Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
fetelor, cum se folosesc taratele in cadita la bebe??
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
POZE NOI
Luny...nu stiu sa te invat...din auzite, cred ca se pun intr-un ciorap de licra si se fierb intr-un ibric cu apa, iar apa aia concentrata o pui in cadita...poate stie cineva care a facut asta...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Naty,acum vad ca ai sunat si ai dat sms.Faceam baita.Merci mult.Iau leg cu kya.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cleme spune:
Sal'tare, fetele eu sint singura nebuna care sta cu copilul afara pina pe la 8? Ca vad ca voi tot scrieti, cind ies afara va las la pag 3 si cind ma intorc mai sint 10 in plus, dar adevarul e ca nu suport sa stau in casa cind e cald. Daca ati fi acum la mine v=ar pica nasul, a cumparat rindunoiul 4 parfumuri (3 pt el si unul pt tata leana) si pute la noi in casa mai rau ca intr-o parfumerie
Stela eu am depus actele pt trusou si prima in aprilie si ii iau pe 4-5 iunie iar in aprilie am terminat postnatalul si am depus actele pt CIC saptamina trecuta si mi-a zis de acolo ca abia la jumatatea lui iulie vor veni banii.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
natynic spune:
Cleme, m-am linistit cu CIC-tot fac foamea. Nu ies cu Iulia seara dar dupa botez o sa incep, ca e placut.
Randunoiul si-a bagat deja masina in service si-mi confisca "Leul" (masina mea) asa ca adio deplasari cu
Sunt in urma rau cu treburile si ma asteapta un botez sambata asa ca maine nu voi intra pe forum. Sper sa fie in preajma fetele care stiu, pt capitol nou, daca nu sa-mi dea un bip careva. pup stolul!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
m-au sunat de la spital....sa-mi zica ca au incurcat analizele(cu al altui baietel...pe care parintii lui l-au dus la un laborator sa i le faca din nou si au vz ca nu are nimic!si asa au descoperit ca de fapt ,astea rele erau ale lui Samuel
) si Samuel are complicatii..trigliceride prea mari 208,cand max e 160,infectie urinara cu coli,si colesterol 49,cand normal e 70 si ceva...atat am retinut de la te!nu va zic cat am plans,cat plang...maine il duc si eu la un laborator de analize privat sa i le fac din nou ,ca nu mai am incredere in astia!a mai auzit cineva asa ceva?????????oricum,maine cica tb sa merg si la spital sa imi zica ce sa fac,sa iau tratamentul............sunt la pamant cu totul!a cazut ca o bomba peste noi!si toti ai casei imi ziceau ca sunt eu prea stresata.......ei,bine ,uite:AM SIMTIT CA CEVA NU-I IN REGULA CU COPILU!!!!nu mai pot scrie,nu mai vad tastatura de lacrimi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cleme spune:
Off Simo incearca sa te calmezi poate nu e atit de rau pe cit ti-au zis mai ales ca zici ca le-au incurcat, cum poti sa mai ai incredere in ei dupa treaba asta? Asa ca mai bine fa-le si in alta parte si incearca sa te calmezi pina primesti rezultatul. si ai incredere ca totul va fi bine.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
bey, si eu ies la cumparaturi cu Mufy si cu Liviu pt ca dak se duce singur nu prea vine cu ce trebuie, si nu am cu cine sa-l las si nici nu as vrea!..asta e..
Si eu zic ca ar fi mai bine sa ne vedem mai dupa-masa, dupa 4, sa nu mai arda soarele asa rau..loc la terasa avem berechet, cu carucioare cu tot, e foarte mare!mai bine stabilim atunci cu o zi-doua inainte, in fucntie de cum o fi vremea..
adriuta supe moaca cu ochelari!
tuchi ai spart gheata cu poza cu burti, cred ca majoritatea ne cam regasim..
aoleu, simo, calmeaza-te! dar esti sigura ca nu le-au incurcat si acum ca si data trecuta?..repeta analizele si incearca sa nu intri in panica!Barosanelul nu arata soro a copil bolnav!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
elara spune:
Simo, imi pare tare, tare rau.
Doamne , ajuta ca si analizele astea sa fi fost gresite si sa descoperi ca baiatul e bine. Te pup si te intelegem foarte bine cat suferi si speram sa fie bine.
Gaza mea a implinit azi 2 luni si am fost la dr si a facut vaccinurile (Infanrix Hexa si Prevenar) si i-a mai luat si sange din degetel. Tare a mai plans mititica si eu pe langa ea. Nu banuiam cat de rau ma va durea sa o vad suferind si o mai tineam si in brate....ma simteam de parca o tradasem.....ma sfarseseam de mila...
Am avut rezultatul in 10 min si ne-a zis ca are putina anemie (valoarea 11,4) si mi-a zis sa ii dau fier picatruri de la Haussman.
Acum am o nelamurire. Nu imi mai amintesc eu exact dar parca ziceati voi acum cateva zile ca s-ar fi retras de pe piata?
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Cleme, nu esti singura. Azi fata mea a stat pana la 20.50.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca