Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
CamiM spune:

Aelita nastere usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!!!!

si
pentru Sofia sa fie curajoasa pentru mami ei!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by elenuca
Multumesc Cleo, te. Ce mai face Mara? I-ati pus deja piciorusele in gips?
fetelor, au aparut capsunile romanesti... yuhuuuu, am luat deja 1kg, dar cred ca ma duc sa mai fac un bis... sunt asa aromate.
ia uite sa va distrati si voi : cum poti pierde si bani si omul de langa tine... http://fun.mivzakon.co.il/flash/20420/20420.html
Elenuca37 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!
oare e pe bune show-ul asta???
Pozici IuliaAMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Da!!!!!!!

Cami - mami de
CamiM spune:
Salut burtici si mamici!!
Ache tinem pumnii si pentru tine azi!!

Laura mie atat dupa prima cat si dupa a doua cezariana medicii mi-au spus ca nu recomanda burtiera, ca muschii isi revin mult mai bine si mai frumos ei singuri, plus ca e foarte important ca operatia sa stea uscata( fara transpiratie) sa se vindece rapid si fara complicatii. L amine lohiile au fost foarte abundente dupa prima operatie si au tinut vreo 5 saptamani, acum au trecut aproape in numia trei saptamani. Plus ca atunci cand alaptezi uterul se contracta si poate de asta te doare.
Leeloo, Mi_bebelina, Dorinutza felicitari pentru comori- sa va traiasca si sa va aduca multa bucurie!!!

MissParker ma bucur ca totul e bine cu bebe mic din burtic!!
Ylari hang in there!! O sa fie din ce in ce mai usor.. in sensul ca te obisnuiesti si o sa stii exact de ce plange bebe si ce sa ii faci sa treaca.
Cleo asa era Sofia mea .. ca potoroasa ta.. sugea cateva minute dupa care adormea si nu o trezeai nici cu fanfara, am incercat de toate pana si dezbracatul la pielea goala cum m-a sfatuit consultanta si nimic.. pana a mai crescut un pic asa era, mai un pic de somn mai un pic de tzitzi..![]()
Socrate aici se recomanda sa eviti alunele, capsunle, etc numai daca sunt antecedente in familie de alergii la asa ceva. altminteri papa linistita, daca vezi ca ceva il deranjeaza pe bebe renunta altminteri da-i inainte!! Colici nu cred ca sunt daca se arcuieste poate ca are gaze..
, la colici se aplica regula de trei( bebe plange cel putin trei ore legate de cel putin trei ori pe saptamana cel putin trei saptamani) si in general isi fac debutul pe seara.
Dordia felicitari pentru controlul de 1 luna.. hehe ce repede trece timpul!!
Gabitzam trimitem noi soare si la Bucuresti!!![]()
![]()
vrem la schimb frig..![]()
Cami - mami de
CamiM spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Vai fetelor!!!Cand vad ca va plangeti ca nu mai aveti lapte incep sa-mi pun probleme daca eu voi avea.Daca strang de tzitzi nu iese nimic.Sper sa vina lapticul dupa nastere.Eu nu am cumparat nici pompa de muls,nici biberoane in ideea ca-s capra de la tara (oi fi crescut eu la tara, dar nu stiu daca-s chiar capra)
Lilly39+
AMR cateva zile
Nu are legatura faptul ca nu ai acum colostru.. poti foarte bine sa ai lapte gramezi..
Cami - mami de
Reallaura spune:
Aelita
, nastere usoaraaaaa!
Cami M, merci de raspuns, eu de 1 zi si o noapte nu mai am scurgeri...Deloc. asa ca m-am linistit si cu vezica.
Deci la 6 zile de la nastere...deocamdata nema lohii.
Fetele, raportez noapte alba. Ieri ingerasul a dormit si mancat toata ziua si ne-a prins seara cu tzatzele goale.
Am stat in brate apucind si scuipind tzatza pana la 4:30 dim, cand a adormit.
la 6 s-a trezit si i-am facut 30 ml de Nan. I l-am dat cu linguriyza.
Acum suge iar, dar fara putere.
Ma intreb, faptul ca am mancat pere si m-am stricat laa stomac poate repercuta asupra laptelui/implicit stomacelului lui?

voi cati ml ii dati supliment? De cate ori pe zi????
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
monik16 spune:
quote:
Originally posted by aelita
4 dimineata .
s-a rupt apa.
ma duc la spital,sa vad intai cu cine o las pe Sofia la ora asta...daca mai pot sta macar sa se lumineze afara ...
nu am dureri .Sofía (2ian2007)
40s+4(DPN 18mai2008)
Hai aelita!!!

Nastere usoara si bb sanatos!
38+
Sara-Maria
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
dordia ce balsam folosesti? eu i-am spalat pana acum hainutele cu un detergent luat de la sensiblu special pt bebei si balsam coccolino alb sensitive...nu-mi zice ca la asta a facut alergie gandacelul tau, sa stiu sa schimb si eu...
Nu...eu i-am spalat ca si la Stefan rufele cu Ariel si lenor....dar o saincerc cu cateva bodyuri...sa vad daca asta e cauza...ca imi e greu sa cred lucrul asta....
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by dorinutza82
Buna seara, mamici si burtici! Am intrat si eu o fuga sa va spun ca pe 14.05 a venit pe lume Stefan, o scumpete de bebelush de 3100g, apgar 9, nastere naturala. Abia astazi am ajuns si noi acasa si incercam sa ne acomodam . Deocamdata dormim, dupa cateva ore de agitatie in care mami si tati nu prea stiau ce sa-mi faca.
Felicit si eu mamicile si mult curaj burtici.pt cine e la rand, scuze dar nu am apucat sa vad cine urmeaza pe lista. Va pup si mai intru cand reusesc, ca sa vad ce alte minuni au mai venit pe lume.
Dorinutza8239+
Felicitari mamico!!! Refacere rapida si mult laptic iti doresc!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
fetelor uitati aici cui i-am facut eu azi poza in parculet!!!
Doamne de dulce e....e mortal!
Diana mamica de
dordia2000 spune:
Aelita...bafta si nastere usoara!!!
Am bifat inca o noapte linistita...si in loc sa ma trezeasca Tudor...m-a trezit Stefan la 7.00 Apoi Tudor s-a trezit pe la 7.15 deci....iar o sa adorm cu copilul la san diseara. Asa patesc de cateva seri...adorm cu bb la san si vine Doru sa ma trezeasca.
A iesit soarele....poate nu mai ploua ca tare as vrea sa ies cu bb si cu Stefan.
Diana mamica de

40s+4(DPN 18mai2008)