Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
JulyMorning spune:
Am o nelamurire metafizica: cand iese buricul in exterior? Obligatoriu se intampla chestia asta la toata lumea? Al meu nu da nici un semn ca s-ar exacerba
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
clau_geo spune:
July nu cred ca e valabil la toate gravidutele acest lucru, nici la mine nu cred caa va iesi in afara pt moment, poate la final cand o sa am burta mare mare
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
EvaF spune:
July, mie buricul mi-a iesit deja in exterior, iese in fiecare saptamana un pic mai mult. Acum s-a facut fff mic. Si da, iese la toata lumea, sa nu crezi ca scapi.
Uite aici o poza cu burtica ieri, nu se vede tare buricul dar se vede ca e mic si ridicat : POZA BURTICA S25.
24+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Super frumoasa burtica Eva, ce sa mai zic de mamica
22+
tzitziri spune:
Clau_geo, daca e magazinul ala de care am zis eu imi pare rau ca te-am "trimis" acolo...si o sa stiu si eu pe data viitoare.
[July], mie a inceput sa imi iasa buricul.In sensul ca as ajunge unde nu am ajuns niciodata daca e sa imi bag destu' in el.Dar iesit cu totul cred ca ii mai ia cateva saptamani.
20+
andreutac spune:
tuturor!
Eu sunt mai lenesa, intru ceva mai tarziu, dar nu inainte de a recupera toate zumzaielile voastre.
Negi de felul asta am si eu, insa ii am de cativa ani buni, fara sa ma deranjeze. Nu e neaparat nevoie sa fie cauterizati, uneori cad singuri. Deci nu sunt prea multe motive de ingrijorare.
Eu am impresia ca in curand buricul meu va iesi afara, se pare ca micuta il tot impinge de zor. Deja s-a modificat aspectul lui, ceea ce nu ma incanta, dar asta e...
Andreea
20+
clau_geo spune:
Tzitziri cred ca este magazinul de care ziceai (etaj 4) tu dar stai linistita ca nu e o problema, pantalonii sunt super, poate am avut eu ghinion cu bluza
22+
musettepink spune:
Eva eu si sotul suntem insarcinati amandoi unul la propiriu si altul la figurat....ne-am apucat intr-o zi sa ne masuram burtile sa vedem cine o are mai mare si eu conduc detasat spre fericirea sotului care spune la toata lumea cu cati centrimetri il iau eu.
July si eu ma bucuram ca nu am buricul iesit in afara dar incep sa cred ca va exploda la un moment dat ,si am inteles ca la toate se va intampla la fel.:(
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
andreutac spune:
Fetele, ce planuri de concediu aveti? Eu ma tot gandesc ce sa facem si unde sa mergem avand in vedere ca voi fi in sapt. 27 si 28. Pe de alta parte concediu fara plaja si mare, parca nu mai e concediu .... Voi ce ziceti?
Andreea
20+
Muuh spune:
July nu iese la toata lumea, depinde cand se termina "resursele de piele" de pe burta si atunci mai da si buricul ceva. In alta ordine de idei ai luat carut?
Moni nu ma bag, tratamentul este dat personalizat, nu era un remediu generalist.
Nasii: nasii de cununie si de botez ai lui Alexei. Sunt intr-adevar niste oameni cu are as vrea sa creasca copii mei daca mie mi se intampla ceva. Noi avem nasi dar nu stim cand botezam, vorba nasului "la anu sa sara din cristelnita". Nu s-a pus problema sa aleaga ei nume sau ceva. La botezul lui Alexei au venit cu o seara inainte si au plecat dupa baita de mir la aeroport dar sunt niste oameni minunati la care noi tinem foarte mult.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie