Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
JulyMorning spune:
clau ai mare dreptate, tocmai ma pregateam sa scriu. Exact asta scrie in CCM la nivel national. Deci minim un salariu mediu pe societate ne asteapta. Iupiiiii... !!
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
felicic76 spune:
fetelor, ar fi minunata sa fie asa! dar, din practica mea de pana acum, nici un inspector ITMcu care colaborez nu m-a atentionat de obligativitatea asta.Ei sunt cei care suspenda CIM cand se intra in CIC, nu mi s-a cerut niciodata vreun stat sau dovada platii salariului astuia.Asha ca nu shtiu, oricum romanul reactioneaza la cuvanntul AMENDA.Folositi-l!
alinushca: nasii nostri ne sunt prieteni, nu pot sa le spun nasa sau nas, nu am putut nici in ziua nuntii.Nu respectam traditiile, ne vedem la un gratar, la o vorba nu ca"tb sa mergem la nashi". Au doi copii, relatia lor este ok, se cearta dar se si impaca si nu am auzit cuvantul divort. Spun asta cu certatul ptr ca noi doi am convenit sa nu ne certam niciodata in public, spui lucruri pe care le regreti, uiti sau ierti, dar raman spuse in public. Ei nu sunt asa, refuleaza imediat se cearta, afli imediat amanunte din viata lor, etc. Per ansamblu sunt Ok si ei ne vor boteza copilul, de fapt i-am si rugat de Pasti. Nasha s-a oferit sa mearga cu mine unde am nevoie pe perioada sarcinii, sa vina sa ma ajute cu copilul seara la baie etc. Aceeasi relatie o am cu cea mai buna prietena a mea, pe care am cununat-o, nici nu am putea sa ne spunem nasa sau fina si la fel, ne vedem cand avem chef, nu impus de traditii.
Vasile
16+
bibinika
foto
kid2003 spune:
Buna mamici cu burtici!
Ce de subiecte interesante dezbateti!
Felicic, eu sunt cunostinta aia care se dadea cu capul de pereti la primele contractii . M-am recunoscut perfect! Atat de rotunda m-am dat toata sarcina si m-am batut ca o leoaica cu mamicile de la Odiseea de atunci ca eu nasc natural, ca e mai bine pentru bebe, ca nu vreau sa aud de taietura si de operatie, ca vreau sa trec prin experienta nasterii...
Si cine era la 4 dimineata la spital cu lacrimi de crocodil si aproape in genunchi in fata medicilor (medicul meu sculat din somn si medicul de garda) rugandu-se fierbinte sa intre la operatie...Eu! Nici macar perspectiva epiduralei nu m-a incalzit cu nimic, eram cu dilatatie 1 si pana la 4 cand mi-o puneau mai aveam de asteptat. Cred ca am fost un pic lasa, da, recunosc, dar a fost nasol si nu e de fiecare data asa, am avut eu ghinion, na. Acum il intrebam pe doctor daca pot sa nasc natural si a inceput sa rada de mine. A zis ca dupa ce am sculat tot spitalul acum 3 ani, nu vin eu la el sa ma dau rotunda si curajoasa, ca ma stie!
Boo, si eu am papiloame din acelea pe piele. Dar eu le am de cand ma stiu, de fapt aveam putine, 2-3 pe gat. In timpul sarcinii mi-au aparut inca 3 pe fata . Dupa nastere am fost la dermatolog si mi-a zis ca nu o sa se retraga, ca nu au cum si le-am scos cu laserul pe gat si pe fata (erau micute, dar tot ma deranjau, mai ales aveam una langa pleoapa si nu puteam sa ma machiez ca lumea). Nu mai sunt acolo acum dar astept sa apara.
Intr-adevar, este tot o tulpina de HPV dar este una total diferita de cele care dau negi genitali sau probleme la col. Sunt sute de tulpini in denumirea generica de HPV, asa ca stati fara grija, negii de pe piele (aceia micuti de culoarea pielii) sunt inofensivi. Dermatologul mi-a zis doar sa nu ii zgandar si sa ii rup.
In alta ordine de idei, am fost si eu la marele Herghelegiu. Profesionist, n-am ce zice, a facut o eco amanuntita, dar foarte posac si necomunicativ. L-oi fi prins intr-o pasa proasta.
Si a mai facut ceva spooky....copilul era intors, cu coloana vertebrala in fata cum ar veni si el nu putea sa ii vada ca lumea inima.
Dupa ce l-a tot impins cu sonda aceea a incercat sa il intoarca cu mana direct prin burta asa. Va jur ca asa ceva nu am mai vazut si nici trait. Nu zic ca a fost periculos ca avea sonda de la eco in mana dreapta si cu stanga incerca sa bage mana pe sub corpusorul copilului (el vedea ce face pe ecran), dar a fost o senzatie super ciudata si neplacuta. Reusea sa salte fetita dar in 2 secunde se intorcea la loc, asa ca mare succes nu a avut!
bb2
kid2003 spune:
Cu nasii la noi e simplu, nasii de cununie ne sunt cei mai buni prieteni, suntem de o varsta cu ei (nu am lasat familia sa aleaga niste nasi mai batrani), ei au botezat prima fetita si tot ei o boteaza si pe-a doua!
Daca as fi avut niste nasi nashpa (mai ales din aia invechiti care vor sa dea nume copilului brrrr) nu i-as fi ales deloc la botez. E important, cel mai important, sa va vedeti des cu nasii copilului, sa faca deja parte din viata voastra, pentru ca asa va fi sigur ca vor face parte, de placere si nu din obligatie, si din viata copilului. Noi ne vedem des, cel putin o data pe luna, mergem in vacanta impreuna, nici nu as fi conceput altfel. Deci cei mai buni prieteni, aia sunt nasi buni. Nu conteaza ca nu au copii, ce daca?
bb2
kid2003 spune:
Inca una si ma duc ca vad ca asa fac, ma apuca cheful de scris si nu ma mai opresc.
Am fost "ceruti" drept nasi de niste colaboratori pe linie de serviciu ai sotului meu. Nu ne vazusem decat de vreo 3 ori la diverse petreceri de firma...dar eu am ajutat-o pe ea sa nasca cu dr meu la Elias atunci cand dr ei a lasat-o balta si a plecat in concediu. Drept urmare ne-au rugat sa le botezam fetita...Nu am putut refuza (nu stiu daca se refuza asa ceva), am botezat-o cu toata inima dar de atunci si pana acum ne-am vazut fix de 2 ori...Fetita are 1 an si 3 luni si inca nu i-am taiat motul. Urmeaza (ca ma tin eu de datini)...E greu cand nu esti apropiat, ca prieten, de nasi, e greu sa construiesti o relatie si e un pic fortat (hai cu curcanul la nas, chestii d-astea), nu vine din suflet.
Eu tin la micuta si saptamana viitoare o sa merg sa ii iau si motul, dar ar fi fost mai bine pentru ea sa o fi botezat-o cineva mai aproape de familie, noi suntem cam departe, avem interese si cercuri total diferite...
bb2
JulyMorning spune:
kid si la mine a fost la fel de posac herghelegiu... mi-a zis doc mea, care ii este colega ca ar avea ceva probleme, n-a zis despre ce, dar ceva are. Daca e ok, nu vorbeste non-stop, dar te poti intelege civilizat cu el. Sper ca pana intru eu in 33s sa-i treaca
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alinushca spune:
felicic e foarte bine si frumos asa cum spui. nici noi nu tinem de traditii. i-am ales din motive foarte bune si noi pe ai nostri. si era ok, ne intelegeam ok. dar ei s-au schimbat intre timp. relatia lor s-a schimbat. si ei isi spala urat lucrurile in public. dar cel mai rau imi pare ca nu au copiii. si probabil nici nu vor avea vreodata. am fost cu ei la munte acu ceva vreme... trebuia sa fie ok, fun and games. dar nashul nostru a avut alta parere decat noi. nu ne-am putut simti prea grozav cu el. asa ca pica si faza cu gratarele
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
17+
monica_dicut spune:
Si eu m-am bulversat total cu legea. E cam ambigua. Eu o sa merg pe burta. Daca de la conta si seful au zis ca ok, nu mai comentez legea. Sper sa nu-si schimbe sefu parerea.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
clau_geo spune:
Kid sper sa ai dreptate in privinta tulipinilor de hpv ca eu sunt tare speriata de ce reprezinta acest virus.
imi pare rau de starea prin care ai trecut cu Herghelegiu si te inteleg ca si mie un medic mi-a facut un consult asemanator si imi venea sa-l pocnesc ca mi-era frica sa pateasca bb ceva. Sper ca vineri cand ajung si eu la el sa stea bine bb si sa poata sa-i vada tot ce trebuie
22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Buna mamici cu burtici!
Ce de subiecte interesante dezbateti!
Felicic, eu sunt cunostinta aia care se dadea cu capul de pereti la primele contractii . M-am recunoscut perfect! Atat de rotunda m-am dat toata sarcina si m-am batut ca o leoaica cu mamicile de la Odiseea de atunci ca eu nasc natural, ca e mai bine pentru bebe, ca nu vreau sa aud de taietura si de operatie, ca vreau sa trec prin experienta nasterii...
Si cine era la 4 dimineata la spital cu lacrimi de crocodil si aproape in genunchi in fata medicilor (medicul meu sculat din somn si medicul de garda) rugandu-se fierbinte sa intre la operatie...Eu! Nici macar perspectiva epiduralei nu m-a incalzit cu nimic, eram cu dilatatie 1 si pana la 4 cand mi-o puneau mai aveam de asteptat. Cred ca am fost un pic lasa, da, recunosc, dar a fost nasol si nu e de fiecare data asa, am avut eu ghinion, na. Acum il intrebam pe doctor daca pot sa nasc natural si a inceput sa rada de mine. A zis ca dupa ce am sculat tot spitalul acum 3 ani, nu vin eu la el sa ma dau rotunda si curajoasa, ca ma stie!
Boo, si eu am papiloame din acelea pe piele. Dar eu le am de cand ma stiu, de fapt aveam putine, 2-3 pe gat. In timpul sarcinii mi-au aparut inca 3 pe fata . Dupa nastere am fost la dermatolog si mi-a zis ca nu o sa se retraga, ca nu au cum si le-am scos cu laserul pe gat si pe fata (erau micute, dar tot ma deranjau, mai ales aveam una langa pleoapa si nu puteam sa ma machiez ca lumea). Nu mai sunt acolo acum dar astept sa apara.
Intr-adevar, este tot o tulpina de HPV dar este una total diferita de cele care dau negi genitali sau probleme la col. Sunt sute de tulpini in denumirea generica de HPV, asa ca stati fara grija, negii de pe piele (aceia micuti de culoarea pielii) sunt inofensivi. Dermatologul mi-a zis doar sa nu ii zgandar si sa ii rup.
In alta ordine de idei, am fost si eu la marele Herghelegiu. Profesionist, n-am ce zice, a facut o eco amanuntita, dar foarte posac si necomunicativ. L-oi fi prins intr-o pasa proasta.
Si a mai facut ceva spooky....copilul era intors, cu coloana vertebrala in fata cum ar veni si el nu putea sa ii vada ca lumea inima.
Dupa ce l-a tot impins cu sonda aceea a incercat sa il intoarca cu mana direct prin burta asa. Va jur ca asa ceva nu am mai vazut si nici trait. Nu zic ca a fost periculos ca avea sonda de la eco in mana dreapta si cu stanga incerca sa bage mana pe sub corpusorul copilului (el vedea ce face pe ecran), dar a fost o senzatie super ciudata si neplacuta. Reusea sa salte fetita dar in 2 secunde se intorcea la loc, asa ca mare succes nu a avut!
bb2
esti tare mamico! Acum, dupa ce m-ai dus tu la dr.T, se arata si vitejii prin familia mea, cunostita asta si o alta, pe care o ajuta Dr, sa faca copii. Nu shtiu de ce tin asa secret si nu vor sa ajute si pe altii!Gasesti ajutor unde nu te astepti, la necunoscuti!
Sa inteleg ca nu prea ai fost incantata de eco, nu? Bine ca ti-ai vazut bebelina!
Vasile
16+
bibinika
foto