Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Noi in coneciu in afara tarii nu cred ca mai plecam daca tot am anulat plecarea in Grecia de Paste datorita problemelor intampinate, insa daca o sa fie totul bine dupa eco de vineri sper sa mergem cam la 2 weekenduri la mare de vinerea pana duminica.
Macar sa ne relaxam si noi.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Upss eroare, anterior am vrut sa scriu concediu

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Clau, eu l-am gasit in Mall Vitan, et. 1, aripa noua, parca. Dar poate mai este si in alte locuri daca locatia asta nu te avantajeaza... incearca un search pe google.

22+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Clau e doar in mall Vitan asa cum spune Joy, in alte parti nu e ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Mersi frumos Joy sper sa ajung si eu pana la mall vitan

Boo mersi frumos

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce forma aveti azi! citeva ore lipsesc si umpleti pagini.
moni, nu face aceasta greseala, nu te lasa coplesita de vorbele nasilor. asa am facut noi, ba de "blestemul nasilor", ba de gura lumii si i-am pus tot pe ei, maaare greseala. in 4 ani au vazut-o pe alexa de max 5 ori, la botez, la baita de mir si inca de citeva ori, dar din greseala de a ne afla in acelasi loc cu ei
kid ce povestesti acolo!
feli, kid,musette,muuh, mare noroc cu asa nasi!!! vreau si eu :(
july, eu nici la alexa si nici acum nu am avut buricul iesit in ext si nici linia nigra.
andreea, noi o sa mergem la mare la inceputul lui iul. nu e nici o problema, daca dr e de acord. cu palariuta de soare, la umbra, pe plaja maxim pina la ora 10, cu grija la hidratare, noi asa procedam si asa e obiceiul de multi ani incoace.
azi sunt harnicutza, deci fug la treaba

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Kid, Clau_geo, Mami de Alexa, multumesc mult pt. sugestiile referitoare la concediu. Sambata ma duc la consult la dr. mea, o sa vb si cu ea despre concediu si vad ce recomandari imi face, sper ca totul sa fie bine. Noi suntem un grup destul de mare de prieteni si de cativa ani ne petrecem vacantele de vara impreuna. Pt. vara asta au ales deja Turcia si ma gandeam ca poate nu mi-ar strica si mie o vacanta la Marea Egee.

Andreea
20+

Mergi la inceput

Andreuta iti tin pumnii pt sambata la dr sa iti spuna ca e bine totul si ca poti pleca la Marea Egee

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!

scuze de absenta da n-am prea avut chef sa intru am fost si destul de ocupata si o nenorocita de diaree m-a tinut vreo 2-3 zile mai mult pe wc acum am scapat

vreau sa o felicit pe andy galro pt baietel!!!! stiu ca asta va doreati ca si mine!! sa fie sanatos si sa stea acolo cumintel pana la 40s

eva frumoasa ca intotdeauna!!!si burtica si mamica!

ce mai stiti de anca81? sper ca bebita carla e cumintica acolo si o lasa pe mami sa iasa din spital

despre subiectele in discutie nu prea am ce sa zic...nici nu ne-am gandit la nasi, salarii bonus si alte chestii mai citesc si eu de la voi si notez

eu vad ca astazi sunt f activa am mers si pe jos vreo 30min mult pt mine...

clau_geo am admirat burtica(sau sa-i zic burtoiul?) superba....si mami la fel

18+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu plec acum pe 30 mai in concediu. cateva zile la Roma si pe urma in Turcia sa zac. De abia astept
Azi simt ca mi se lipeste fundul de scaunul asta. ieri pentru ca am fost la dr am plecat la 2, a fost perfect .. azi simt ca innebunesc aici.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput