Canapea modulara

Canapea modulara | Autor: timeea

Link direct la acest mesaj

Daca are cineva canapea sau coltar modular, si e des folosit , ar vrea pareri despre .
Modelul care imi place mie e format din 7 bucati, nu are posibilitati de ancorare module intre ele . Ma intreb daca ,
folosite des, modulele sunt stabile sau nu , mai ales in varianta ca sunt asezate pe parchet ,nu pe covor .
Nu as vrea sa tot aranjez pe ele ...
Si , aranjate pentru dormit (doar pentru varianta oaspeti) - cat de comode/incomode sunt ?

In rest , vad numai avantaje : le pot rearanja in caz ca ma plictisesc , ma pot folosi de tabureti(3 la numar) pentru a avea mai multe pozitii de luat loc, decat daca as cumpara 3+1+1 .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am la fi`mea un coltar din 6 piese parca, super comod si util, "marca" Staer.
asta este ! Eu nu l-as schimba , in plus, ca avantaj ... fiecare piesa are spatiu de depozitare inauntru :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi avem un coltar modular. E foarte practic, se aranjeaza usor, e usor manevrabil in caz de te apuci de facut curatenie, fara ajutoare.
Avem si-un modul fara spatar, pe care in caz de forta majora, il mai folosim si pe post de masuta de oaspeti...
Sub sezut, avem cutii, in care depozitam tot felul de chestii "inutile".
Despre cat de des este folosit...pai noi acolo ne facem veacul, pana mergem la culcare, si nu s-a miscat niciodata. Nu avem parchet, ci gresie, asa ca ar fi putut aluneca in voie. Ne-am luat si masuri de precautie, asa ca avem pregatite niste chestii de pasla de atasat la picioare, dar inca nu le-am folosit.
Cat despre dormit...pai daca-l aranjez, este mult mai mare decat patul nostru matrimonial. Incape la somn, lejer, o familie de 4 persoane, chiar si 5. Sunt destul de comode. Nu e ca salteaua relaxa, dar e asemanator cu o canapea de burete.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Eu am un coltar modular de la Cotta din 4 bucati ... tu fiind din Arad poate cunosti firma pentru ca stiu ca acolo au fabrica ... sincer eu nu sunt f multumita de coltar, piesele nu stau f bine lipite intre ele si Eu am tot cautat ceva antiderapant sa pun pe picioarele coltarului sau sa le ancorez intre ele dar nu am reusit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timeea spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri, dar fiind si pro si contra , nu am iesit din deruta .
Sper sa nu patesc sa-mi cada intre module vreun musafir supraponderal cand se aseaza neatent ...
La Staer am vazut si eu modelul care imi place , parca Milano se numeste . Una peste alta, tot vad mai multe avantaje
decat dezavantaje . Daca aluneca pe parchet, ma gandesc sa atasez la picioruse ceva material cauciucat .
In sufrageria mea, as putea aranja modulele in cel putin 4 variante acceptabile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liliana, tu de unde l-ai cumparat?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by timeea

Sper sa nu patesc sa-mi cada intre module vreun musafir supraponderal cand se aseaza neatent ...
La Staer am vazut si eu modelul care imi place , parca Milano se numeste .

Nuuuuu stai inistita ca nu o sa cada nimeni intre canapele, dar de exemplu baietelului meu de 1 an si jumatate ii mai intra piciorusul intre modulele canapelei ...
O sa incerc si eu sa lipesc cauciuc pe picioarele canapelei.

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu modelul de la Staer, arata mult mai solid decat ce am eu ... modulele canapelei mele sunt pe picioare metalice mai subtiri de aprox 15 cm si poate de aceea nu se imbina asa de bine ...
www.flickr.com/photos/11529826@N02/1136390558/in/set-72157601473361960/" target="_blank">asta este canapeaua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Liliana, tu de unde l-ai cumparat?

De la un magazin din Galati, Euromobila. Mi l-au adus baietii si mi l-au pus pe pozitie.
Asta e www.canapele.ro/osaka.htm#" target="_blank">modelul.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liliana, e super. Imi place mult. A ta e din plus sau din piele ecologica? Din poza nu-mi dau seama si vad ca exista in ambele variante. Ma gandesc ca cea din piele ecologica se intretine mai usor.

Nu am gasit niciun pret. Ma poti ajuta, asa informativ, chiar daca nu va fi cel actual?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Si noi am comandat o canapea modulara cam ca a Lilianei dar este din material textil si ne-a costat 1899RON de la magazin din Home design Mall Ghencea. Nu am inca poze ca urmeaza sa o livreze la sfarsitul lunii viitoare.

Mergi la inceput