Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
tuchita spune:
'neata! Mersi de , Cristina!
Si sa-ti traiasca scumpetea, sa se faca din ce in ce mai cuminte!
Vizionez si eu niste poze si revin!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchita spune:
In primul rand vreau sa o incurajez pe Simo! Sper sa fie doar o incurcatura si sa fie bine copilul!
Ioana, David se face din ce in ce mai smecher!
Bubule, ca baietii tai sunt frumosi stii deja, nu? Am avut si noi body cu printul, dar din pacate inscriptia s-a dus la prima spalare,
asa ca nu am nici o poza!
Alice, crocodilul poate fi iertat ca e tare frumos!Cat despre Thea cred ca e binevenita in clubul ranjitilor!
Mihutza, foarte frumoase poze!Andra e o scumpa!Iar poza in care ea si Adrian stau unul langa altul e dementiala!
Biserica arata foarte altfel decat cele de la noi, nu?
Adriutza, eu sunt de parere ca poti merge la sala cat alaptezi, ca doar n-o sa ridici pietre de moara! Insa alaptatul asta are atatea mituri incat sunt mai retinuta in a face recomandari certe!
Eu raportez o greva foamei probabil incheiata, cu un Sebaceu care s-a trezit la 2 noaptea urland de foame, eu nu-mi pregatisem bibe de cu seara, l-am luat in brate sa n-o trezeasca pe sora-sa, am varsat apa pe jos, pana la urma l-am trantit langa randunoi, sa-l trezeasca pe el pana faceam eu lapticul!
Dimineata la 6 juma' m-a trezit cu acelasi urlet de foame! Nu pot decat sa ma bucur ca manaca mai bine, dar sper sa o faca ziua si nu noaptea!
poze
ursuleata spune:
Am vazut ca vb de . Noi am facut cand am implinit 4 sapt ca nu mai puteam frate
.
dar am simtit ca sunt ok...acum ce-o fi o fi ..ca tare bine a fost!
Super tare faza cu : Cine sta in Berceni??? si eu am zis ca stau eu...si raspuns:
IN AFARA DE URSULEATA, ALTCINEVA MAI STA? Dar eu ce-am nenica?
Naty, eu cred ca astea sunt bune de la nastere pt ca acolo scrie clar natural flow...ori daca Iulia a fost invatata cu o curgere rapida e normal sa nu ii placa acum, dar al meu chiar daca mananca juma de ora in loc de 10 minute nu vomita niciodata si papa linistit nu ca haplea...si probabil o sa stea mult pe level 1 cum a zis si Cristina!
Imi pare rau ca nu iti plac, dar chiar sunt f bune...totul este sa fie invatati de la inceput cu o astfel de curgere. Plus ca Iulia are 3 luni si ii treb level 2. Nu stiu ce sa mai zic, pacat ca sunt scumpe si sa nu le fol...dar daca nu ii plac. vrei sa mi le vinzi mie? Ca eu am nevoie.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
CristinaGoji spune:
Ursuleata nu fi suparici pe faza de mai sus.Nu stiu cine a scris, dar sigur nu a fost rau intentionat. Despre biberoane inca nu pot sa ma pronunt, ca nu am reusit sa ajung la posta.Dar cred ca la noi o sa se potriveasca, pentru ca Daria acum bea din Avent cu tetine nr.1 si curge incet. Cred ca e asa cum spui, depinde cum se obisnuieste de la inceput.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
varuna spune:
Simo o sa fie bine!
Adriuta si Giani m-ati omorat cu ochelaristii vostri, vreau si eu pentru Mara.
Delphinutz si eu cam tot televizor ma aflu pe forum
.
Ursuletz da' chiar ma tu ce ai ???nu cred ca a fost cu intentie
.
Pup restul stolului, sa aveti o zi frumoasa.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza
varuna spune:
Fetelor eu ramas cu burta neagra (si arata cam ca a ta Tuchita la forma , daca ii pot spune forma) si buricul tot negru, nu mai stiu ce sa ii fac, zici ca am fost la solar si m-am parlit numai pe burta
.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza
clauclau spune:
Neata si de la noi,
vin si eu la cafea ca sunt chioara de somn. Rebecca a avut o noapte tare agitata cum nu a mai avut nici-una pana acum! In plus, a tusit de cateva ori si tot transpira...Am schimbat-o de mai multe ori si normal ca i s-a dus si somnul. Si de la 3 stam treze, ea acum doarme in leagan. Dar mi-e frica rau sa nu fi racit, temperatura nu are clar, dar totusi o simt putin mai calda! Nu stiu daca e cazul sa intru in panica, sa fug la doctor, ce sa fac?
Offff Simo, imi pare tare rau, nu te descuraja , poate sunt gresite analizele ( din nou ). Puiul arata foarte bine, nu prea se potriveste cu rezultatele alea. Hai,multa putere, capul sus ca va fi bine.
Mey Giani, ce te-am pacalit cu rochia mea larga! Nu arat bine deloc, dar incerc sa maschez cat pot de mult fundul, burta si pulpanele! In schimb, mi-a placut tare mult cum veneau blugii pe tine, arati bine, nu esti grasa deloc! Eu nu intru in nici-un pantalon, decat in cei de gravida!
Delphin, come back pleaseeee!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
tuchita spune:
Clau, baga si tu un termometru in fund, dar nu imediat dupa ce se trezeste, ci la juma' de ora dupa! Eu zic sa stai linistita, mai rar racesc puiutii alaptati!
poze
clauclau spune:
Tuchita, multumesc de raspuns, asa o sa fac, pun termometrul in fundulet si vad apoi ce am de facut!
Ursuleata, dar cine-a zis mami asa? Nu te supara, sigur nu a fost cu intentie...
Bubu, super ca e totul bine! Superbe poze, ce mai!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!