Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
felicic76 spune:
irina:wow, felicitari pentru printesa! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, mancacioasa!
Vasile
17+
bibinika
foto
monica_dicut spune:
July, super tare ne vedem acolo. Abia astept
Parca mai era cineva care astepta un raspuns.Musette merge acum, dar sigur mai era cineva inscris o data cu noi.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Joy21 spune:
Monica, July, si eu am primit mail de la Firstbebe dar se pare ca nu ne vom intalni
Pe mine m-au chemat pe 2 iunie (s-or fi gandit sa cheme mamicile care par mai neexperimentate mai devreme )
Daca va fi cineva interesat de ce se intampla la cursuri, va voi face rezumate. Sunt 4 cursuri in total:
Cursul Nr 1 - EVOLUTIA SARCINII SI PREGATIREA PENTRU NASTERE
Cursul Nr 2 - NASTEREA SI LAUZIA IMEDIATA
Cursul Nr 3 - INGRIJIREA NOU-NASCUTULUI SI ALAPTAREA
Cursul Nr 4 - DREPTURI SI FACILITATI PENTRU MAMA SI COPIL
Clau, si eu m-am uitat la Prima zi, imi cam dadeau lacrimile. Deh, hormonii de sarcina
Pup toate gravidutele
22+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy21 spune:
Irina, felicitari pentru mititica! Sa mai creasca si numarul de fetite in stup.
22+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
nushulica spune:
irina felicitari pentru fetita!!! sa fie sanatoasa !!!
andreea and bafta maine la dr sa ne aduci vesti bune!!!
intru si eu acum pe contul comun sa admi burticile si poate reusesc zilele astea sa pun si eu poze
felicic ma bucur ca mi-ai zis ca ai patit-o si tu ca eu ma gandeam sa nu fie semn rau iti dai seama ca am stat cu frica...si , da, asa cred si eu ca alimentatia e de vina ca eu, nush daca v-am zis dar acum imi fac o bautura din caspsuni pasate la blender cu un pic de zahar si ...lapte deci va dati seama ce combinatie beton e capsuni cu lapte dar in schimb e f bun si il tin si la rece un pic
am intrat sa va zic ca am fost in mall si mi-am luat hainute de vara pt burta si mi-am luat adik am bagat ceva mil dar sunt multumita de ce am luat si rochite si camasute bluzite toate largi de sub sani materiale bune bumbac subtirel de vara....nu sunt dintr-un magazin special de gravide de ex am luat chestii si de la zara si de la altele...oricum sunt incantata de ele...o sa ma vedeti im poze cu ele acushica
ma duc sa vad pozele si ma culc ca azi n-am dormit nici de amiaza si deja pic...noapte buna!
18+ DAVID
nushulica spune:
am uitat sa va zic azi a fost ziua mea de shopping cred...mi-am luat si o gramada de perechi de chiloti din astia pt fund...serios ca aia tanga nu-i mai suport deloc oricum m-as chinui asa ca de azi oficial port chiloti gen mama
da,am intrat pe contul comun si am vazut ce harnicute ati fost voi v-ati facut albume ...off eu am chiulit da il fac si eu zilele astea astept sa mai primesc niste poze de pe la nunta la care am fost acu 1sapt si pun si eu
burtici frumoase le pup pe toate vazut si pui mic de sanziana si burtica mica de iepurila si burtica mare de andy_galro ce mai....o gramada de burtici frumoase....mai avem un pic si ne laudam cu "cozonacelul" pe care l-am copt 9 luni in burtica
gata ies, nb!
18+ DAVID
Ada_74 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi si celor care au sarbatoriti in familie! Sa fiti sanatoase si fericite!
Irina, felicitari pentru fetita!
Sa va spun ce discutie am avut cu fi-miu aseara. El e fan al emisiunii 'Prima zi' de pe Prima. Daca ii schimb cumva programul, tipa prin toata casa sa-i dau inapoi acolo la bb.
- Mami, de ce plange bebelusul? (Doar ce facusera operatia)
- Pentru ca ii este frig.
- De ce ii e frig?
- Uite, acum l-au scos din burtica de la mami si este dezbracat.
- Pai mami, asa dezbracat sta in burtica? Dar de ce l-au scos din burtica?
- Toti copiii stau la mami in burtica pana se fac destul de mari, si dupa aceea ii scoate domnul doctor.
- Si ii scoate ca sa mai creasca si alt bb acolo? Mami, si tu ai un bb in butica.
- Da, eu am o fetita aici. E surioara ta.
- Pai ai un bebe sau o fetita?
- Bebelusii pot fi fetite sau baietei. Eu am o fetita.
- Ba nu, tu ai o fetita aici si un baietel aici. Sunt amandoi la tine in burtica.'
Va pup
Lili 18+, www.dropshots.com/Ada_74#" target="_blank"> Sergiu (11.05.2005) si Iulia
sanziana27 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ce frumos dialog Ada! Dragos al meu habar nu are de bebe, ne tot intrebam cum va reactiona la toamna, ca acum degeaba ii spunem noi bebe in burtica si ii pun mana sa mangaie ca el rade!
Ne-am hotarat pentru unul din numele baietelului Gabriel, dar ne mai trebuie unul. Mai am in lista:David, Emanuel si Ianis, dar parca cand fac alegearea nu mai imi place
19+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
musettepink spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!!!
Moni,July ce bine ca v-au chemat si pe voi la curs,e tare dragut acolo,noua ne place si eu mai am doar 2 cursuri si termin....nu va invata tehnici de respiratie ca sa stiti ca pe mine tota lumea ma intreaba daca ma invata cum sa respir la nastere,dar e ok.Pacat ca nu ne-am intalnit!
Irina felicitari pt fetita!Cu colul eu zic sa stai linistita,e adevarat ca daca ai avut ceva sarcini pierdute exista un risc mic sa se deschida colul prematur dar e ipotetic,daca il verifica dr la fiecare consult nu ai de ce sa-ti faci griji.
De concediu ,noi nu ne-am rezervat nimic inca pt ca nu stiam cum va decurge sarcina,si acum suntem un pic speriati ca daca plecam in alta tara si ma apuca ceva pe acolo ce facem dar mai cercetam si o sa-l intreb si pe dr.Dar daca va fii sa plecam o sa mergem si noi tot la Roma,asa ca poate ne intalnim pe acolo.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
musettepink spune:
Sanziana mie cel mai mult dintre toate numele imi place Ianis.E f frumos!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE