Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

july, intr-adevar nu am mai intrat pe forum zilele astea. a venit seful meu din Anglia si a trebuit sa vorbesc cu el despre plecarea mea in concediul de maternitate si am facut planuri si alte chestii. nu ne-ai spus cum a fost in Bulgaria la concert? te-ai simtit bine?

vacanta placuta la toate burtikoasele care se pregatesc sa plece la mare, la soare... si nu numai. Si noi plecam pe 30 mai in Franta! Iar weekendul asta mergem la Belgrad, abia astept.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si am gasit si pentru secretie din col. Pentru cine e interesat:

Se inceteaza tratamentele si irigatiile endovaginale cu 48 ore inaintea recoltarii , repaos sexual seara dinaitea recoltarii ,de asemenea fara spalatura endovaginala seara si dimineata anterior recoltarii.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Boo pana sa raspund eu ai gasit tu raspunsurile.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ti-am zis eu, noroc cu ala de'a inventat netul

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

mamicutezlor!Ce fac burticile,dar bb-ii?Cum va descurcati cu caldura .Eu am bagat o inghetata si parca nu ma e asa cald
Uau vorbiti de vacanta,noi nu stiu daca mergem undeva anul acesta.cred ca pe aici prin imprejurimi,nu ff departe .Concedii minunate tuturor,sa ne aduceti poze sa ne delectam si noi care nu mergem nicaieri.

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello burtici....
Ce mai face-ti, a-ti zumzait ceva pe aici,eu nu am mai intrat de 2 zile, vreau sa va spun ca ieri a fost prima zi cand mi s-a facut rau in metrou, dar rau de ala de nu am mai putut sa satu in picioare si a trebuit sa cobor imediat, m-am cam speriat....ce sa zic, ca daca nu mi sa mai intamplat, am crezut ca nu maia jung la serv.
Eu vreau sa va spun ca da-bia astept sa plec in vacanta, pe 9 iunie, ne-a facut tati o surpriza
Am uitat cine mi-a spus sa iau crema pt. vergeturi de la musttella, astazi am luat-o si mi-a mai spus cineva ca este f buna, MULTUMESC

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Of, iar s-a scris aici mult mult mai mult decat ma asteptam. Citesc diseara cand ajung acasa.
Eu sunt un pic suparata ca iar mi-a revenit starea de oboseala si culmea, si greturile.

La ora 19:00 sunt la nenea doctorul. Sa imi tineti pumnii... mai ales sa nu ma suie pe masa ca si lesin.

21+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

irina tinem pumnii sa fie cum vrei tu.

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Klemi imi pare rau pt patania ta sa treaca.

Irina tin pumnii stransi sa fie bine la dr.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

quote:
Originally posted by Boo

Pana am terminat de scris s-a facut capitol nou asa ca va copiez de dincolo

Vroiam sa va povestesc si voua ca poate ati patit sau urmeaza si sa nu va panicati. Mie mi-au aparut niste chestii minuscule pe piele, ca niste excescente, ca niste alunite iesite in afara, de culoarea pielii. La subrat, la chilot, una la gat unde se freaca lantul si una chiar pe sfarc . Ieri am fost la dermatolog si mi-a spus ca e vorba de un virus, mai exact papilloma virus. Eu sa cad de pe scaun. Dar cica nu e varianta aia nasoala genitala.. Mi-a zis ca e normal in sarcina sa apara si ca de multe ori trec dupa nastere. Insa daca nu trec este bine ca dupa (ca in sarcina nu se umbla la ele) sa fie cauterizate.
Asa ca daca va apar diverse pe piele nu va speriati, dupa nastere daca nu dispar, mergeti la un dermatolog sa le vada.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

am si eu asha ceva, in special pe gat si intre sani. la fel mi-a zis si mie dermatologul, ca e virus si ca se rezolva dupa sarcina. mie mi-au si cazut vreo 2...m-am speriat f tare, ar asta e...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
24+ Florin Razvan

Mergi la inceput