Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

quote:
Originally posted by tuchita

Roxana, eu sunt pe-aici, dar am de lucru!
Bine ca te-apuci de planuri de revelion! Unde vrei sa zbori? Cu sau fara Amira?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

vrem sa mergem in Barcelona,ca am vazut-o doar in treacat un pic si ne-a placut f mult! bineinteles ca o luam si pe asta mica cu noi. luna viitoare vrem sa mergem la Balea Lac, oare o fi prea mult pt ea? nu de alta dar acolo a fost conceputa si chiar de ziua randunoiului (22 iunie) si am vrea sa fim acolo de ziua lui...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

buna idee, ce imi doresc si eu sa vad Barcelona!! sa-mi spui si mie cand gasesti ofertele, ca-s curioasa de scoruri!
Al meu iub e nascut pe 25 iunie!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bitza, daca vrei te trimit eu la cineva care lucreaza bine ( mia mi-a facut multe lucruri si chiar de gravi) , dar sta in berceni.

Sovi si io la tine si la sashu' tau

Am facut plmbarea de dimineataza , acu facem ceva prin casa , spalat , curat , mincare , o piine de casa si calcat , si apoi ;la plimbarea nr 2.

pt intalneala ar fi bine sa evitam orele 12-15 pt ca e foarte cald , iar la cafeneauna actorilor se incinge rau copertina de pe terasa

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo, eu am baut simbata dim o cafea cu putin laptee si a Dormit Andrei la fel ca intr-o zi obisnuita,

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Noi am iesit pe la 11 afara si am stat pana la 12.30. Era putin innorat, dar pana la urma a fost bine. Acum pitik doarme, mai nou ii place sa-i dau un scutecel sa-l framante ea in manute, si-l aduce la fetisoara si se culca cu el asa! Si razvanel avea ceva de genul asta, freca un colt al paturicii intre degetele pana il lua somnul!

Luny, am ras cand ai pove de kk pe draperiile verticale! Eu inca nu am avut onoarea , dar de pipi da.

Sovi, ai dreptate, asa putem slabi cu alaptatul, ca nu mai apucam sa mancam deloc. Dar trebuie sa pastram totusi lapticul in tzitzi, treaba asta e cu dus-intors!

Bubu, succes azi la doctor, sa vii cu vesti bune.

Amira, mami, planuri de Revelion??? Eu nu m-am apucat nici pentru cele din vara asta!!! Sper sa-mi fac timp, desi nu-i asa de complicat ca o sa ramanem in tara, pe litoralul nostru!

Acum trebuie sa ma apuc de ceva treaba..., declaratii, bilant!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny am intrat pe octopustravel si am gasit de pe 29.12-03.01 incepand de la 300 euro camera matrimoniala. ce gasisem eu si mi s-a parut avantajos era la un hotel de 4 stele care nu avea imagini! dar mai caut! ti-am zis, ma enerveaza astia de la low-cost ca nu baga preturile pt cursele din perioada aia!

cleme hai ca nu ploua! si daca ploua va aducem noi acasa!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by gbutucica

pt intalneala ar fi bine sa evitam orele 12-15 pt ca e foarte cald , iar la cafeneauna actorilor se incinge rau copertina de pe terasa

Pai atunci sa ne intalnim la 15? sau totusi dimineata devreme?-dar am mari indoieli ca vom reusi sa ne mobilizam... Dupa 15 nu-mi surade dintr-un singur dar mare motiv, anume traficul care va fi de invins la plecare...dar asta e! Hai fetelor, incepeti sa veniti cu propuneri ca trebuie sa stabilim si noi ora!
Si tu, Sovi, cum sa n-ai curaj? Unde-i mey cuscra mea curajoasa care nu se temea de nimic?! Te temi ca urla maimutzoiul? Pai eu tocmai de-aia zic mersi ca ne intalnim, macar s-ar putea sa nu mai fiu singura de pe strada cu o sirena in carut si toata lumea holbandu-se si intrebandu-se in ce hal am torturat copilul de zbiara asa! Ia gandeste-te, ce ar fi sa-i apuce urlatul pe toti? . Vezi ca Iulia oricum plange daca aude alt bebe plangand, e foarte empatica...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost in parculetul de langa casa...era tot pamantul scos in movile, puse banci noi bengoase pe care scria "Primaria Sector 5", zeci de puieti de pomisori si arbusti exotici gata de a fi plantati (dar cei vreo 20 de muncitori zaceau pe iarba scuipand seminte, in parc!)...strazile din jur proaspat asfaltate si pe fiecare tronand mare afisul ce anunta lucrarea, avand drept titlu mare "PRIMAR DAN MARIAN VANGHELIE". Deh, e campanie...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fac si eu o mica pauza!

Giani, la noi e J-9,mai ramane ceva pt luna iulie la sfarsit cand sper ca plec eu, randunoiul plecand pe 1 iulie.

Tuchitza, nu ai continuat cu aspirina de 3 ori pe zi?Nu pot sa gasesc un raspuns la faptul ca inca te doare sanul. Mai incearca, vroiam sa-ti spun mai demult.Plus, incearca sub dush sa vezi daca nu cumva mai e lapte in el. Daca da, neaparat cu aspirina si avand in vedere starea ta, n'ar strica. 1gx3 pe zi.Cu Seb al meu, m-am resemnat, asta e! Mi-e teama sa nu o ia si frate'su pe urmele lui.
Si eu am mancat capsuni ieri, 1kg, dar simple

Printre cartoane, trebuie sa organizez si ziua lui Seb, va fii la Mc Do, pe 8 iunie.Trebuie sa pregatim invitatii, vreo 14, apoi urmeaza botezul care va fii extrem de restrans

Naty, incearca cu tetina nr 2, curge mai repede si nu depune efort.Am sa caut sa va arat bibe ale mele. Sunt tot anti-colici, se desfac in 6 buc si au supapa.E fain la mine cand sterilizez 6 bibe, am 36 de piese

Stela, vazut printzesuca ta dulce
Clau, sunt super dulci cand sunt politicosi.Seb dupa ce "termina de mancat" i-mi zice multumesc pt. masa in Ro.

Cristina; si eu apreciez mult de tot somnul de la 7la 8 dimi, dar cu Seb nu prea e loc.Mai ales cand i-mi zice ca e de humur negru, adica s-a trezit cu fatza la cearsheaf, lucru ce se intampla foarte des.

Amira, alice, luny, lyvy, cleme, roxana(frumos la botez)

fug!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Fetele, ai vostri stau cu miinile in gura? Ca a mea mai are putin si le baga pina la cot, sa vedeti ce frumos e cind are si suzeta si mina in gura sau cind ma chinui sa-i dau sa manince pt ca tb sa-i bag biberonul in gurita printre degete
Naty ai fost pina la urma afara, nu de alta dar nu stiu cum sa imbrac copilul cu mineca lunga sau scurta? La mine ba e nor ba e soare, ce ma plictiseste vremea asta...
Roxana oricum ne vedem in parc dar ma crezi ca mi-e asa o lene sa ies, mai stau putin si o lalai prin casa.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Aaa si sa vedeti ce frumos e la mine in fata blocului, de 2 luni se schimba bordurile, se toarna asfalt, ce mai e mirific, in curind nu o sa mai am pe unde sa ies din casa pt ca au inceput sa sparga si in fata scarii, cred ca nu s-a mai lucrat asa intens pe aici de ani de zile. Sa nu va zic ca schimba si asfaltul turnat anul trecut...dar de, vb ta Naty e campanie electorala.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput