Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 4
ccris_ccris spune:
Neata pe la pranz!
Raportez o noapte ca toate celelalte, cu trezire la ora 3 pana la 4 si apoi adormit la noi in pat pana la 5,30, ca deh, e mai dulce. Ne-am trezit cu noaptea-n cap fiindca am mers la kineto la 8. Cred ca s-au intetit colicii, fiindca de ieri bubulina mea e cam frichinita, n-o consoleaza decat tinutul pe umar. Ma tem ca s-a obisnuit la noi in pat ca la ea in patut nu mai doarme bine. Cand ne-am intors de la masaj, m-am chinuit s-o adorm pana la 11, si, intr-un final a adormit la noi in pat pana la 12,30. Acum doarme la mine in brate, scriu cu o mana.
Am apucat sa bag doar o masina la spalat, nici nu le-am intins. Ma duc sa o pun la ea in patut, sa vedem, sta?
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
amira_roxana spune:
pai zic sa ne vedem pe la 15-15.30!
naty daca o sa ai sirena iti mai trebuie un girofar! si ajungi acasa in 5 min!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
hai ca am facut-o! am mancat lapte cu cereale si am baut niste suc de mere Pfanner (care e si preferatul meu!) si acum nu ma mai ridic de pe
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
PIDANA spune:
n-am reusit sa citesc tot cap anterior desi ma chinui de la 9, dar nu-i chip. Ieri am stat de la 14-15 pana la 1 noaptea cu copilul frichinit, daca a dormit max o ora in total in rastimpul asta si acum de dimi a cam luat-o de la capat. Iar aveam senzatia ca-i lipsa lapte, dar nu cred. Probabil si de la caldura a facut kk f moale, diaree chiar, dar furam la dr la 12 asa ca ne-a prins caldura mare.
GIANI, ca mai mult de-aia scriu, pe contul comun yahoo trimisesem modelul de calcul pt conc de sarc si lauzie.
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX
CristinaGoji spune:
Ciao!
Sovi - stiu cum e sa-ti fie frica sa scoti copilul in lume din cauza urletelor lui, asa eram si eu cu Vladut, dar sa stii ca mai bine totusi iesi! Numa bine iti va face sa fii in compania altor mamici, altor persoane decat cele ce le vezi zilnic, o sa vezi ca Sasha nu e singura urlatoare mica si o sa te simti mai bine. Pentru mine era cel mai greu lucru sa raman singura acasa cu Vladut, si o prietena incepuse sa vina zilnic la mine, ea nu avea copii, habar nu avea despre copii, dar simpla prezenta a ei cu mine in casa ma ajuta enorm!Nu eram singura fata in fata cu teroristul si timpul trecea mai usor. Cand ai zis de linistitul dupa Botez, zau ca m-am vazut pe mine acu un an jumate in urma, sper doar ca nu esti la fel de disperata cum eram eu, iar daca te apuca totusi disperarea/tristetea, hai la povesti, ca o sa-ti prinda bine sa te descarci. Crede-ma ca stiu ce zic. Cateodata prinde tare bine sa stii ca nu esti singura.
Stelutza - am vazut dolofanica! Un ingeras dulce Inca nu am vazut toate pozele, dar pana diseara sper sa apuc.
Naty - Iulia bea din tetine de latex de la Nuk? ca poate de aia i se pare prea dificil sa bea din tetinele dr.brown ca-s de silicon? Sincera sa fiu Vladut si acum bea din tetine level 1,nu am reusit sa-l trec la level 2 ca se ineaca de la fluxul prea mare.
Poze nu cred ca mai incarc azi, ca imediat se trezeste mandra, si eu am fost la o pe terasa, singura, ca sotul a ramas cu copiii sa-i adoarma , dupa aia la supermarket,asa ca am ajuns prea tarziu acasa si nu apuc pana se trezesc sa fac treaba.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Simo27 spune:
Cuscra,ce nora frumusica am...s-a schimbat tare mult!dar,tot cu tine seamana!tot vomita?ca asta al meu a luat deocamdata o pauza-Doamne ajuta!!!!si a fost cam marait pan acum...cred ca stie ca azi face buba(vaccinul)ca imediat face 3 luni si dr asta nu s-a invrednicit sa vina sa-l intepe...eu il am in frigo de 2 saptamani,dar...in fine,nu vreau sa ma enervez!si sa nu mai zici ca esti grasa...unde???ca eu nu am vazut!pe cuvant!
Naty,spor la preagtiri...off,cam nasol ca nu ai cu cine sa o lasi pe Iulia,cand ai atata treaba,dar te descurci tu ca intotdeaua
Giani,mai, atunci beau si eu niste coffe-adica sorb -,daca zici ca nu e asa devastatoare pt bb
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Greu frate sa invat ceva! Neuronul meu e ischemic!
Cristina, ti-ai facut de cap! Barbatii astia ardeleni au destule defecte, dar macar nu le e frica de copii, nu?
Spor la treaba!
Delphin, daca luam atata aspirina sigur faceam ulcer! Am luat cam 1gr/zi! Am mai incercat sa ma si mulg, nu mai curge lapte ci un lichid seros! o sa-mi treaca intr-o buna zi, hipofiza mea oricum face mai multe prolactina de felul ei!
Chiar vroiam sa te intreb in ce limba vorbesti cu copiii!
Sovi, Cristina ti-a zis bine( nu stiu cum de le zice mereu bine si frumos!)!
Cleme, la mine in cartier se amenajeaza spatiile verzi la greu! Gardulete, floricele etc...Macar cu atat sa ramanem dupa 4 ani de nefacut nimik!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Am luat de curiozitate alt biberon, nedesfacut pana acum ca e de 150 ml si cu tetina pt >6 luni-orificiu enorm comparativ si cu tetinele Dr Brown's si cu tetinele mele Nuk (care sunt toate de silicon, Cristina). A mancat usor, fara probleme, fara sa se inece, fara sa dea vreun pic pe afara, a ragait si nu s-a zbatut DELOC! Asta e, ei i se potrivesc tetinele cu flux mare . Asa ca o pun pe asta pe Dr Brown si mai incerc...naiba stie de ce...ca uite, ii e bine-mersi si cu un biberon de 2 lei, no-name...E ultima data cand fac prostia sa dau o groaza de bani pe produse de firma...Am zis ca o fi ceva, pt ca Vlad al Ursuletei n-a facut colici deloc si sistemul ala pare destept...dar cred ca se dovedeste inca odata ca nu conteaza decat materialul clientului. Copilul ala suge linistit, copilul asta hapaie ca disperata. Aia e!
Cleme, eu am scos-o cu body cu maneca lunga si salopeta-maiou, fara maneci. Nu mai e chiar asa cald ca zilele trecute, dar era placut totusi.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Ccris, vezi ca si tu esti pe marginea prapastiei! Hai curaj si vino sa te plangi mai des despre cat de grea e viata! Iti face bine!
Simo, pediatra este adepta sloganului"ce atata graba?", nu? dar la 4 luni trebuie facut alt vaccin ,si la 6 altul...
poze
tuchita spune:
Naty, tetinele de la Nuk sunt pe 2 marimi, in functie de varsta( sub/peste 6 luni), si cu 3 tipuri de orificii: lichide subtiri, lapte si hrana groasa! Daca cumva ai nimerit din greseala o tetina pentru lichide subtiri, laptele curge tare prost prin ea! Nu stiu la alte firme cum e treaba cu gaurile si marimile, dar s-ar putea sa fie la fel!
poze