Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dorinutza82
Buna seara, mamici si burtici! Am intrat si eu o fuga sa va spun ca pe 14.05 a venit pe lume Stefan, o scumpete de bebelush de 3100g, apgar 9, nastere naturala. Abia astazi am ajuns si noi acasa si incercam sa ne acomodam . Deocamdata dormim, dupa cateva ore de agitatie in care mami si tati nu prea stiau ce sa-mi faca.
Felicit si eu mamicile si mult curaj burtici.pt cine e la rand, scuze dar nu am apucat sa vad cine urmeaza pe lista. Va pup si mai intru cand reusesc, ca sa vad ce alte minuni au mai venit pe lume.
Dorinutza8239+
felicitari!!! sanatate multa, bun venit acasa, si succes in ..urmatorii 20 de ani!!!
Pupici.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by aelita
4 dimineata .
s-a rupt apa.
ma duc la spital,sa vad intai cu cine o las pe Sofia la ora asta...daca mai pot sta macar sa se lumineze afara ...
nu am dureri .Sofía (2ian2007)
40s+4(DPN 18mai2008)

o
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Originally posted by iulia83
dordia ce balsam folosesti? eu i-am spalat pana acum hainutele cu un detergent luat de la sensiblu special pt bebei si balsam coccolino alb sensitive...nu-mi zice ca la asta a facut alergie gandacelul tau, sa stiu sa schimb si eu...
Nu...eu i-am spalat ca si la Stefan rufele cu Ariel si lenor....dar o saincerc cu cateva bodyuri...sa vad daca asta e cauza...ca imi e greu sa cred lucrul asta....
Diana mamica dewww.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia, io sunt alergica la multe chestii-dermatita atopica si dermatita de contact merg mana in mana. Si mie mi-au recomandat toti dr dermatologi (si am fo la 7... intr-o repriza de alaptat mi-am amintit si numele lor!!!): fara balsam de rufe dar cu clatire dubla la haine. Si sa stii ca mi-a calmat iritatia de pe corp.
Am zis ca sunt io mai 'delikata', dar fetitsa unei prietene la fel facea. Si tot cu clatire dubla la rufe a scapat; ea folosind detergent cu balsam incorporat. E posibil unele mashini de spalat sa nu clateasca f. bine rufele...
Acum fol. detergent lichid de rufe, ca sa se clateasca mai usor, si clatirea dubla. Ce daca nu is f. parfumate rufele... miros a curat si gata.
Poti sa incerci macar cu cateva randuri, pana se calmeaza pielea lui bebe.
CamiM, regula asta de izolare a colicilor o mai citisem pe net. E bine de tinut minte.
Si la mine se mai arcuieshte bebe, si tot se chinuie pt un parts. Putem ajuta sa le 'dea' mai repede?
Reallaura , e posibil ca daca si tie ti-e rau, si lui Mirciulica sa ii fie.
dordia, speram ca se face vremea mai faina. Si io ash vrea sa ies... ieri nu am ieshit deloc, alaltaieri doar pana la dr, plimbare prin curtea spitalului, si inapoi - nu se pune, nu? ca eram prea stresata!
o
Lorich spune:
Neata si de la noi!
Dorinutza sa-ti traiasca bebe Stefan, sa fie sanatos si norocos!
Cu cat calm scria Aelita de ruperea apei... eu as fi facut ca titirezu' prin casa; in alta ordine de idei... 

Lori
38+
asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!
dorinutza82 spune:
Neata mamici! O intrebare am si eu la mamicile experimentate: laptele matern cam cat timp e bun? Adik, dupa ce am muls lapticul de la un san (ca e ranit si nu i-l dau sa suga din el ca sa se vindece), l-am bagat la frigider, mai tarziu i-am dat o cantitate din el si l-am bagat iar la frigider. Mai e bun sa i-l mai dau sau se strica? Pls help!
!
Dorinutza82 -mami de 1 sapt
Lorich spune:
Dorinutza draga cum mamicile vad ca sunt ocupate iti raspund eu, adica iti traduc dintr-un ghid de alaptare pe care l-am primit o data cu pompita de la Avent:
-in frigider poti sa-l tii nu mai mult de 48 de ore, dupa care ori il pui in congelator ori il arunci.
-cel congelat se pastreaza pana la 3 luni in congelator
-cand se scoate din congelat poate fi tinut in frigider pana la 24 ore.
-nu se recongeleaza niciodata.
-cel din congelator se dezgheata peste noapte sau in apa calda
Edit: in frigider se tine unde e mai rece, nu pe usa.
Multa multa bafta!
Lori
38+
asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!
gabitzam spune:
Dorinuta, eu cred ca tine cateva ore lapticul la frigider, dar nu il raci/reincalzi mai mult decat o data. Si sa pui capacul la biberon.
Aelita, Ache, 

pentru voi! Sa auzim vesti bune curand!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
In primul rand vreau sa le urez felicitari noilor mamici, de cand nu am mai intrat:
GD cu printesa MIRUNA ELENA
kristinik cu printesa DIANA MARIA
Daria_Ioana cu printisorul DARIUS COSTIN
dorinutza82 cu printisorul STEFAN
ralu_t cu printisorul TUDORchinabulina cu printesa TEODORA MARIA
reallaura cu printisorul MIRCEA
babyname cu printesa ALEXIA NICOLE
Emycor cu printisorul RARES SEBASTIAN
Mihaser cu printesa ELIANA
Acina cu printesa ANA
MsBB cu printesa ANDRA
mi_bebelina cu printesa ei
leeloo2004 cu printisorul TUDOR-ANDREI
Felicitari
si
, bine ati venit pe lume, sa va recuperati usor, mult laptic si nici un colic 

Si celor care siau serbat ziua ieri, La Multi Ani !!!

sanatate si fericire !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Aelita pt tine nastere usoara si curaj, sa vii acasa fara depresii !! 

===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
buburuzii spune:
aelita, yuppieee, bafta multa si asteptam detalii "picante"
la multi ani tuturor fetelor pentru ziua de ieri, cu un pic de intarziere... sunt cu capul in nori de cand stau acasa, hahaha
Mihaela
35+ 

Sofía (2ian2007)