Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Simo, imi pare rau sa aud de rasturnarea asta de situatie :(( Parca cineva se joaca cu nervii tai! indraznesc totusi sa zic ca eu cred ca se va termina cu bine cat de curand. Eu asa sper si va doresc Nu plange, mami, nu te da batuta!
Bubu, super tari pozele, frumos ii sade randunoiului intre micuti! si aia cu toti 4 in pat

Cleme, noi am stat in parc azi pana la 9.30 pm, ca a venit randunoiu mai tarziu. A fost tare fain. Chiar daca bb a mai urlat pe alocuri.
Adriuta, deci gata, vreau ochelari la bb! Prea ii sade bine ficiorului tau si eu si asa sunt dependenta de ochelari de soare, ca nici nu stiu cum pot unii fara. Sa stii ca eu bag urechea in punga in care vorbesti tu
Am admirat si pe sportivul David de Ioana :)

Delfinuuutzaaaaaa si si hai odata inapoi!

Mai mult nu imi amintesc ce vroiam sa zic
Elara, nu stiu sa iti raspund, da te

noapte buna!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

foarte foarte important !!!
orice tatic mai poate primi de la firma 10 zile de concediu (pe langa cele 5 luate dupa nastere).
aceasta posibilitate exista doar in primele 8 saptamani de la nastere.
conform hotărârii Guvernului nr.244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999 , se va completa un "Atestat de curs de puericultura" de catre medicul de familie.
trimit legea si formularul de atestat pe mailul comun.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Giani merci mult pentru PM
Am sa sun maine sa vad.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Simoimi pare rau sa aud ca sunt probleme si eu sper sa nu fie nimic grav cu Barosanelul si foarte bine faci ca o sa repeti analizele. Nu sunt doctor si normal nu stiu dar incearca mai multa miscare cu bebele. Lasa-l sa-si consume energia...stii tu vorba aia.:)
http://medicina-interna. copilul .ro /articole/Medicina_interna/Hipertrigliceridemia_959.htm

uite mai sus e ff fain spus despre asta, vezi ca trebuie sa elimini spatiile, altfel e reclama :(((((((((

sovi

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am aflat printre randuri, in mod indirect (ca sa vezi, delphin, ca nu esti singurul tv din zona!)care ar fi treaba cu mult laudatele bibe Dr. Brown's. Maine o s-o pup pe dr Theei ca m-a sfatuit sa nu le cumpar.

tuchita, si eu fac aceeasi smecherie cu bibele: adica biberoane "Primii pasi" cu tetine "Nuk" (Bine, cand nu-mi luasem inca sterilizator si am uitat biberoanele pe foc de s-au topit si era cat pe ce sa-mi sara casa in aer, am mers in miez de noapte la farmacie si am cumparat "Nuk" cu tot cu bibe, ca n-aveam cu ce hrani copkilu'. Acum imi vine sa pup sterilizatorul in fiecare zi, ca tare bun mai e la casa omului!) Auzi, tu cand mai ai timp, fata draga, sa mergi si la sala?!? Vezi ca am pozat crocodilu' care a mancat papusa.

Cristina, ai baut berea? Daca nu, da cu mine, ca tocmai savurez un pahar si eu, sper sa mai vad bibele bine in caz ca se trezeste fii-mea si vrea sa manance. Te invidiez pt cafeaua bauta la terasa, ca tare bine tre' sa-ti fi prins iesirea!

Luny, merci pt pestele catapultat, bun tare a fost!

Simo, repeta analizele lui Barosanel, si apoi tragi o concluzie!!! Si nu mai plange, tre' sa fii fortoasa!

Adriuta, ce pusti interesant ai tu acolo! Nu stiam ca se gasesc ochelari de soare atat de mici!

Stela, bebita ta e o Teo cuminte foc, cel putin asa vedem noi, din poze. Si nu poti sa ne contrazici!

cleme, si noi avem acelasi program de plimbare, am ajuns sa stam mai mult afara decat in casa! Ce face motzata? Ce fain ca poti sa-i faci codita!!!

Gecko, da' stiu ca bidoneaza Cel mai frumos, nu gluma!

Cred ca m-a anesteziat berea asta... Maine mergem la vaccin, sper sa nu planga mult fii-mea, ca vad ca a devenit mare sensibiloasa si simandicoasa! Infarixul asta are ca reactii adverse macar un somn mai lung? Ca azi Thea nu a mai dormit de la 12,30 pana dupa baita. Acum a picat, da' a adormit aproape flamanda...deci tre' sa fiu pe faza. Nu cumva sa-i dau si ei o bere!

Am pus cateva poze de azi...

http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=36

Noapte buna!

Las filtrul, cafeaua, cestile...si prima da , ca eu, intre orele 4-8 dimineata am program de conversat si incurajat copkilu' sa faca kk...

Mergi la inceput

continuare la subiectul anterior:

VA ROG SA TRIMITETI MAI DEPARTE !!!

s-ar putea sa aveti probleme cu medicii pentru ca ei nu cunosc aceasta lege desi este din 2000.

Marcel, sotul meu, s-a dus la medicul de familie cu legea printata si aceasta nici nu a vrut sa stea de vb cu el. apoi, s-a adresat medicului de familie care il are in evidenta pe teo (pediatrul nostru) si in urma unor lungi discutii, aceasta a semnat acel atestat, dar tot parca nevenindu-i sa creada, deoarece nimeni nu i l-a mai solicitat pana acum!!!
Marcel este al 3 lea din firma care a obtinut aceste zile. initial nici cei de la HR din firma nu stiau despre ce e vb., dar dupa ce au citit legea, totul a fost ok.

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

naty, poate esti interesata:

http://www.okazii.ro/catalog/5512308/lumea-copiilor/altele/lapte-praf-humana.html

eu azi nu am reusit sa mai intru, am "inviat" , dar am fost in fuga pe la dr. cu teo, cu ochisorul, apoi la ai mei care au fost toti pusi la pat de acelasi virus ca la mine....
poate recuperez maine ce am pierdut...acum am intrat in "regim de urgenta" sa va spun si voua de noutatile aflate! pup

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

In primul rand multumesc mult de urari pt puiul meu crestinat! sunteti niste dragalase!

Clau ma bucur sa aud ca Rebe s-a mai obisnuit in carut.. ce va invidiez eu acum ca va plimbati cu caruciorul, ca la noi aici deja devine fff cald si nu prea mai poti iesi ziua afara..
Steluta ce falcute are Teodora! numai bune de papat!
Luny bun asa cu Mufa, vrea sa redecoreze
Sovi sa stii ca si mie mi se mai intampla asa... cand imi pun sa mananc hop si ea, ori se trezeste, ori are chef de joaca..
Giani Andreiul smecher!
Adriutza
Ioana si Bubu super bebeii!
Simo imi pare rau sa aud de Barosanel! poate totusi nu e asa grav! si multa sanatate!
Alice ce razaciosa ai acolo!

si dupa cum am promis:poze botez

am ...cred ca bag si eu o tura de somnic cu gaza!
stolul

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!
Pregatesc lapticul lui Vladut si ma pun pe vazut poze!

Delphin- vezi ca facem si pentru tine greva! Si mai punsi bota pe tine! Hai inapoi, deschide televizorul ca incepe un film fain imediat!

Alice - eu m-am chefuit putin mai repede decat tine, la ora aia deja dormeam

Simo - ce sa zic, stiu ce-i in sufletul tau. Sper doar ca sa fie o greseala la mijloc.Ce stiu eu despre inf.urinare e ca de obicei copilul nu are pofta de mancare mai deloc, dar Barosanelul mananca, nu? Ma rog sa fi fost o greseala la voi.

Revin...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gata,vazut si pozele,cu proaspata crestina, si cu nora'mea, care tare bine seamana cu fi'mea. Rochita e superba ,ce mai asa fata, asa rochita.

La multe luni pentru Andrew John, Andrei Radu si pentru [red]SCUMPETEA MEA!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput