Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Aha deci nu sint singura care asteapta ca pediatra sa binevoiasca sa vina sa faca vaccinul, bine n-au trecut decit 2 zile de cind a facut 2 luni dar sint curioasa cit are de gind sa mai stea?
Tuchita la noi momentan se amenajeaza parcari din acelea noi, in bulevardul asta nu prea exista loc pt spatii verzi, sint doar niste copaci, dar in rest au schimbat tot, vb ta macar atit dupa 4 ani de pauza e bine sa mai vezi ca fac si ei ceva.
Naty acum vad ca e soare, sa vad cum se prezinta vremea dupa ce se trezeste si o scot la aer, sper sa reusesc sa ma vad cu Roxana, asta in caz ca nu s-a lipit de toaleta.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

N-a fost chip sa doarma, a inceput sa planga progresiv pana a dat-o in urlet. Am pus-o la san, asupt vreo 10 minute, a luat-o somnul, am pus-o la ragait si apoi in patut. Istoria s-a repetat. Am luat-o de la capat, poate nu s-a saturat copilu'. Acum am pus-o iar in patut, sa vedem cat rezista.
Sambata am fost la Ikea si i-am luat baldachin, inca un set de lemjerie de pat, un cos de rufe pentru ea, inca o pernitza, ca pe aia am spalat-o si s-a stricat. A fost cuminte, cand plecam la plimbare e tare cuminte, daca ii dau sa manance inainte, rezista 3-4 ore fara probleme. Ii place si in carucior si in masina... numai in patut incepe sa nu-i mai placa. Afara doarme cel mai bine.
Inca e liniste...

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, sunt 0-6 luni pt lapte...
Auzi, tu inveti??? mai bine nici nu pomeneai...Ce-i aia?! Am facut eu vreodata in viata mea asa ceva? Nuu creeed...
Perfect de acord cu ce ti-a zis Cristina, Sovi! Idem cu indemnul lui Tuchi. Fetelor, TOATE suntem obosite moarte, toate stam cu teroristi in casa dar haideti aici sa va ziceti necazul si hai sa ne si vedem. Asa ne convingem ca si alti copii urla, vomita, sughit, sunt constipati sau diareici, sunt "mici"; ca si alte tzizti sunt sfasiate, crapate, umflate si lasate; ca toate avem fundul cat China si sunci generoase (numai Gecko si Delphin nu, noroc ca ele nu vin la intalnire! )

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchita - mi-am facut de cap bine de tot, mi-am luat de la supermarket si 2 beri, pe care o sa le bem cu sotul diseara, dupa ce adormim pruncii , abia astept...ce dor mi-a fost de-o bere. Si da, e tare fain cand nu i-i frica la tatici sa ramana cu copiii, mai ales cand n-are altcineva cine sa te ajute . Ma si mir cateodata de al meu, ca inainte sa-l avem pe Vlad nici macar nu lua in brate vreun bebe de frica. Dar viata te invata de toate.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - ai fost mortala, mai ales la pomenitul silfidutelor, da intuiesc ca si Tuchita intra in clubul lor si mai si vine la intalnire

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, incerc sa ma apuc incetisor, pentru ca am de dat examenul de specialitate in octombrie!
E greu rau de tot, n-am mai invatat de la rezidentiat! Ma rog, pana acum cel mai bine am citit programa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Pe bune ca va fac o poza cu burta din profil! Cum va faceati si voi in timpul sarcinii! Si la intalnire n-am cum sa vin ca ma intorc la treaba!
Si nu uitati de Kya care sa lauda ca intra in blugi!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

A avut repriza obisnuita de sughitat, acum se frichine, o lua-o somnul sau plansul? Ramane de vazut.
Va multumesc pentru indemn, fetelor, dar nu depinde de mine.
Deocamdata maraie...
Si eu as vrea sa stau pe forum de vorba cu voi, de multe ori abia apuc sa citesc ceva din ce scrieti, pana ajung sa raspund au trecut deja 2 capitole si ma gandesc ca nu mai are rost, tema e depasita...
Am vazut-o si eu pe Iulia bentitata, e o dulce.
Si eu am avut parte, cand am fost la Ikea, de comentarii gen: "Ce mica e, nu cred ca are o luna!", dar nu le-am bagat in seama. Eu am inceput sa merg cu fata si la Carrefour, nu stiu daca e bine, dar nu vreau s-o las cu mama, una ca trebuie sa ma mulg sa-i las in biberon si cum ea mai toata ziua suge, nu prea mai am ce sa mulg, si apoi nu vreau sa stau cu ochii pe ceas, ca mama are si ea treaba si nu poate sta cu fata decat vreo ora-doua. Consider ca nu o am langa mine si gata. Destul o sa stea cand oi incepe eu serviciul.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff, da, hai sa ne plangem! Fie-mea s-a trezit dupa 10 minute de somn intr-un plans isteric, a vomat, a facut kk, am linistit-o, am plimbat-o in brate, ea, nu si nu, ca nu e bine! Cum o puneam undeva incepea sa planga. Asa ca am tinut-o in brate si cu o mana scoteam declaratii la imprimanta...Si mai imi trebuia a treia mana sa fac si dischetele pentru ele! Asta e, acum am pus-o in leganut si vad ca-si canta cu scutecul la gurita...

Sovi, la fel m-am gandit si eu initial sa nu vin cu Rebecca la intalnire caci ea plange pe unde merg cu ea! Ei nu-i place nicaieri, asa ca nu esti singura!

Intrebare: avem loc la terasa atatea mamici cu bebelushii si carucioarele aferente? SAu nu luam carucioarele cu noi? Eu zic ca daca o sa fie zi calduroasa cum s-a anuntat zilele astea, o sa fie greu si la orele 15 caci se incing puiutii.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut-o eu pe Kya, sambata. Arata foarte bine,da, e un model de urmat, dar nu e SLABA precum ACELEA amintite...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput