Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
clau_geo spune:
Nushu bine ai venit , pupici multi , poti sa zici burtoiul
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
Boo super frumos concediu ti-ai ales sa faci, Roma e preferata mea (ce as mai merge si eu cu tine).
22+
monica_dicut spune:
Si eu plec pe 1 iunie in concediu in Thassos pentru 10 zile sa zac la piscina sau pe plaja (stiu , stiu la umbra) si sa mananc, sa ma plimb si sa nu-mi pese de nimic. Doar de mine si burtica mea si sa il simt pe Andreiutu cum imi da suturi la ficat
Offfff, ce putin mai este...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
kid2003 spune:
Boo, hi, hi, exact asta este exprimarea potrivita pentru Turcia (si alta zona cu all inclusive, Egipt, Grecia etc): "zac". Asa ca Andreutac, mergi fara grija impreuna cu prietenii tai, eu tot asta am ales la prima sarcina, drept vacanta (la 28 de saptamani). Am fost intr-un club in Antalya, un all inclusive din acela, nu pot sa zic ca e genul meu neaparat, dar pentru o gravidutza este ideal. TOtul e curat, frumos, nu obosesti, lenevesti la greu sub umbrela sau cu o inghetata maaare in fata si seara iesi cu prietenii la plimbare prin gradinile superbe...Chiar e relaxant si fara riscuri. Nu te pune nimeni sa umbli sa vizitezi, ai papica buna si tot timpul, indiferent de pofte, ce mai, e super pentru o burtica pofticioasa!
bb2
clau_geo spune:
Super Moni sa ai un concediu exact asa cum iti doresti
22+
Boo spune:
Clau pai te iau cu mine ca sa ma initiezi si asa stau putin si mi se pare ca nu osa am timp sa vad nimic .. dar asta inseamna ca ma mai duc odata
Kid nu-mi mai spune ca acum as pleca. direct de la servici ..
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
clau_geo spune:
Boo nu ma tenta ca imi fac bagajul si vin
22+
Boo spune:
Hai sa va intreb ceva ca eu nu sunt in stare sa tine niciodata minte: urocultura e din primul jet sau din al doilea ? cand mergi sa-ti ia secretie din col ai vreo restrictie gen sau altele ?
Ca m-as duce maine sa-mi fac analizele pe care mi le-a dat dr.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andreutac spune:
Boo, la urocultura nici eun nu mai stiu dc este primul sau al doilea jet, insa pt. recoltare secretie vaginala este recomandat ca minimum cu 24 h inainte sa nu ai contact sexual.
Andreea
20+
Boo spune:
hai ca m-am edificat ..dar o sa uit pana la urmatoarea analiza noroc cu cineva destept pe lumea asta care a inventat internetul
Pentru aceasta analiza se foloseste prima urina de dimineata, care trebuie recoltata numai dupa ce s-a facut o igiena a zonei genitale, cu apa si sapun. La femei este important sa se evite contaminarea urinei cu secretii vaginale. Recipientul de recoltare, numit urocultor, trebuie sa fie procurat de la o farmacie sau de la laboratorul care efectueaza analiza. El trebuie sa fie steril si etans. Primul jet de urina nu se recolteaza pentru ca este contaminat cu bacteriile care exista in mod obisnuit in segmentul inferior al uretrei. In urocultor se colecteaza numai urina din jetul mijlociu. Pentru o urocultura nu este nevoie de o cantitate mai mare de 30 ml de urina.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza