Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

sa va mai destindeti

1. - Cum se numesc rudele Papei?
- Paparude.
2. - Cum se numesc nasii Papei?
- Papanasi.
3. - Ce este un celibatar?
- Un barbat care a pierdut ocazia de a face nefericita o femeie.
4. - Cum isi aleg chinezii numele viitorului copil?
- Dau drumul unui lighean pe scari si noteaza ce aud.
5. - Cum se obtine lumina cu ajutorul apei?
- Spaland geamurile!
6. - De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp?
- Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.
7. - De ce un cocos canta cu ochii inchisi?
- Sa vada lumea ca stie versurile pe de rost.
8. - De ce s-a inventat ciocolata alba?
- Ca sa se murdareasca si negri la gura.
9. - Stii cum se cheama un caine fara picioare?
- Nu se cheama ca oricum nu vine

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Nu stiu ce am dar in ultima vreme nu mai am rabdare sa scriu.Citesc ce scrieti voi,apoi inchid calculatorul si-mi gasesc alte ocupatii. Ocupatia mea preferata de zilele astea: sa ies pe-afara.Astazi am facut si-o prajitura bunaaa;nu am mai facut demult si simteam ca dupa ce fac praji asta, poate sa vina bebelusa mea Astazi s-a tot sucit si invartit si ma tot impingea jos, cred ca in col.Ma bucur ca s-a agitat atat astazi,pt ca in ultimele 2 zile a fost cam letargica (trebuia sa impung burta, sa ma invart, sa ma agit ca s-o simt).

Felicitari noilor mamici: nikooradea, acina,mi_bebelina, Leeloo, dorinutza82 . Refacere rapida, iar bebelusii sa fie cuminti, papaciosi, necoliciosi si sa va aduca numai bucurii.

La multi ani Mihbut Cum e sa fii mamica de gemeni?

La multi ani celor care poarta numele de Elena si Constantin

ache iti tin pumnii pt maine . Nastere usoara, refacere rapida si sa ai un bebe sanatos si papacios.Te asteptam cu primele impresii de mamica.

iulia nu a ajuns ploaia si pe la tine? La cluj a fost o super ploaie cu tunete si fulgere si din fericire s-a mai si racorit.Si eu am suferit zilele trecute de caldura si nu vreau sa ma gandesc cum va fi in iulie.

MissParker ma bucur ca a iesit cardiotocograma bine,iar colul e lung si inchis Eu ma "destrabalez" in ultima vreme cu capsuni si pepene galbene,iar astazi am luat si caise

Vai fetelor!!!Cand vad ca va plangeti ca nu mai aveti lapte incep sa-mi pun probleme daca eu voi avea.Daca strang de tzitzi nu iese nimic.Sper sa vina lapticul dupa nastere.Eu nu am cumparat nici pompa de muls,nici biberoane in ideea ca-s capra de la tara (oi fi crescut eu la tara, dar nu stiu daca-s chiar capra )

Pentru ca la tv e meci , cred ca ma retrag la culcare.
Somn usor tuturor burticilor,mamicilor si bebicilor

Lilly 39+
AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, va multumesc mult de raspunsuri:Elenuca, Simonix, Alina_anto, Alysh.

Felicitari Dorinutzei!!! Sa va traiasca!!!

Miss super ideea cu mesajele la spital. Adevarul e ca si eu m-am gandit la voi cat eram acolo...si face bine...

noapte buna!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

fetelor uitati aici cui i-am facut eu azi poza in parculet!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2888219370103319776PovgFW

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Baieteii recupereaza!!

dorinutza82 sa-ti traiasca Stefanelul scumpicelul, sa aveti parte de multe bucurii si fericire impreuna! Sanatate si mult lapte!

V-am pupat, ma duc sa bag cornul in perna. Bogdan se uita la Chelsea cu Manchester United... Eu nu am favoriti, asa ca mi-e indiferent cine castiga...

Inainte eram innebunita dupa fotbal (deh, tata a fost fotbalist si arbitru de fotbal la viata lui, bateam stadioanele cu el si jucam pana prin facultate tenis cu piciorul cot la cot cu baietii), insa in ultimii ani nu ma mai uit decat la campionate mondiale/europene si numai daca tin cu vreo echipa, altfel nu ma mai pasioneaza 22 de blegomani primitivi in izmene

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

uite ce chioara sunt!!! scriu de ale mele si pe saraca Dorinutza82 n-o vazui ca posta... felicitari draga mea bine ai revenit si spor la mamicit in continuare

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Lilly DA!!! a ajuns ploaia si la Vl!!! sunt asa de fericita, am stat pe balcon la racoare...acu am geamul laaaaaaaaaaarg deschis si miroase asa frumos, ca am niste copaci pe aici prin fata blocului..miroase a ploaie si frunze umede...cred ca-s un cires, un nuc si vreo 2-3 tei

MissP

quote:
nu ma mai pasioneaza 22 de blegomani primitivi in izmene
esti de coma

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by dorinutza82

Buna seara, mamici si burtici! Am intrat si eu o fuga sa va spun ca pe 14.05 a venit pe lume Stefan, o scumpete de bebelush de 3100g, apgar 9, nastere naturala. Abia astazi am ajuns si noi acasa si incercam sa ne acomodam . Deocamdata dormim, dupa cateva ore de agitatie in care mami si tati nu prea stiau ce sa-mi faca .
Felicit si eu mamicile si mult curaj burtici. pt cine e la rand, scuze dar nu am apucat sa vad cine urmeaza pe lista. Va pup si mai intru cand reusesc, ca sa vad ce alte minuni au mai venit pe lume.

Dorinutza82 39+

Felicitari, mamico!!! Sa-ti traiasca baietelul! Multa sanatate si tot ce va doriti!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DORINUTZA,LEELOO , ACINA -Felicitari!!

La mine nici un semn de nastere .

De azi intram in zodia Gemenilor !!!! deci s-a terminat cu Taurasii,acum vin Gemeneii !

Bebe se lasa asteptat ...

Sofía (2ian2007)

40s+4(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

4 dimineata .
s-a rupt apa.
ma duc la spital,sa vad intai cu cine o las pe Sofia la ora asta...daca mai pot sta macar sa se lumineze afara ...
nu am dureri .

Sofía (2ian2007)

40s+4(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput