Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July eu m-am inscris la un singur curs, la Optional 5 = Īngrijirea Nou-nascutului si notiuni de prim ajutor
Poate de asta e data de 24 la mine. am mai fost la cateva cursuri tinute de Vania de la Active Center la Mothercare. Plus ca eu stiu ca o sa nasc prin cazariana si atunci nu m-as mai duce aiurea la alte cursuri care nu ma ajunta in mod expres.

Zambetmic sper ca nu a fost prea neplacuta intamplarea, ca vad ca nu ai povestit. Eu tot din cauza asta vreau sa nasc la Euroclinic, mai mult e problema psihologica. Pur si simplu mi-e sila de spitalele noastre, ca am fost operata de 4 ori pana acum si nu mai pot sa le mai vad.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, fetelor,

LA MULTI ANI CONSTANTINILOR SI ELENELOR!!!

Felicit si eu fetele care au aflat ce carucioare au!!

Nu prea am citit mult din urma. Hm, eu sunt "cineva"-ul cu vesti de care vb July. Am intrat sa va zic ca tocmai am vb cu Anca. Azi pleaca acasa, maine intra pe forum!!! . Se simte mai bine, dar mai are contractii. Revine la spital peste 2 saptamani pt ca are aici la spital un medic care o urmareste. Am intrebat-o si de spital si mi-a raspuns : e horror.
Mititica, bine ca vine acasa! Yuppy!!!!!! O asteptam cu drag si o pupam!!!

24+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

boo, exact cum spui si tu mai mult cauzatoare de sila, nu neplacuta ... am stat o ora jumate protapita pe niste scari, asezata pe o mapa (noroc ca o aveam la mine .. .ca eu daca stau mai mult de 10 min in picioare fara sa ma misc mi se face rau din cauza coloanei + astm) ... printre o multime de alte doamne si mai putin doamne ..., pt ca atunci cand intr-un tarziu a venit medicul sa nu ma consulte (ii spusesem ca am un junghi si ca as vrea sa stiu de la ce e) ci doar mi-a dat contactul de la CABINETUL LUI PARTICULAR sa-mi fac programarea sapt viitoare... mi-e sila
m-am dus apoi la Medlife, unde am abonament si mi-am facut acolo eco si am aflat de nisip si ca asta e posibila sursa a junghiurilor
eu am tot vrut sa gasesc un medic la stat pt ca la medlife nu se "baga" la prematuri, dar nu-mi ramane decat sa sper ca va fi totul ok si voi ajunge sanatoasa la termen, sau daca nu ... voi vedea atunci ce fac
aceste vizite de acum de la stat nu fac decat sa ma enerveze, sa imi pierd timpul aiurea prin locuri neplacute si sa iau contact cu o multime de oameni ce nu stiu sa tuseasca in batista langa o gravida , ci isi imprastie fara probleme microbii in atmosfera , sau care fumeaza la fel cu nesimtire, fara sa tina cont ca poate nu vreau sa le inhalez fumul

cam asta ar fi "pe lung" intamplarea

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ooooooooooooooo, pe cine tocmai am vazut pe contul comun!? Andy_galro! Pai ce suspense, mai mami, si ce burta mare mare. Ne-ai tinut tu in asteptare asa dar si cand ne-ai izbit cu poze... Are casuta mare Andrei!!!
Am vazut si burtica Claudinnei, creste creste. Oricum, Clau, tie ti-am mai vazut burtica si ti-am zis ca imi place ca ii construiesti casuta frumoasa prichindelului!!!

24+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zambetmic te inteleg perfect !! Urasc doctorii si asistentele din spital care se poarta de parca toti oamenii care stau la coada in fata cabinetului ar fi niste vite sau bucati de carne, care nu trebuie decat sa plece capul in fata lor. Bine ca ai abonament la Medlife si ca ai gasit acolo pe cineva. Si eu am dar am decis sa merg la un alt dr si atunci trebuie sa aleg Euroclinic.
Eu zic sa nu te gandesti la ce e rau, gandeste ca vei naste la termen si un bebe sanatos, concentreaza-te pe asta si o sa fie bine. Lasa subconstientul sa lucreze

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragele mele,

Va multumesc pentru felicitari! Sa fie toti beblusii sanatosi si sa ne aduca numai si numai bucurii!

La Multi si Fericiti Ani sarbatoritilor zilei!

zambetmic, bine ai revenit!

Khristin pe unde esti? Sper ca nu esti suparici! Hai la o cafeluta!

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andreea_and

Clau iti tin pumnii de pe-acum pentru vineri! O sa fie totul bine, sunt sigura si orice ar fi sunt convinsa ca va veti indragosti de el/ea.
Mergem si noi maine la doctor dar mare lucru nu vom afla, e controlul lunar si ii duc sa vada eco morfo de saptamana trecuta. De-aia sper ca voi scapa si de control. O sa il intreb daca sa ma incumet sa merg pana la mare.

Am vorbit cu verisoara mea care m-a speriat spunandu-mi de o cunostinta care la fel ca mine nu a avut voie sa faca efort toata sarcina si din cauza asta a nascut foarte greu. Pai eu as face efort dar mai degraba ma chinui sa nasc la termen decat sa risc si sa vina bebitza mai devreme si sa avem probleme. Voi tot asa ati auzit?

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Andreea eu zic sa nu te sperii, si eu sunt in aceiasi situatie cu tine si mai stiu persoane care au patit la fel si au nascut normal, fara probleme. Eu zic sa nu ne panicam de acum.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

boo

La multi ani si din partea mea tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!!!!

eu deja cand ma apropii de data urmatoarei ecografii, ma apuca bazdacii, nu mai am rabdare ... acu ce fac io pana pe 29 ?
aaa, nu v-am spus ca la eco trecuta am vazut cotu', fundu' si manuta aratand iar echografista radea de mine ca face guguloiu' misto de noi: nu ne arata sexu' da ne mai si face in ciuda pe deasupra

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Hei fetele, hai sa va dau o veste. Am primit mail de la First bebe ca pot incepe cursurile de pe 26 iunie. Nota: eu m-am inscris cam prin februarie-martie.
Mai e cineva care a primit un astfel de mail??? Ma vad cu cineva pe acolo???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Moni eu inca nu am primit mail dar mai atept poate ne vedem toate trei acolo

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Boo, d-aia nu coincid datele, noi suntem inscrise la pachetul standard, nu la optional.
Ma bucur pentru Ancuta ca e mai bine si ca a scapat de spital. O asteptam cu drag.
Mda, eu n-am prea multa experienta cu spitalele personal. Acum vreo 3 ani a fost mama internata, pentru histerectomie, la sf pantelimon, la sectia obstetrica-ginecologie. Despre mizerie, geamurile sparte la singura toaleta de pe etaj, camera de cosultatii in permanenta deschisa nu mai zic... insa intr-o zi, cea mai terifianta scena s-a petrecut in fata ochilor mei. Eram pe hol, in dreptul lifturilor: liftul pentru vizitatori si liftul spitalului, cu care transportau inclusiv targile. La un moment dat s-au deschis usile si inauntru era o mamica pe un pat d-asta mobil, insotita de o asistenta si inca cineva. Mamica plangea de mama focului si ii ruga pe cei doi sa o duca inapoi in sala de nasteri, cu promisiuni fierbinti ca va ajunge si sotul ei cu restul de bani pt medic!!! Femeie era in travaliu si o duceau inapoi in salon pentru ca nu cotizase intreaga suma!!!!! Am ramas impietrita, nu-mi venea sa cred...
Oricum al meu nu m-ar fi lasat sa nasc la stat, eu ma gandeam sa ma "sacrific", dar pana la urma pentru ce? Multumesc lu' Doamne-doamne ca ne permitem, ma rog sa nu ma apuce prematur nasterea si om trai si om vedea..

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput