Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
kid2003 spune:
Alinushca, nu prea par nasii ideali, mai bine ii schimbi...zau, mai ales ca au probleme intre ei poate nici nu le arde de botez.
Clau_geo, sigur sigur asa e, o sa caut si iti trimit si link, ca am si citit despre asta.
Felicic, nu, nu prea am fost incantata. Il prefer pe nea Iosup!
bb2
clau_geo spune:
Mersi mult Kid
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
monica_dicut spune:
Deci eu clachez. Nu mai am stare si rabdare la birou deloc.
Mitzule, zi-mi si mie ce pastilutza minune ti-a dat doctora antistres ca eu mai am putin si ma urc pe pereti.
Imi baraie niste muncitori cu picamerul si bormasinile in cap si au ajuns exact la noi la fereastra de nu vreti sa sti cum imi vibreaza toate cele. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am iesit la cearta cu ei pt ca efectiv nu mai puteam suporta. (Ma bucur insa ca avem o delegatie din Germania si vad si ei in ce conditii lucram noi poate ne accepta mutarea). Un alt dobitoc a lasat usa deschisa la lift la etajul 6 (noi suntem la 5) si a trebuit s aurc pe scari. Iar facut criza de nervi si trantit usa de m-a auzit toata cladirea. Offff. ABia astept concediul, mai am putin pana pe 1...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
clau_geo spune:
Moni te inteleg perfect si eu sunt irascibila mai mult decat cei din jurul meu, dar cica e o stare normala in sarcina. Nu te mai supara sau macar incearca ca sa nu ii faci rau lui
22+
EvaF spune:
si de la Mami de Luca!
Ne-am trezit si noi la pranzul cel mare, am papat si acum facem "aerobic", ne rostogolim, miscarea e sanatoasa!
Am citit si eu discutiile voastre, nu pot interveni cu nicio parere, nu am avut si nici nu am papiloame, negi, chestiuni pe piele in general. Nici herpesul clasic la gura nu stiu cum este, am fost ferita de asa ceva! Dar nu cred sa fie ceva prea grav luandu-ma dupa ce spuneti voi.
In privinta CM, indemnizatii, etc, eu am scapat ieftin, lucrez pentru firma noastra, lucrez de acasa, iar big boss e sotzul meu. El are un job de sine statator dar a infiintat si firma asta de care ma ocup mai mult eu: recrutare, administrare, dar nu e stresant deloc, imi place.
Ieri am facut shopping, mi-am luat o fusta lunga neagra care este pe elastic sus, e vaporoasa, de vara; si un top fff haios, f "estival", fara bretele, cu banda elastica direct pe sani si apoi cade lejer pe burtica. Sunt multumita, de la FOX din Unirii, daca sunt amatoare. Acum ca au venit caldurile, nu mai avem ce cauta in magazine de gravide, au aparut rochite, fustite, bluzite de vara care merg perfect in sarcina. Eu mi-am luat un singur articol de gravida pana acum: o pereche de jeansi cu banda elastica ingusta. Atatica!!! Si nici nu cred sa imi mai iau ceva de gravida, ca vine vara!!!
Fetelooooooor, unde e Danucu, intreb de ea intr-una si nimic...Danucuuuuuuu!
24+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
musettepink spune:
Ma bag si eu in seama...
La noi nas la copil va fii un priten bun de familie,care de cand i-am zis ca suntem insarcinati a fost mereu langa noi si ne-a ajutat cu ce a putut.Ba chiar s-a oferit dupa nastere sa vina sa stea cu bebe ca are experienta si noi sa plecam sa ne mai relaxam....eu zic ca asa nas rar mai gasesc si chiar mi-a placut ca s-a implicat f tare!
Kid2003 bine ca ti-ai vazut fetita si ca e ok,dar manevra aia....brr,si el il prefer de departe pe Iosup,ca si Pop la fel de tacut este.Tare faza cu nasterea!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
23+LUCA
POZE
EvaF spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Ma bag si eu in seama...
La noi nas la copil va fii un priten bun de familie,care de cand i-am zis ca suntem insarcinati a fost mereu langa noi si ne-a ajutat cu ce a putut.Ba chiar s-a oferit dupa nastere sa vina sa stea cu bebe ca are experienta si noi sa plecam sa ne mai relaxam....eu zic ca asa nas rar mai gasesc si chiar mi-a placut ca s-a implicat f tare!
Ce scumpa ai fost Musette!!! O sa ii zic si sotzului meu ca e "insarcinat"
In rest, asa nashi zic si eu, sa se ofere sa stea cu copilul. Hm, noi stim deja ca ne vom ocupa singuri singurei, ca il vom cara pe Luca cu noi peste tot, in toate vacantele, etc. Dar va fi ok!!! O sa ne descurcam perfect.
Noi nu am hotarat ce nashi vom avea, oricum vor fi prieteni, asta este clar.
24+ Luca
POZE CU NOI
Never say never!
Mimihoo spune:
Buna fetelor,
Am intrebat si eu despre salariul dat la nastere si trebuie sa studiez regulamentul de ordine interioara.
Despre nasi, m-am gandit la 3 variante dar inca nu m-am decis. eu zic ca avem tot timpul pentru asta.
La o ecografie si mie mi s-a intamplat sa stea dr. cu mana mai mult pe burta mea si m-am simtit rau si m-am cam enervat pe el.
Fetele din Bucuresti, de pe unde v-ati luat hainutze de gravida? Am fost in Titan la parter, mi-au placut unele dar nu atat de mult incat sa le cumpar. cele de la anastefania.ro mi-au placut dar mi-ar place sa le probez intai sa le cumpar.
Sa aveti o zi usoara!
22+
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
ramonzca79 spune:
ziua buna fetelorrrr....
in ceea ce priveste salariul dat la nastere cum se procedeaza???se face o cerere???...ma gandesc ca nu e nimeni asa binevoitor incat sa-l ofere din principiu.....daca se face cerere ...cand se face???
POZE...POZULICI
23+... Erik
clau_geo spune:
Eva prin peregrinarile tale nu cumva ai gasit si rochide de vara frumoase care sa mearga la o nunta?
Oricum esti tare daca ti-ai gasit hainute frumoase in alte magazine fara specific de burtici, e una am luat doar pantaloni de la aceste magazine si o bluza care la prima spalare s-a facut gaurele, nu zic firma dar o stiti si voi ca e in Victoria (nu recomand sa luati de la ei bluze). Astept cu nerabdare ca mi-am comandat de laredoute 2 perechi de pantaloni, unii bermude si unii lungi de vara, ca de bluzite ca si tine am gasit in diverse magazine obisnuite marimi mai mari.
22+