Anca, a noastra este din piele ecologica, un roscat-caramiziu (n-am vazut culoarea exacta pe site). Ne-am ales-o dintr-o paleta coloristica de esantioane. Intr-adevar se intretine usor, dar autografele Andrei, facute cu pix sau carioca au ramas acolo, dar din cauza culorii sunt imperceptibile. Doar daca vrei sa le cauti, le gasesti
Ca pret, acum vreo 4 ani cand am luat-o...am dat o gramada, vreo 18 mil, dar acum poate or mai fi dat in jos preturile, nu stiu ce sa spun...
Liliana, incearca sa stergi autografele micutei tale vedete cu fixativ. Cica face minuni. Sau las-o asa si cand micuta va deveni si mai cunoscuta, va creste valoarea canapelei.
Daca dupa 4 ani esti tot multumita de ea, e de bine. De alta recomandare nu am nevoie.
Madaira, se pare ca pretul nu a mai crescut. Ti-ai comandat din plus sau din piele ecologica?
Canapeaua comandata este din material textil nu stiu cum sa iti explic daca il vezi mai de aproape zici ca e material tesut. Din piele nu vreau pentru ca cea pe care o avem acum este din piele si vara transpiri pe ea iar iarna tine foarte rece. Vara trebuie neaparat sa pui ceva pe ea daca stai ca ti se lipeste pielea de ea. Asa ca am renuntat la piele.