Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
piolica spune:
July, merci ca te gindeai la mine, sper ca te gindeai frumos . in ceea ce priveste nasii, pe vremea lui Pazvante chiorul, biserica ortodoxa cerea ca nasii copilului sa fie casatoriti, acum nu mai cere. Chestia cu familia sa fie nasii copiilor nu am mai auzit-o, noi insa o sa ne botezam bebelina la catolici, iar la ei este super ok sa ai nasii din cele doua familii, chiar este o traditie. Eu o ador pe sora mea, asa ca ea va fi nasa pentru bebelina (ea nici nu stie, dar cred ca va fi foarte bucuroasa sa-si boteze nepotica). Ea mi-a fost martor la nunta plus cea mai buna prietena a mea. La catolici nu e cu nasi la nunta, ci cu martori.
vroiam sa va spun ceva. eu am inceput sa tin un blog despre sarcina, este private si cred ca asa va ramine, ca scriu tot felul de nebuneli, insa daca aveti timp si chef, tineti un astfel de jurnal, o sa cititi cu drag cum ati trecut prin aceasta odisee.
24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Boo spune:
July si eu stiu ca nu iese la toata lumea, nu e regula. La mine se labartase mult, ii vedeam fundul, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata. Acum vad ca nu mai e ca o galeata, s-a mai micsorat si nu mai e asa adanc dar eu tot sper sa nu iasa
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andreea_and spune:
Salutare burtici,
Am intrat mai tarziu ca am avut niste baieti sa ne schimbe aerul conditionat ca duminica a luat foc. Am tras o sperietura..noroc ca era sotul cu mine ca nu stiam ce sa fac.
Vad ca discutati de concedii si salarii, nu prea ma pot baga nici eu in discutie ca lucrez la firma sotului si imi da salariu minim pe economie zgarcitul . Ba uite ca am o intrebare, o fi obligatoriu sa imi iau concediu prenatal, ca oricum stau acasa. Adica banii pe concediu ii da statul sau tot firma, ca daca ii da statul m-as baga sa imi iau si eu drepturile. O sa intreb si contabila dar poate stiti voi pana ajung la ea.
Chestii pe piele de care spunea Boo am si eu cateva si m-am speriat cand a zis ca e vorba de papiloma virus dar vad ca nu e asa grav, vedem dupa sarcina daca dispar sau nu.
July mie buricul inca nu mi-a iesit de tot in afara dar nu mai e asa profund cum era inainte si parca tot inainteaza. Asta e, daca tie nu ti-a iesit inca bucura-te .
Am vazut ca au aparut poze noi pe contul comun, ma duc sa admir .
23+ cu Alexandra Mina
Poze
kid2003 spune:
Andreutac, eu zic sa te grabesti sa faci rezervarea pe undeva...Daca te simti bine si nu ai stari de rau si la eco totul e bine (ma refer mai mult la col) nu vad de ce nu ai merge in vacanta...Mai ales ca acum e cam ultima oara intr-o buna perioada de timp cand vei avea timp de relaxare si timp de cuplu...crede-ma pe cuvant.
Eu ma duc in Grecia pe 23 iunie, o sa am 28 de saptamani si cand ma intorc o sa bat spre 30. Imi trebuie hartie de la doctor sa ma pot urca din avion, dar nu-i bai, mi-o da repede. Pana la 34 de saptamani te intreaba de hartie (unii) dar poti sa zbori.
Si in sarcina trecuta am fost in vacanta in afara tarii, tot cu avionul, cam in aceeasi perioada. A fost superb si nu imi pare rau, m-am simtit excelent si mi-am incarcat bateriile.
Mie nu mi-a iesit buricul la prima sarcina si cred ca nu se va intampla nici acum. In schimb atunci am avut linea nigra, linia aceea neagra care coboara de la buric pana spre pubis. Acum nu s-a facut vizibila deloc.
bb2
piolica spune:
july, chestia cu buricul, upppsss, eu tot ma rog sa nu iasa. deocamdata sta linistit acolo unde ii este locul, dar nu stiu cum va fi pina la sfirsitul sarcinii. sincer, am oroare de asta
24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
musettepink spune:
Deci nu iese la toata lumea buricul??super atunci!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
clau_geo spune:
Andreea bine ai revenit, imi pare rau pt tine si pt aerul conditionat, sper ca nu te-ai speriat foarte rau.
Prenatalul il plateste tot firma dar isi recuperaza suma de la stat prin declaratia de sanatate (cea cu concedii si indemnizatii).
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
JulyMorning spune:
Multumesc de lamuririle cu buricul. Am impresia ca cel mult nu mai e asa adanc al meu... o sa-mi pun masculul din dotare sa studieze in seara asta, ca io de sani si burta nu mai vad asa bine
Muuh n-am luat nimicutza-nimicutza. N-as putea sa spun de ce, dar mai mult decat studiat nu pot face. Stiu ca timpul ma preseaza oarecum, dar cred ca am ceva probleme cu identificarea sentimentelor/instinctelor materne, tot astept sa apara de undeva, ca sa ma inspire si la cumparaturi...
piolica ma intrebam daca esti ok, ca de la prezenta zilnica ai avut o mica absenta si ma mai gandeam ca io nush de ce nu m-am dus la kylie pana la urma....
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Joy21 spune:
Ca tot vorbeati de iesitul buricului... la mine cred ca va iesi cat de curand... Voi arata ca un balon! nu l-am avut nici inainte de sarcina prea infundat dar acum deja depaseste putin nivelul pielii din jur. Nu m-ar deranja foarte tare (ca aspect vorbind) daca nu as avea piercing un buric, la care inca nu sunt pregatita sa renunt. Am incercat sa gasesc un cercel pe care sa-l pot adapta la noile circumstante insa pana acum nu am avut succes, iar daca renunt la cel actualmi se va infunda gaura (si am suferit destul de tare cand mi-am facut-o, acum 2 ani).
Clau_geo, eu am o nunta pe 21 iunie (una dintre cele 2 surori ale mele se marita) si deja mi-am gasit rochita frumoasa la Debenhams, putin cam scumpa dar frumusica.
Alina, despre nasi, eu te-as sfatui sa alegi pe cineva apropiat de voi, cineva care iubeste copii. Sofia o va avea ca nasa pe una dintre surorile mele. S-a oferit sa-i fie nasa inca de la inceput si deja o iubeste tare mult. Cu siguranta vor avea o relatie apropiata, de prietenie. (Eu nu mi-am mai intalnit nasii de la 3 ani...)
22+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
clau_geo spune:
Joy mersi frumos pt sfat dar unde este magazinul Debenhams? ca as da o fuga pana acolo sa ma uit
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita