Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau . Pana la urma v-ati recuperat banii pe concediul pierdut?

Si eu sper sa ajungem macar la noi sau la bulgari cateva zile ca o saptamana nu ma incumet sa plec si sincer ma cam plictisesc atata timp la mare, mai ales ca nu pot umbla prea mult.

Kid tare faza cu Herghelegiu. Bine ca e fetita bine.
Boo frumoase planuri de vacanta. Eu de cand cu povestile de la stiri nu prea m-as mai duce in Italia, am asa o teama. Si mi-e tare dor de Roma, am stat acolo aproape un an cand eram mai tanara.

Vacanta placuta tuturor burticilor care pleaca in curand!

Vazut poze de mamici frumoase cu burtici care mai de care andy galro, claudinna, aly c, onutzu, iepurila, laureta, ! Complimente mamicilor!
Eva de pozele tale nici nu iti mai zic ca stii ca mereu le admir.

Irina tinem pumnii la dr.

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

clau tie cand iti facem galerie?atunci sigur afli si ce e bb.Tu ce ai vrea?Ce simti mamico ca va fi puiul?

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Irina, tinem pumnii pt vizita la medic si asteptam vestile bune
Am vazut noi poze la contul comun, Andy_galro si Claudinna, foarte frumoase

Andreea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

IRINA sa fie cum vrei tu

CLAU multumesc, deja mi-a trecut, te si eu, nici tu nu stii ce este bb???........nici eu

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andreea nu, nu ne-am recuperat banii dar nici nu ma mai gandesc ca am pierdut ceva, ma gandesc ca am castigat o viata

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Andy, Klemi eu sper sa aflu vineri cand merg la eco, si imi doresc mai mult decat sa aflu sexul, sa fie bine, sanatos, dezvoltat normal si puternic si sa fiu si eu bine, fara col scurt, deschis sau probleme ale placentei. Ca am trecut in ultimele 2 luni numai prin probleme asa ca sunt destul de sceptica acum. Azi m-a cam intepat in dreapta si jos langa apendicita si mai sus in zona ficatului. Sper sa imi revin pana vineri si sa aflu numai lucruri bune sa ma linistesc si eu.
Va pup pe toate si multumesc pt sprijin.

22+

Mergi la inceput

Nu stiu daca voi ati simtit dinainte sa aflati ce sex are bb, insa eu initial am zis ca e baiat insa dupa ce la un control dr mea mi-a zis ca ea crede ca e fetita, nu am mai stiut ce simt deoarece deja am in minte ca e fata. aflam vineri cu siguranta.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July vezi ca pe mine sentimentele materne m-au lovit cand Alexei avea patru luni si nu ar fi fost bine sa astept pana atunci. Pana la patru luni am facut totul din grija (pana s-a nascut) si un sentiment enorm de responsabilitate fata de fiinta pe care am adus-o pe lume (dupa ce a aparut el). Nici acum nu ma incearca mare sentiment matern fata de BB2 dar sunt trecuta si constienta ca trebuie sa rezolv totul inainte sa nasc pentru ca dupa aia sigur nu voi mai avea timp sa le fac cum vreau eu.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Clau, eu am avut un feeling ca e fetita de cand am aflat ca sunt insarcinata, numai ca sotul meu era ferm convins ca va fi baietel si aproape ca ma convinsese si pe mine. Dar la eco dr. a constat ca intr-adevar e FETITA!!! Asa ca sunt sanse mari sa se adevereasca convingerea ta si sa fie

Andreea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

clau e normal sa ai emotii inainte de eco.Dar vei vedea ca totul e super si bb creste si misca si ...ce mai va fi bine.Eu sa stii ca am simtit la amandoi ce vor fi,i-am si visat inainte de a-mi spune dr.ce e.Asa ca nu-ti mai fa griji!Va fi bine!

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput