Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dupa-amiaza de la noi!

Bine ati venit puiutzi de mi_bebelina si Leeloo!
Sa fiti sanatosi, papaciosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Elenuca, Iulia si tuturor Elenelor de pe aici si Constantinilor din familie!

Noi suntem bine, mancam, trebaluim, nu am stare acasa fir'ar sa fie de treaba! Ar trebui sa stau potolita si eu ma agit non-stop. Aseara la ora 12 eu faceam curat in camara!

Apreciez sfaturile date de mamici (mai noi sau mai vechi) si incerc sa le bag la cap, dar nu prea reusesc. Sunt prea multe! Asa ca: daca mai intrebam si noi o data (noi, adicatelea cele care vom naste mai spre final) le mai impartasiti o data, daaaaaa???

Nu mai stiu ce sa va scriu...va si citesc mai departe!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Multumesc Cleo, te . Ce mai face Mara? I-ati pus deja piciorusele in gips?

fetelor, au aparut capsunile romanesti... yuhuuuu, am luat deja 1kg, dar cred ca ma duc sa mai fac un bis... sunt asa aromate.

ia uite sa va distrati si voi : cum poti pierde si bani si omul de langa tine... http://fun.mivzakon.co.il/flash/20420/20420.html

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

oare e pe bune show-ul asta???

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

dordia ce balsam folosesti? eu i-am spalat pana acum hainutele cu un detergent luat de la sensiblu special pt bebei si balsam coccolino alb sensitive...nu-mi zice ca la asta a facut alergie gandacelul tau, sa stiu sa schimb si eu...

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Tocmai ce am venit de afara, cand l-am luat din carut dadeau primele semne de ploaie.

Miss Parker eu stiu ca la noi primul e 1 la supliment. Pe la voi o fi altfel.

Am papat azi o tura si la san, fara fitze si figuri. Evident inainte am tras niste partzuri am mai facut odata kk si tot asa.Eu as vota pe colici, dar cum spuneam pentru a fi sigura am comandat si chestia aia cu lingura in varf, ca sa il mai dezvat de biberon. Mi-e imposibil sa ii dau cu lingurita mancarea ca da din maini intr-una si reusim sa punem mai mult pe haine decat in gura.

Cam multa personalitate pe copilul meu ce sa spun. Oricum maine sun medicul sa ii spun tot ce are si sa imi dea un sfat. Eu cred ca mananca prea mult...si doarme prea putin. Si acum cat am stat afara s-a tot agitat, nu vrea sa doarma si gata.

Sper ca la noapte vom avea liniste si noi.

Azi nu ma simt prea grozav nici eu. Ma doare spatele, burtica si mi-e putin greata. Sper sa imi treaca pana vine tati ca nu ii place sa ma vada asa cazuta.
Poate e vremea de vina.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele!

nu am mai intrat pt a proprietarii nostrii sau apucat sa schimbe geamurile, sa izoleze interior/exterior si ca atare a trebuit sa facem ce stim si sa ne mutam pana e gata... a fost haos total si un santier de nedescris la noi, si spre necazul si nenorocirea mea a trebuit sa stam la socrii, si mia ajuns pt toata viata, o sa va pove, acu i dau sa suga...

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Dragele mele, nu stiu ce mi-a venit azi, dar in asteptarea trezirii lui bebe m-am uitat pe mesajele voastre din ziua in care am nascut, asa ca multumesc mult Laureicare a facut anuntul si tuturor fetelor pentru mesaje: RGE, Anasol, Lilly 79, Alexuta, Mihaser, Dana H, BAbyname, Iulia 83, Melly 23, Getutza, Gabitzam, Simonacip, Miss PArker, Emycor, Lorich, Diana 79, Alina_anto, Cleo, Msbb, Andree 27, Dordia si scuze daca am sarit pe cineva. Imi amintesc si un SMS frumos de la Inais si Cleo. dulce pe toate!
Eram asa ametita dupa anestezie ca nu mai stiu cine - ce mi-a scris, doar ca trebuia sa sterg mesajele repede ca nu mai aveam loc pe telefon.

Am citit si povestea nasterii Getutzei, am gasit-o tot la capitolul respectiv, impresionanta, frumoasa, cutremuratoare in acelasi timp. Bravo, mami curajoasa!

Ah si intreba Laurita de ce n-am anuntat: pentru ca marti am fost la control si dr mi-a spus ca bebe se pregateste sa vina si s-o sun pe la 10 seara sa vada cand ma programeaza la cezariana. Seara cand am sunat-o mi-a spus sa vin cu bagajul a doua zi ca incearca sa ma bage atunci....si asta a fost, am fost luata prin surprindere....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Cleo, imi pare atat de rau pt ce se intampla... dar fii barbata ! si mie miau spus din spital displaxie de sold... am fost terminata !!! dar dupa aceea am vb si cu ginecologul meu si mia spus ca nu e asa grav, sa nu ma descurajez si sa fiu tare pana stiu sigur... facem si noi un film sa stim sigur, pana atunci tot cu doi pampersi suntem la fundicul mic, si asa mare pare ...am inteles ca la fete sunt mai dese cazurile, la baieti nu prea..dar nu te necaji, nu cumva sa pierzi laptele, si in acelasi timp simte si bebe si se agita si el... Felicia, haideti fetelor, voi doua care intotdeuna ati fost glumete si optimiste sunteti acum necajite ??? ce ne facem fara voi in forma ?? voi amandoua sunteti "frumosul" odiseei ! nu va stiu altfel decat fericite, glumete i optimist si sa nu fiti altfel niciodata, capul sus fetelor !, si cum voi ati fost intotdeuna aci pt oricare dintre noi, asa vom fi si noi acum pt voi, hai curaj !
Anasol, din pacate nu te pot ajuta, noi sincer schimbam de 3-4 ori scutecelul pe zi si navem nici o treaba, desi uneori e cam plin de se uda si hainutle .... folosim o crema cu zinc ce e drept, mi se pare tare buna !

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Am citit si povestea nasterii Getutzei, am gasit-o tot la capitolul respectiv, impresionanta, frumoasa, cutremuratoare in acelasi timp. Bravo, mami curajoasa!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Getuta imi pare tare bine ca ne mai zici ce faci, tu si gagalicea ta dragalasa!

Alysh cred ca ai avut emotii sa citesti din urma, nu?

Fetelor, ce urat e afara! Tuna si se pregateste ceva f urat. Brrr... mai sunt si singura acasa. Ia sa ma uit eu la carcotasi, poate mai trece frica.

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ploua afara de rupe, cu tunete si fulgere!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput