Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ploua afara de rupe, cu tunete si fulgere!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

UNDE? UNDE? TRIMITE-O SI LA MINEEEEEEEE

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Getutza, ma bucur ca ai raspuns la apel

Mie imi este acum mult mai bine, mi-am revenit complet dupa vizita de azi de la doctor. Raman totusi la parerea ca o mare influenta asupra acelor contractii "timpurii" de data trecuta a avut-o faptul ca am tot ras cu Bogdan si m-am agitat in timpul cardiotocogramei, fiindca azi am stat aproape nemiscata, am respirat calm si adanc si nu s-a mai vazut nimic. Pana la urma tot psihicul, bata-l vina...

Alysh, eu o sa procedez altfel cand va voi anunta ca am nascut. Ii trimit linkul si toate informatiile prietenei mele cele mai bune si o voi ruga sa imprime paginile cu ce-mi veti scrie voi si sa mi le aduca la spital cand ma viziteaza, in felul asta va voi simti aproape si ma voi bucura ca va ganditi la mine. Face bine la moral sa vezi ca atatea mamici si burtici iti sunt aproape, nu? Ah, si o sa-l pun pe Bogdan sa posteze ca sa va anunte.

Of, fetelor, am asa niste emotii, ce repede trece timpul, parca ieri scriam de primele ecografii si azi aproape jumatate din burticile odiseii deja alapteaza... Incredibil! Mai e putin si ne mutam la Clubul Scutecelor, va dati seama? Eu inca nu realizez, imi pluteste creierul inca in ceata...

Pe Ranma si pe Dienuca le-a mai vazut cineva la fata? Nu de alta, dar ele au ramas cu DPN-ul cel mai indepartat si sa nu le asteptam pana prin august-septembrie sa aflam daca au nascut sau nu. Poate ne citesc si ele mai din umbra si se decid sa mai scrie cateva cuvinte...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Getutza, ma bucur ca ai raspuns la apel

Mie imi este acum mult mai bine, mi-am revenit complet dupa vizita de azi de la doctor. Raman totusi la parerea ca o mare influenta asupra acelor contractii "timpurii" de data trecuta a avut-o faptul ca am tot ras cu Bogdan si m-am agitat in timpul cardiotocogramei, fiindca azi am stat aproape nemiscata, am respirat calm si adanc si nu s-a mai vazut nimic. Pana la urma tot psihicul, bata-l vina...

Alysh, eu o sa procedez altfel cand va voi anunta ca am nascut. Ii trimit linkul si toate informatiile prietenei mele cele mai bune si o voi ruga sa imprime paginile cu ce-mi veti scrie voi si sa mi le aduca la spital cand ma viziteaza, in felul asta va voi simti aproape si ma voi bucura ca va ganditi la mine. Face bine la moral sa vezi ca atatea mamici si burtici iti sunt aproape, nu? Ah, si o sa-l pun pe Bogdan sa posteze ca sa va anunte.

Of, fetelor, am asa niste emotii, ce repede trece timpul, parca ieri scriam de primele ecografii si azi aproape jumatate din burticile odiseii deja alapteaza... Incredibil! Mai e putin si ne mutam la Clubul Scutecelor, va dati seama? Eu inca nu realizez, imi pluteste creierul inca in ceata...

Pe Ranma si pe Dienuca le-a mai vazut cineva la fata? Nu de alta, dar ele au ramas cu DPN-ul cel mai indepartat si sa nu le asteptam pana prin august-septembrie sa aflam daca au nascut sau nu. Poate ne citesc si ele mai din umbra si se decid sa mai scrie cateva cuvinte...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

missParker, stai fara nicio grija, aici vom fi alaturi de voi pana veti nashte toate!!! Avem rabdare si pt cel mai potoros bebe! Cel putin io

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara
vai miss ce faina idee cu imprimarea mesajelor si aducerea lor la spital!!!as face si io asa dar nu are cine sa mi le scoaa!!!dar ma voi gandii la majoretele voastre si parca o sa simt ca sunteti cu mine!!!
pe mine ma cam iau durerile parca as fi la ciclu!!!si ma blochez asa si nu ma mai pot misca!!!maine dimi am programare la doftor!!!abia astept!!!cred ca va fi si ultima!!!sper ca eu abia astept sa-mi tin minunea in brate!!!si sunt obsedata de ceas la fiecare durere ce o simt!!!off

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Simo, Dordia Multumesc de raspunsuri. O sa incep de maine sa-i fac transferul de lapte.

Astept sa mi se trezeasca printesa si sa-i dau sa pape. Azi a fost foarte cumintica, a dormit aproape toata ziua...ma gandesc ca o sa am o noapte alba...Vreau sa-i fac baita mai tarziu, ca sa doarma bine macar in prima parte a noptii.

Ce rau imi pare ca a venit vremea urata si ploioasa... Abia incepusem sa ne obisnuim si noi cu plimbarea prin parc...

Va pup si va doresc tuturor o noapte usoara !

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Buna seara, mamici si burtici! Am intrat si eu o fuga sa va spun ca pe 14.05 a venit pe lume Stefan, o scumpete de bebelush de 3100g, apgar 9, nastere naturala. Abia astazi am ajuns si noi acasa si incercam sa ne acomodam . Deocamdata dormim, dupa cateva ore de agitatie in care mami si tati nu prea stiau ce sa-mi faca .
Felicit si eu mamicile si mult curaj burtici. pt cine e la rand, scuze dar nu am apucat sa vad cine urmeaza pe lista. Va pup si mai intru cand reusesc, ca sa vad ce alte minuni au mai venit pe lume.

Dorinutza82 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Uitasem sa schimb semnatura. E de inteles insa fiindca

Dorinutza82 -mami de 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

unde ati fugit toate!!!la meci!!!

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dorinutza, felicitari !!!
Ma bucur ca ai mai trecut pe aici, esti oricand binevenita sa ne povestesti de bebicul tau

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

dorinutza felicitari si un bb cuminte si papacios.

Chiar ii spuneam sotului meu ca numai 2 pagini s-au scris...se vede ca multe am nascut. Uite eu inca nu m-am uitat pe ce s-a postat cand am nascut eu asa ca o sa fac asta acum.

toate mamicile si burticile ne mai auzim maine.

Noemi,

Mergi la inceput