc pentru comentariile la adresa lui Robertzel :) Va doresc tuturor sa va simtiti la fel de fericite cum ma simt si eu cu bebelusii langa voi, cu aparatul foto mereu gata sa le surprindeti mutrishoarele :)

Si felicitari noilor mamici !!! Si curaj mult pentru bebelina pe seara vreau sa aud vesti bune !!!

Gata, acum chiar ca fug !!!

Simona cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

MsBB si Onyx...sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele. Refacere rapida si muuult laptic!

Eu am ramas cu 12 kg dupa nastere...dar e bine ca nu m-am mai ingrasat desi mananc fara mari abtineri. O sa trebuiasca sa ma abtin pt ca....numic nu ma mai incape.
Cat despre eu stiu ca medicul isi da verdictul. La mine...inca nu am inceput...dar...curand...pt ca dr mi-a zis ca e totul ok...iar eu ca toanta am uitat sa o intreb daca imi da verde pt .Dar...lohiile sunt aproape inexistente....deci...in cateva zile...voi relua o frumoasa parte a relatiei noastre. Deja dupa 4 luni....am niste emotii...ca prima oara.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

DAr eu dupa 9 luni + luna asta = 10????? ce sa mai zic de emotii! si sotul meu are emotii, mereu vb despre asta! oricum tre sa-mi iau ceva cu corset de la jolidon sa-mi stranga frumos si sexy burtica ca dupa atata timp si cu o burta lasata riscam naibii la un fiasco total

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

quote:
Originally posted by dordia2000

DAr eu dupa 9 luni + luna asta = 10????? ce sa mai zic de emotii! si sotul meu are emotii, mereu vb despre asta! oricum tre sa-mi iau ceva cu corset de la jolidon sa-mi stranga frumos si sexy burtica ca dupa atata timp si cu o burta lasata riscam naibii la un fiasco total

Chiar 10 jumate!!!Dar lasa ca o sa fie mai palpitant!!!!CA prima oara !!!!

Poze
Andreea 37+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 3saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Simona - nu cred ca exista tetine mai mici de 0+ la Avent - nu am vazut. Imi pare rau ca se ineaca asa de tare - si noua ne face faze din astea, aseara i-a stat inima in loc lui Bogdan (si mie, de altfel), caci s-a inecat, s-a invinetit si nu a mai respirat secunde bune - si Bogdan incepuse deja sa se panicheze. Totusi al meu nu scoate laptic pe nasuc cand doarme ... Inca o chestie - stiam ca nu e voie sa amesteci la o singura masa si lapte de mama si lapte praf, si ca cel mai bine ar fi sa ii dai o masa cu lapte matern (supliment muls de la tine, daca e cazul) si una cu laptic praf. Acum, eu habar nu am - va zic ce am auzit, caci cica le-am intoarce stomacelul pe dos daca facem asa. Ideea e ca daca nu ai suficient lapte... trebuie sa ii dai din ambele la o masa, nu? Of of tare complicat este !!!

Eu ii dau lapte exclusiv de la mine. Insa am o problema, de-abia mai ajung sa ii fac lapte pt cele 6 mese pe zi. 100 de ml la o masa ii dau (cica asta ar fi cantitatea pentru cele 3 kile 500 pe care le are). Problema este: daca va trebui sa maresc cantitatea la o masa (ceea ce este clar :D), eu ce ma fac !!! Ca nu mai pot scoate asa mult hmmm Iar rezervele din congelator se vor termina intr-o buna zi ...

Va pup si fug afara iar. Ah, in legatura cu imbracatul - la noi e soare si cam 15 grade - eu il imbrac cu body + costumas (pantaloni + bluzitza) si il acopar bine cu o paturica.

Simona cu

Mie pediatra mi-a spus sa-i dau intotdeuna la o masa intai san si apoi supliment de lapte praf daca vad ca e cazul. si eu as fi preferat o masa san, o masa supliment, dar mi-a spus ca nu-i bine asa. nici eu nu mai stiu cum e mai bine! of, of, grea viatza de mamica! dar si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Simona cu

Nici eu nu am avut lapte suficient la primul copil si nici acum nu il satur pe micut, asa ca bagam si supliment. La fata cea mare nu mi-a zis nimeni sa nu le amestec asa ca ii dadeam intii sa suga pina se plictisea si apoi bibe. Acum pe asta micul incerc sa-l mai pacalesc doar cu sinul, dar se intimpla sa plinga si atunci ii fac repede si niste supliment. Deocamdata vad ca e multumit, asa ca voi continua...
|Referitor la haine, raportam costumase cu mineca scurta, cu ceva pled pe el..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip
[

Acuma ce sa fac, daca nu-l satur pe copil nu voi avea liniste cu el...
Si inca ceva: fetele care ies afara cu bbii cum ii imbracati? deja in mineca scurta, sau lunga? Puneti si o paturica usoara pe ei???

AM bagat si eu majorete pt Leeloo si Mi_bebelina???Hmm..imediat vin fetele

Nu mai stiu ce voiam sa zic..oricum, astept sa-mi raspundeti

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Eu inca ii las maneca lunga, dar nu pt mult timp.si paturica usoara deasupra. ma gandesc tot mai serios sa trecem la maneca scurta!

tu Simo, cum faci, il iei cu tine la cumparaturi? eu ieri l-am tarat prin magazine dupa mine....nu stiu cat e de bine...

Mergi la inceput