Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andreutac sa dea Domnu sa fie sanatos/a indiferent de sex, desi sunt convinsa ca daca va fi fetita o sa o dragalesc un pic mai mult

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Andy tu esti o fericita ca ai reusit sa ii si visezi, eu am o mica problema cand visez copii mici, ma imbolnavesc imediat ; unii pot sa spuna ca sunt superstitii dar la mine asa se intampla. La fel a fost si cand am ramas insarcinata, am visat soricei sitoata lumea mi-a zis "esti sigur gravida" si se pare ca asa a fost.

Cine stie poate ca si visele sunt o oglinda a ceea ce se va intampla si de asta tu ai putut sa iti vezi .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc de aprecierile pt poze
va dati seama ca si eu v-am admirat pe voi si mai ales super-burticile mandre!
ce ma bucur ca s-au inventat camerele astea foto, ca putem sa ne facem poze cat vrem. eu regret ca nu are si mama poze de cand era gravi, cred ca in una singura e cu mine burtica si nu prea se vede mare lucru

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
24+ Florin Razvan

Mergi la inceput

vad ca v-ati dus la culcare si nu prea mai aveti chef de vorba, va las si eu ca la 8 incepe prima zi si vreau sa urmaresc cum vine bb pe lume.

Va pup si o seara frumoasa.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau iti tin pumnii de pe-acum pentru vineri! O sa fie totul bine, sunt sigura si orice ar fi sunt convinsa ca va veti indragosti de el/ea.
Mergem si noi maine la doctor dar mare lucru nu vom afla, e controlul lunar si ii duc sa vada eco morfo de saptamana trecuta. De-aia sper ca voi scapa si de control. O sa il intreb daca sa ma incumet sa merg pana la mare.

Am vorbit cu verisoara mea care m-a speriat spunandu-mi de o cunostinta care la fel ca mine nu a avut voie sa faca efort toata sarcina si din cauza asta a nascut foarte greu. Pai eu as face efort dar mai degraba ma chinui sa nasc la termen decat sa risc si sa vina bebitza mai devreme si sa avem probleme. Voi tot asa ati auzit?

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hei fetele, hai sa va dau o veste. Am primit mail de la First bebe ca pot incepe cursurile de pe 26 iunie. Nota: eu m-am inscris cam prin februarie-martie.
Mai e cineva care a primit un astfel de mail??? Ma vad cu cineva pe acolo???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Moni dupa ce ai zis, mi-am verificat mailul... incep cursurile pe 26 iunie

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

clau_geo: culcare? as vrea eu.......tot in jur de 1 noaptea adorm si la 7 sunt in picioare. O fi suficient sa dormi 6 ore din 24?Cred ca nu, dar atat timp cat ma simt ok, cred ca-i de ajuns.
Cu visele, visez ca vb cu o anumita persoana si a doua zi chiar se intampla lucrul asta. Ba mai mult, am ajuns sa sun eu si sa intreb: Ce faci? Nu-i asa ca vroiai sa vb? Va spuneam ca am visat paduchi, s-a adeverit, am primit luni nishte bani care nu prea mi se cuveneau. si am mai visat o chestie ciudata: un vlajgan lungan si slabanog, cu ochii deschisi la culoare, cu o sapca pe ochi si ceva coshuri pe fata, cam pe la 14-16 ani si zicea Ce faci, mami? nu ma recunosti?I-am zis si lui tati si apoi am inceput interogatoriul in familie si am descoperit ca bunica din partea mamei avea ochi verzi-albastri. Oare s-o adeveri sau sunt vise de gravidute?
nushulica: stiu cum este, eu m-am obisnuit, dar acum se agraveaza din cauza alimentatiei, mananc fructe si apoi beau lapte si am impresia ca hemoroidul asta nesuferit de la toata afacerea asta mi s-a declansat

Vasile
16+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Clau , multa bafta la eco.

Azi dau de baut. Totul e ok, bb e bineee, aproape 500gr, si e fetitzaaa .
Sunt un pic dezamagita ca nu am vazut-o deloc, adica i-a masurat piciorusela, tapile, urechile, nasul... tot... pe bune, pana si distanta intre orbite si orbita si uf, nu cred ca a ratat ceva. Dar de vazut nu am vazut decat chestii care nu imi ziceau nimic.
Peste o luna ma duc la consultatie normala, poate imi zice mai multe.

am scapat de suit pe masa, a masurat colul la eco si are 4cm, dar m-a cam speriat un pic ca a zis ca posibil ca din cauza avorturilor anterioare sa am ceva probleme. Asa ca un pic tot m-a verificat si a zis ca e colul inchis, dar daca sunt ceva probleme sa il caut imediat.

Nu stiu cine zicea pe forum ca are un fel de senzatie de apasare in partea stanga. Eu aveam in dreapta si cum tot masura azi mi-am dat seama ca acolo era capsorul. Capoasa lui mama, nu da din picioare imi mai da cate un cap ca sa simt ca e bine.

Gata, ma duc sa imi fac si eu update la semnarura si sa citesc ca s-a scris tare, tare mult aici si nu vreau sa pierd nimic.

21+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Irina, felicitari pt bebelina! Uite asa, incet, incet se mai adauga cate un carucior roz in listuta.

Andreea
20+

Mergi la inceput