Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
MommyMagda spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritelor de astazi si celor dragi lor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena.
Monica, July, se pare ca ne vom cunoaste pe 26 iunie!
21+
MommyMagda
Codruta27 spune:
Neata mamici!
Intru si eu pe fuga. E o saptamana super agitata la mine, fiind ultima de serviciu!
Am fost la echo morfo! Bebe este super bine! Are 22 cm si 409 g. Mare contorsionist, statea in niste pozitii....dar pana la urma a reusit dna. dr. sa-l masoare! Are tot ce trebuie sa aiba!!! Si bineinteles ca nu s-a sfiit sa ne arate bijureia lui, din nou!
Va pup pe toate fara exceptie!
20+ Vlad
Bebe mic
_giulianna_ spune:
fetelor!
Moni, July, Mommy.....
Va felicit pentru inscrierea si participarea la cursuri!
V-am mai spus...mie mi-au fost tare utile, habar n-aveam de multe multe chestii. Plus ca oamenii de-acolo care predau sunt foarte instruiti, medici cu experienta, psihologi....
Va puteti duce impreuna cu sotii, cine doreste iar la sfarsitul cursului veti primi de la ei, printre altele, si o adeverinta care atesta ca si taticii au participat la cursuri pentru a beneficia de cele cateva zile libere.
Sper sa va placa!
24+ cu Eduard
monica_dicut spune:
Mommy, super , o sa fim 3. Ce ma bucur!!!
toate burticile
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Boo spune:
Eu merg pe 24 iunie uffff imi pare rau ca nu o sa va cunosc...
Felicitari fetelor care au fost la eco. sa se echilibreze oare balanta cu fetite ??
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
JulyMorning spune:
Neatzaaaa!
Monica, magda... abia astept. Da' cine stie, poate pana la cursuri o punem de un meeting cu mai multele :)
Boo, ciudat... 24 iunie? Nu e cam mica diferenta? Poate ne vedem totusi :)
Nu-l instiintasem pe al meu ca m-am inscris la cursuri si aseara cand i-am aratat mailul a facut ditai zambetul pe moaca, m-a pupat. L-am intrebat daca vrea sa vina, i-am citit titlurile cursurilor sa stie in ce se baga si a zis ca face tot posibilul
Irina, felicitari pentru fetita, sa-ti traiasca!
Codruta, la mai mare, sa fie sanatos si sa va bucure!
Muuh si eu sper sa ma salveze responsabilitatea si faptul ca nu ma panichez foarte usor... probabil si dintr-o doza de naivitate Da' uite, raspunsul tau m-a mobilizat oarecum si azi dau mail sa intreb de diferenta dintre cele doua carucioare, macar sa nu mai fiu in ceata.
Mai stie cineva ceva vesti de la anca? O fi bine? Eu tin pumnii sa fie bine si sa aflam vesti cat mai curand.
Am o noua intrebare pt mamicile cu experienta: a folosit cineva umidificator pt camera bebelui? Care sunt mai bune? Eu iarna am mari probleme cu respiratia din cauza caldurii de la calorifere, desi nu sufar de nici o alergie. Anul asta a fost si mai rau, mai ales dupa ce am ramas insarcinata. Nas uscat de nu mai puteam respira, apa de mare nu prea ma ajuta si nici oala de apa pusa pe calorifer. Oricum o sa cumpar un termometru de camera care sa aiba si pt masurarea umiditatii (hagiometru parca ii zice???).
Asa... sa va zic. Am un pliant de la euroclinic cu o listuta de (sa le zic) consumabile ce trebuie sa le ai in casa pt bebe. Eu fiind la primul bebe nu pot sa-mi dau cu parerea, dar daca vreti, o copiez si o postez. Doar sa ziceti.
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
zambetmic spune:
'neata burtici, ma mai tineti minte?
n-am lipsit eu nimanui ... da ma bag singura in seama
am descoperit intre timp ca junghiurile mele se datorau nisipului si unor pietricele mici de la rinichi ...
am mai luat ceva kg, ajungand acum la + 5-6 in sapt 20+ aaaaa deci am trecut si eu de jumate
am mai facut o eco in care guguloiu' m-a tratat cu fundu' si n-a vrut sa arate ce e ... deci tot fetita intre paranteze ramane pt moment
am avut iar o experienta nefericita la spital de stat asa ca 90% voi naste la particular, daca ajung la termen, asa ca tre sa pun bani deoparte
si ca sa fiu in ton cu discutia, m-am uitat si eu la cursurile firstbebe si m-ar tenta optionalele 4,5 si 6
sa inteleg ca fiecare curs dureaza 3 ore si atat, nu?
cam unde vine locatia unde se tin cursurile?
aaaa, felicitari pt toate burticile, pt saptamanile in plus si bebei sanatosi
un bun venit fetitei nou confirmate , da tot e inclinata rau balanta spre baietei
20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)
andy_galro spune:
Neata si de la mine!!!! La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi Sf. Constantin si Elena!!!!!!
irina felicitari pentru fetita....ce bine ca mai veniti cu fetite ca sa aiba baieteii nostri de unde sa aleaga....sa va traiasca, sa fie sanatoasa si plina de viata
nushulica multumesc pentru urari si aprecieri...sa stii ca eu imi doream fetita dar de cand a inceput sa miste prima data am simtit ca este baiat si deja pe cand m-am dus la dr. sa imi confirme stiam si m-am acomodat cu gandul ca va fi un fecior fain
evaaaaa, clau_geooooo pe unde sunteti????
codrutza27 felicitari pentru baietelul sanatos si acrobat!!!!!
Ca tot vorbeati ieri de nasi....noi vom pune nasi la baietzel pe nasii de cununie pentru ca sunt apropiati de varsta nostra( cu 2 ani mai mari ca noi) si ne intelegem super bine cu ei, adica iesim tot timpul la gratare, la povesti, zile de nastere, etc...si credem noi ca sunt cei mai potriviti si s-au aratat si ei foarte incantati.
O zi buna si plina de vesti minunate!!!
Andreea21+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
laureta spune:
Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritelor!
Ieri am avut o durere crunta de cap cu ameteli greata tot tacamul. Toata noaptea m am foit. Acum vad ca m a mai lasat. E de la curentul de la birou,uf
Avem vesti de la Anca?
Codruta27, felictari pt bebelica
Ada_74, super baietelul tau. Inisa mea e indragostita de burtica. Vine si ma pupa la buric ca acolo e bebe . Si de acum selecteaza hainutele care ei i se par mici si zice ca i le dam lui bebe.
Sper sa nu fie geloasa, am auzit asa de multe cazuri de gelozie.
Sanziana super numele Ianis
Irina felictari pentru fetitza
andy galro felictari pentru baietel
Kid, felictari pentru bebelina sanatoasa
Eva trezirea
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)